עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
החלפתי יציאות.

לא עוזר.

לאף אחד זה לא קרה ב-4?

דיליי במקלדת קורה גם לי בBF4 יותר ממה שחוויתי בBF3... עד עכשיו האשמתי בעיקר את המקלדת האלחוטית שלי (כן, אני יודע שזה דבילי) אבל עכשיו אני די בטוח שלמשחק יש בזה יד

• תגובות 3k
  • צפיות 932.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עכשיו נכנסתי ונראה(אני מקווה) שההבהובים נעלמו והבעיה עם הטקסטורות נעלמה.

ה-FPS נראה לי שגם השתפר, מקבל בממוצע 110FPS ללא OC לכרטיסים, מעבד ב-OC ל-4.4, ההגדרות שלי במשחק הן:

xqcfaFQ.png

פורסם

תיקנו את בעיית ה SLI/Crossfire בפאץ' האחרון..

פורסם

כן נראה כך..

פורסם
דיליי במקלדת קורה גם לי בBF4 יותר ממה שחוויתי בBF3... עד עכשיו האשמתי בעיקר את המקלדת האלחוטית שלי (כן, אני יודע שזה דבילי) אבל עכשיו אני די בטוח שלמשחק יש בזה יד

למשחק בטוח יש בזה יד.

המקלדת שלי חוטית.

ניסיתי להחליף בין NKRO ל-6KRO, לא עוזר.

המקלדת מחוברת אצלי USB2, ניסיתי ב-3.0, לא עוזר.

במסוק ומטוס זה מציק באופן בלתי נסבל.

פורסם

^^

אצלך המצב עוד טוב, אצלך היא חוטית אז אתה עוד חווה את החלק "הקל" שבבעיות :-) אצלי באלחוטי אני רץ לכיוון מחסה ואז פתאום הדמות מפסיקה לרוץ ונעמדת במקום...לפעמים לוקח 3-5 שניות עד שאני מצליח שוב לרוץ... וזה במקרה הטוב שלא יורים בי כמו ברווז במטווח

פורסם

לי האמת הייתה תקופה קלה שהיו לי באגים עם העכבר. הכפתור הימני של הכוונת פתאום היה מפסיק לעבוד ואז חוזר לעבוד.

ותגידו, גם לכם יש פינגים מוגזמים? באתי לשחק וכל השרתים עם 120.

פורסם
למשחק בטוח יש בזה יד.

המקלדת שלי חוטית.

ניסיתי להחליף בין NKRO ל-6KRO, לא עוזר.

המקלדת מחוברת אצלי USB2, ניסיתי ב-3.0, לא עוזר.

במסוק ומטוס זה מציק באופן בלתי נסבל.

לא חושב שזה בעיה בציוד שלך.. אני גם נתקל לפעמים בדיליי של שחרור נורים \ ג'אמר במסוק או מטוס יש מצב לאיזה באג...

ואגב גם אני ביומיים האחרונים רואה פינגים גבוהים יותר , בשרתים שאני רגיל לקבל 70 - 80 אני מקבל 110 - 120..

פורסם

נורים זה עוד נסלח.

אבל שאני צריך לתמרן ולשנות מהירויות במטוס, או לעשות 180 במסוק, וצריך להגיב מהר, ואני מקבל את הלחיצות שעשיתי לפני 5 שניות ולא עכשיו שאני רואה את מסוק התקיפה האויב מולי.

ובחייל רגלי זה אפילו יותר מציק. . .

פורסם
עכשיו נכנסתי ונראה(אני מקווה) שההבהובים נעלמו והבעיה עם הטקסטורות נעלמה.

ה-FPS נראה לי שגם השתפר, מקבל בממוצע 110FPS ללא OC לכרטיסים, מעבד ב-OC ל-4.4, ההגדרות שלי במשחק הן:

xqcfaFQ.png

אם כבר אתה מפעיל 4XMSAA בשביל מה הPOST ?? אתה סתם מטשטש את כל התמונה.

בנוסף ממליץ לכבות HBAO, זה לא משנה איכות של צללים אלא מוסיף צללים שלא היו קיימים בכלל בלעדיו ... לא ממש ישחק לטובתך בפועל.

פורסם
אם כבר אתה מפעיל 4XMSAA בשביל מה הPOST ?

אשמח לקבל הסבר למשפט הזה...

פורסם

פשוט תעשה צילום מסך במשחק עם POST AA OFF וPOST AA HIGH

כל הPOST AA למינים מטשטשים מאוד את התמונה

פורסם

POST AA מתייחס ל-FXAA במקרה הזה. המטרה שלו לספק אפקט דמוי AA על כל התמונה בעלות ביצועים מינימאלית עד אפסית. ההבדל מ-AA אמיתי הוא ש-FXAA לא מבדיל בין קצוות אובייקטים תלת מימדיים לטקסטורות, מבחינתו הוא יחליק כל שילוב פיקסלים בתמונה שהאלגוריתם שלו מחשיב כחיתוך הדורש החלקה. התוצאה היא כאמור תמונה מעט מטושטשת ודווקא קצוות האובייקטים לא תמיד מוחלקים כראוי בתנועה. מצד שני גם MSAA לא מושלם, FXAA למשל נלחם בנצנוץ טקסטורות, חיתוכים בתוך טקסטורות עם שקיפות וכו', איפה ש-MSAA (ללא שיפורים מהדריבר) מתעלם.

לא אשקר, חיתוכים מסביב לדמות ימשכו יותר תשומת לב ויחשפו אוייב בקלות. כמו גם שאר הגדרות גראפיות שמסבים את תשומת ליבנו מ"העיקר" במשחק רשת - האויבים, והקמפר המצוי... אני באופן אישי מעדיף את האיכות ורמת ה-"immersion" (מבלי להתעלם מ-FPS כמובן), מאשר ה-frag הפוטנציאלי שבא על חשבונם. חוץ מזה שחקן מנוסה ידע להבין את המשחק ולהתמקד בעיקר גם

מבלי שזה ינצנץ לו בפרצוף ויצעק "shoot me" :)

נערך על-ידי SyndromE

פורסם

אם כבר עלה נושא הגרפיקה, גם אתם מרגישים שהמשחק אפור מידי ודי חסר צבעים? בנוסף, במקומות מוצלים ממש קשה לראות חייל רגלי, אלא אם כן הוא מסומן. זה רק אצלי כך?

פורסם

כן.

המשחק הרבה יותר "אפל" וכהה מ-BF3 ודמויות משתלבות טוב מאוד עם הסביבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים