עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

הshadowplay בהחלט תענוג, אבל פעם אחת הוא קרס לי בדיוק כשהייתי צריך אותו =\

הייתי בסילק רוד ורצתי לכיוון המחנה שיש סביב D, ופתאום מולי מטוס צונח לכיוון המחנה, מתרסק ומעיף את הטנק, שהיה בתוך המחנה, לצד השני של המפה!

עמדתי כולי בהלם חח

ומצטער שלא יצא לי לארגן באמת משהו,

מאז שהסופה התחילה פה בירושלים החשמל והאינטרנט השתגעו אצלי בבית.

כשיש חשמל הפינג שלי כ"כ גבוה שאני לא מצליח לשחק בכלל...אני יושב בבית ועושה שיעורי בית.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

shadowplay לפעמים עובד אצלי שעות נוספות...

במיוחד במקרים כאלו שבהם הפיזיקה של המשחק יכולה לפעמים להצחיק. לפני כמה ימים יצא לי לראות את הדבר הזה: (ואחרי מעבר על רשימת הסרטונים שלי עם shadow, מתברר שיש לי עוד כמה הקלטות דומות)

פורסם

ממש לא מפתיע... יש עוד לא מעט מקומות כאלה שמשמשים כמקפצה... יש כמה סולמות שאם אתה מת שם הגופה שלך טסה לאוויר.

יש כמה גם מקומות שניתן לטפס עליהם (ארגזים למיניהם) שברגע שאתה מנסה לטפס עליהם אתה נזרק אחורה...

זה מאוד מזכיר את באג המעלית ב siege of shanghai שהיה בבטא אחרי שהרסת את המבנה

פורסם

זה אפשרי להחזיק רובה צלפים ושוטגאן? כי במשחק האחרון ששיחקתי זה קרה פעמיים (מישהו הרג אותי עם שוטגאן ואז ראיתי אותו ב KILLCAN עם רובה צלפים).

כמו כן ה 1 HIT KILL BUG חיי ובועט, קרה לי 4 או 5 פעמים במשחק האחרון (לא HC).

פורסם

^ הגיוני אם הוא לקח נשק מאלו שזרוקים במפה..

פורסם

או מכל שחקן אחר שמת

פורסם
פשוט לוחצים על ה- Leaderboard וממקדים את המפה על ישראל, שם אתה לוחץ על כל קטגוריה והוא פשוט מראה לך איפה אתה ממוקם.

אני עומד במפה על ישראל וכשאני לוחץ נגיד על Weapons או כל משהו אחר זה חוזר ל World..

פורסם

פשוט תגדיל את המפה עם + עד שתהיה ממש מעל ישראל ותלחץ שם על הלשוניות General, Records וכו׳

פורסם

לא יש לך מצד ימין למעלה גלגל שניים לבן, תלחץ עליו (set location) וזה ישמור לך.

פורסם
פשוט תגדיל את המפה עם + עד שתהיה ממש מעל ישראל ותלחץ שם על הלשוניות General, Records וכו׳

זה מה שאני עושה..מסמן ישראל לוחץ על הדברים אבל זה משתנה ל World

לא יש לך מצד ימין למעלה גלגל שניים לבן, תלחץ עליו (set location) וזה ישמור לך.

ניסיתי..גם לא הולך

פורסם

באמת שצריך עצבים מברזל בשביל להנות מהמשחק הזה, אני לא מבין איך אתם יכולים. בערך כל משחק שלישי אני יוצא באמצע כי אני מתחרפן מכמה המשחק לא עובד כמו שצריך, כדורים עוברים דרך אנשים, הורגים אותי כל משחק לפחות ארבע פעמים בפגיעה אחת (למרות שהם אמרו שהבאג סודר! רואים בפרוש שיש סופר פגיעות שמורידות 80-100 חיים בלי סיבה), ה SPAWN מעורר חלחלה, הרתע של הנשקים הוא שקר אחד גדול (תעמדו עם LMG או רובה צלפים במרחק של מטר ממישהו ותראו איך בהרבה מקרים אתם לא פוגעים בו למרות שבמרחק כזה קשה מאוד לפספס), הסכין בחלק מהמקרים לא עובדת (קרה לי שפעמיים רצוף היא לא עבדה וזה נתן לזה שמולי מספיק זמן להסתובב ולהרוג אותי). כלי רכב גם או נהרסים מפגיעה אחת או שורדים 5 פגיעות רצופות...

"המוזיקה" במשחק היא גם הדבר הכי נוראי ששמעתי בחיים שלי, אותו לופ מציק של 2 שניות חוזר על עצמו וכל סוף סיבוב צריך לשמוע את החרא הזה במשך יותר מחצי דקה:s07: כמובן שבזמן הזה אי אפשר לעשות שום דבר, לא לשנות נשקים, לא לשנות הגדרות, לא להצביע לקיצור של הזמן למקרה שאף אחד לא רוצה לשבת כמו שמפגר ושמוע את החרא הזה. בנוסף לזה למרות שהמשחק יודע מה המפה הבאה הוא לא מנצל את הזמן הזה בשביל להתחיל לטעון ברקע דברים. אפילו את בעיות היציבות של המשחק לא סיימו לסדר.

המינימום שהם יכלו לעשות זה לאפשר למי שהזמין את המשחק לשחק ב DLC באותו הזמן כמו הפרימיום ולא שבועיים אחרי זה, או לפחות לתת הודעה מסודרת או לא לאפשר להתחבר לשרתים האלה. רק כמה ימים אחרי שיצא ה DLC הם הוסיפו אפשרות לסנן את השרתים שמשתמשים במפות החדשות ועדיין יש אפשרויות ב BATTLELOG שלא עובדות (הרישום של הכרטיסים שיש לכל קבוצה בשרת לא נכון, סינון לפי מדינות לא עובד) ואפשרויות שהיו ב BF3 ולא הוחזרו למרות שהן היו טובות.

בקיצור עבודה מזורזת וחובבנית בליווי זלזול נוראי מצד DICE שבקושי סדרו משהו מאז שהמשחק יצא וגם לא היססו לשקר בקשר לתיקונים אחרים בידיעה שיהיו כאלה שיגידו שהבאג סודר ואנשי פשוט לא יודעים לשחק.

אני חושב לעשות את מה שעשיתי עם GHOSTS, למחוק ולשכוח שהוציא כסף על הזבל הזה.

פורסם

הממ... עם מחשב מבוסס Q6600 ו-HD6850 אני לא חושב שקל להינות מ-BF4. קח בחשבון שלביצועי מערכת חלק חשוב בחוויית המשחק, גם בלאגים.

צריך תעבורת זיכרון מהירה (בקרי DDR3 במעבדים), עוצמת עיבוד חזקה פי 2 ממה שיש למעבד שלך להציע ועוצמה גרפית פי 3 בשביל שכל העסק יזוז כמו שצריך, גם על HIGH ולא MEDIUM.

פורסם

לאן נעלמו זוג ה-680 לייטנינג?

וה-3960x

פורסם

אני מדבר על המערכת של hugemough שמתלונן כאן על חוויית המשחק. אני יש לי מסך 120 הרץ, 4960 איקס ו-780TI GHZ להריץ עליהם את המשחק

פורסם

נינינינינניניניני

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים