עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

מעדיף מחר לקראת הלילה, יש לי אירוע מחר )-:

• תגובות 3k
  • צפיות 931.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^

גם אני מעדיף לילה..עובד ערב :S

פורסם

למרות שעובד למחרת מעדיף באיזור 12 או 12 וחצי ככה.

פורסם

אתם מסתכלים לפעמים ב-leaderboard הארצי ? (צריך להגדיר ישראל, אפשר לסמן מיקום מדוייק על המפה).

מעניין זה. הסתבר שאני מקום 6 (ירדתי מ-5 :( ) עם Scout Heli ב-division 1. רשום מתוך 2062 מתחרים (שהגדירו את ישראל).

יש הרבה קטגוריות. עוד יותר משעשע היה לגלות שחבר שדואג לתקן לי את המסוק עלה למקום רביעי בארץ עם repair tool :)

אגב בעניין ה-I7, שים לב עידן ש-50% ניצול עם HT, להבנתי אמור להקביל ל-100% בלי. היתרון הוא שהמעבד לא נחנק (טוב ל min fps / stutter וטמפ'). ככל הנראה ניתן לעבור את ה-50% עם שימוש נכון בת'רדים.

אלו שמדווחים על בעיות ביצועים עם HT כנראה לא מבטלים core parking שמכבה להם ליבות. ללא HT זה פחות חשוב.

גם שמעתי שהיו שיפורים ל-ivy בהקשר HT. בכל מקרה תתחדש ואל תשכח לבטל core parking. אני מאוד נהנה מהמעבד הזה (בלי OC בינתיים). בטח לך זה יותר קריטי crossfire מעמיס.

פורסם

^על זה שאתה טייס מסוק טוב אין ויכוח, אל תשכח מי אחראי על התיקונים :D

פורסם
^על זה שאתה טייס מסוק טוב אין ויכוח, אל תשכח מי אחראי על התיקונים :D

אתה מקום 18 בארץ עם repair tool. אבל מבחינתי אתה מס' 1 (או 2) :D

פורסם

אני עובד על לעקוף את אורי, הוא מקום רביעי חחח..

פורסם

איך אתם רואים את ה Leaderboard הישראלי?

פורסם

פשוט לוחצים על ה- Leaderboard וממקדים את המפה על ישראל, שם אתה לוחץ על כל קטגוריה והוא פשוט מראה לך איפה אתה ממוקם.

פורסם

אני יורה על מישהו 30 כדורים ב HC רואה את הדמות שלו נפגעת ובסוף הוא הורג אותי בפגיעה ונשאר לו 32 חיים...הדמות שלו הייתה בערך כמו היטלר ב inglourious basterds

מתי הם יסדרו את המשחק הזה...

פורסם

היה אתמול קטע הזוי ומצחיק, שיחקנו אני ו-SyndromE ועוד חבר במפה Siege Of Shanghai, עלינו על גג יחסית נמוך וצלפים טוווחים בנו מכל עבר.

החבר אורי צועק לי "כנס סנייפר כנס סנייפר" אמרתי לו כשאמות כשאמות, לקחתי את ה-R.P.G ואמרתי נירה לכיוון הצלפים לפני שאני מת, אולי יהיה נס פה?

שיחררתי יריה תוך כדי ריצה להסתתרות מהצלפים שקרעו אותנו וישבו על הגג הרחוק, פתאום אני רואה שני שמות רשומים בכתום חחח...הרגתי שני צלפים שלא הבינו מאיפה זה בא להם.

היינו בהלם שלושתינו איזה פוקס :D

הנה הגג עליו היינו והגג עליו היו הצלפים מסומן בחץ אדום:

mAWqBBM.png

פורסם

עידן לרגעים כאלו צריך shadowplay...

פורסם

אולי בעתיד כשיהיה לי איזה GTX780 TI GHz :biglaugh:

פורסם

בעתיד יהיה 20NM, אתה יודע צריך להתקדם לפעמים.

חודש חודשיים אחרי שיצא הדור החדש ויתייצבו המחירים אני מתכנן להשתדרג.

פורסם

Shdowplay הזה פשוט גאוני!

תפסתי עשרות רגעים בלתי צפויים מהסוג שגורם לך לקפוץ בהתרגשות מול המסך.

אם היה לי שמץ בעריכה אולי הייתי עושה איזה מונטאז׳...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים