עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
גם לי הייתה איזושהי בעייה עם הפינגים לפני כמה ימים..התקשרתי לבזק בינלאומי ודרך הראווטר שינינו את ההגדרות שאני אגלוש על התשתית של בזק ולא דרך הספק לפי מה שהוא הסביר, עשינו בדיקת מהירות אחרי זה החזרנו ושוב בדיקת מהירות והפינגים חזרו לקדמותם..הוא הסביר שלפעמים צריך לעשות את זה, ושזה סוג של ריסט..

גם לי זה נשמע סוג של חירטוט ... לא מבין מה הקשר בין הגדרות בראוטר לפינגים גבוהים ...

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה? ראוטר בהחלט יכול לעשות בעיות ובגלל זה מומלץ לאפס אותו מדי פעם כדי "לנקות" אותו.

אם כי, הראוטר שלי "נקי" ועדיין יש לי בעיות פינגים.

כנראה זה בגלל, כמו תמיד, הגשם והצפות שנכנסו לאיזורים שלא היו אמורים להיכנס בהם מים.

פורסם

חייב לספר משהו:

כבר תקופה עוד מימי BF3 לא ממש נהנתי משני הכרטיסים שברשותי(7970 GHZ).

המעבד תמיד היה נחנק תחת עבודה עם שנייהם, ניצול של 96-100 אחוז לפרקים ועם כרטיס אחד 80-85 אחוז ניצול.

ב-BF4 ניצול המעבד במולטי לא ירד בכלל מ100 אחוז כאשר השתמשתי בשני הכרטיסים, מה שיצר לי צוואר בקבוק והשפיע על חווית המשחק, המעבד הוא 3570K.

אחרי תקופה של חיפוש אחרי מעבד i7 כדי לקבל תוספת מיץ, שלשום החלטתי שנמאס לי ואני חייב לעשות מעשה.

אקצר במילים ואספר שאחרי יום מתיש של הרפתקה מעצבנת ומורטת עצבים, חזרתי הביתה עם לוח Asrock X79 Extreme4 בתושבת 2011 והדובדבן שבקצפת מעבד i7 4930K אייבי ברידג׳ עוצמתי.

אני גאה לספר שניצול המעבד עם שני הכרטיסים באוברקלוק ל1100/1500 הוא רק 40-50 אחוז עם HT מאופשר וללא כל אוברקלוק, רק הטורבו של אינטל.

פשוט הייתי בהלם שאני לא עובר את ה-50 אחוז ניצול, שני הכרטיסים נותנים בראש ומציגים בממוצע בין 90-100 FPS בהגדרות אולטרה כולל AAx4 על 1920x1080.

שלא נדבר על חווית המשחק שהפכה חלקה יותר וללא סטאטר או תקיעות.

לכל אלו שמתכננים על מערכי כרטיסים אני ממליץ לא להתעסק עם מעבדי i5 ולהמנע מאכזבה, מינימום i7 3770/4770 וזה בתנאי שהתכנון הוא רק מערך כרטיסים, אחרת i5 מעולה ומספיק.

פורסם

תתחדש :t2819:

מערך כמו שלך עם משושה ליבות פשוט לקנא..

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת :) תהנה ותתחדש.

פורסם

:t2819:

וואו!

תתחדש!

אני מצפה לת'ראד עם על הפרטים + אוברקלוק + מעלות (המעבד מולחם ב-2011!) + תמונות איכותיות כמו שאתה יודע :P

אני מחפש 3770K להחליף את ה-2500K המזדקן, אבל אין מציאות.

פורסם

תודה רבה לכם אנשים, נפגש בשדה הקרב.

מי שעדיין לא הוסיף אותי בבאטלוג היוזר הוא idanmal שחקן לא מי יודע מה(-:

יואב עדיין לא חשבתי על אוברקלוק כיוון שעם מפלץ כזה לא ממש צריך, המעבד נקנה יד 2 וממה שהבנתי מהבחור שאולי אגיע ל4.2-4.3 אז יכול להיות שהוא לא ממש פנינה.

הטמפרטורות של הליבות מצחיקות, מה שכן יש כמה תמונות שאעלה בקרוב.

פורסם

http://hwzone.co.il/community/threads/534544-מעבד-i5-או-i7/page12#.UqdTXU2IrL8

לכל אלו שמתכננים על מערכי כרטיסים אני ממליץ לא להתעסק עם מעבדי i5 ולהמנע מאכזבה, מינימום i7 3770/4770 וזה בתנאי שהתכנון הוא רק מערך כרטיסים, אחרת i5 מעולה ומספיק.

קודם כל תתחדש ותהנה.

בקשר מסקנה ש I5 מספיק, אני לא מסכים, מי שכבר יש לו I5 לא חייב לשדרג, אבל מי שבכל מקרה משדרג אין טעם היום לקנות I5, כמו שהרוב כתבו בדיון הזה שגם אתה השתתפת בו.

עריכה: אין לי מושג למה לעזאזל הלינק צורף לתחילת ההודעה ולא בסופה.

פורסם

תודה רבה (-:

i5 מספיק בשימוש עם כרטיס בודד, כל עוד הצריכה שלך לא מתקרבת לניצול של 100 אחוז אתה בסדר.

פורסם

נכון, אבל אם הייתי קונה היום מעבד, לא הייתי קונה I5 בכל מקרה, גם אם אני לא מתכנן על מערך כרטיסים.

פורסם

איזה שטויות, זה לא קשור למערך, במיוחד עם מדובר על OC, אם משווים 3570K 3770K על אותו התדר אין כמעט הבדל. במיוחד שהHT חייב להיות כבוי לרוב המשחקים כדי למנוע STUTTER.

פורסם

לא לכל אחד יש את התקציב ל-i7 אתה יודע.

פורסם

נו ומה אני אומר? שI7 מיותר

ואגב אין מה להשוות בין 3570K לבין 4930K ובכלל מעבדם בסוקט 2011, זה לא נכון להסיק מההשוואה הזאת על ההבדל בין I7 כמו 3770K ל3570K...

ואגב ניסית להגביל FPS לקצת מעל 60 ? זה היה אמור להראות יותר חלק בהרבה.

פורסם
איזה שטויות, זה לא קשור למערך, במיוחד עם מדובר על OC, אם משווים 3570K 3770K על אותו התדר אין כמעט הבדל. במיוחד שהHT חייב להיות כבוי לרוב המשחקים כדי למנוע STUTTER.

לא שטויות, אין לך מערך CFX ולכן אין חכם כבעל ניסיון, קשה להסביר את זה אבל זה נכון.

מעבר i7 כן יתן לך את התוספת מיץ כדי לקבל ניצול נמוך יותר של המעבד גם ללא HT וחקרתי את העניין מכל הכיוונים.

ועוד משהו שאני רוצה לחדש לך, אתה מוכן לשאול את מי שאתה רוצה, גם אוברקלוק לi5 שלי ל4.6 לא עזר להוריד את ניצול המעבד ככה שאין על מה לדבר.

פורסם

קצת גלשנו פה...

אבל לא לשכוח שמדובר במערך חזק מאוד , מערך של כרטיסים חלשים יותר אולי לא היה חונק את ה i5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים