עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
תצטרך לחכות שבועיים אקסטרה מרגע היציאה.

פה לדעתי הם ממש לא צודקים. הם הציעו את ההרחבה הזאתי לכל הקונים, כולל אלו שלא קנו פרימיום. דווקא את ההרחבה הזאתי הם היו צריכים להפיץ לכולם ביחד.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

אני מבין מה אתה אומר (או כותב ליתר דיוק) אבל כחלק מקידום הפרימיום, EA הבטיחו שאלה עם הפרימיום יקבלו את כל חבילות ההרחבה כשבועיים לפני השאר.

החבילה הזאת לא שונה מכל חבילה אחרת למעט העובדה שהיא ניתנת לכלל השחקנים שקנו את המשחק ואין לה עלות נוספת.

פורסם

כזכור לי ההרחבה הזאת לא ניתנת לכל השחקנים. היית אפשרות רכישה של BF4 בלבד.או רכישה BF4 כולל אותה הרחבה או BF4 כולל פרימיום.

פורסם

אני חושב שבאוריגין לא ניתן היה להפריד בין המשחק לביין ציינה, אבל באתרים אחרים כן היה ניתן להפריד.

פורסם

חברים, אני עוד מעט מסיים לפתוח את כל הרימונים.

באיזה רימון הכי מומלץ להשתמש לפי דעתכם?

פורסם

אני משתמש בזה שמתפוצץ בפגיעה, מאוד שימושי בשביל להגיע ל M-COM ודגלים.

paracel storm של RUSH שבורה בצורה נוראית...אי אפשר לירות ב PRONE, רואים את הכדורים פוגעים באויר אחרי כמה מילימטרים למרות שאין שום דבר שמפריע. קרה לי בכמה נקודות שונות בחלק השני של המפה. החלק הראשון גם ממש גרוע, יתרון ברור לקבוצה שתוקפת.

בכללי בהרבה מפות ב RUSH יש בעיות איזון קשות, לקבוצה אחת יש מלא כלי רכב ושניה אין אפילו אחד. בנוסף לזה מאז שהמשחק יצא הם לא ניסו אפילו לאזן את TYPE 99 ו TYPE 95 אז תמיד הקבוצה שיש לה אחד מאלה מנצחת:s07: צריך יותר פגיעות בשביל להרוס אותם והם הורגים מהר יותר מכלי הרכב האחרים.

פורסם
חברים, אני עוד מעט מסיים לפתוח את כל הרימונים.

באיזה רימון הכי מומלץ להשתמש לפי דעתכם?

לדעתי אין אחד ספציפי, אתה צריך למצוא איזה רימון מתאים לסיטואציות מסויימות.

אני משתמש לא מעט בV40 מיני ובRGO IMPACT.

למרות זאת, יש סיטואציות מסויימות שאני אשתמש בFLASHBANG (בעיקר זה קורה בTDM)

פורסם

^ מדריך רימונים:

פורסם

וואווו מדריך מעולה.

באמת עזר לי להחליט.

עכשיו אני די בטוח שהכי כדאי להשתמש במיני רימונים...

פורסם

המסך עשן ברכבים לא שווה הרבה, ב BF3 אם טיל ננעל עליי עשן היה משבש לחלוטין את הטיל, ב BF4 נראה שאין לו שום השפעה.

פורסם

זה כי בערך 99% מהדברים במשחק הזה לא עובדים כמו שצריך. לא נעים לי להגיד לכם את זה אבל אני מרחם על כל מי שחושב שהמשחק הזה טוב כי כנראה לא יצא לו בחיים שלו לשחק במשחק טוב...

פורסם

omrik10, המסך עשן, בשונה מ-IR Smoke, סמיך יותר, מלווה את הרכב, אך לא ימנע מטיל מתביית ששוגר לאבד את הנעילה, אולם הפגיעה לא תוכל להסב critical damage (או שלפחות העשן יקשה על המשגר לכוון לנקודות רגישות).

http://battlefield.wikia.com/wiki/Smokescreen

http://battlefield.wikia.com/wiki/IR_Smoke

HuGeMouTh, זה עושה בדיוק מה שזה אמור לעשות. מעבר לכך חסוך את הרחמים ואי הנעימות המתנשאת מאחר והדעה שלך (או של כל אחד אחר בהקשר הזה) חסרת כל חשיבות עבור מי שנהנה מהמשחק. מן הסתם לא חסרים משחקים טובים אחרים אבל מה הטעם להשוות כשאפשר גם וגם.... ואם אין תקציב, או לאלו המתלבטים לפני רכישה, תמיד אמליץ על צפייה בסרטוני משחקיות ביוטיוב או טויץ' (עדיפות שניה לאחר דמואים\הורדה לטובת התרשמות), מאשר קריאה של סיקורים ותגובות המייצגים טעם אישי של איזה מישהו, לא משנה כמה אובייקטיבי הוא חושב את עצמו, או איך לדעתו המשחק אמור היה להיות.

פורסם
זה כי בערך 99% מהדברים במשחק הזה לא עובדים כמו שצריך. לא נעים לי להגיד לכם את זה אבל אני מרחם על כל מי שחושב שהמשחק הזה טוב כי כנראה לא יצא לו בחיים שלו לשחק במשחק טוב...

המשחק הזה מעולה.

(ואני עדיין קורס אחת לחמישה משחקים בערך)

פורסם

אפשר להנות מהרבה דברים שהם לא טובים. כרגע מדובר במשחק לא יציב, עם HIT REG מזעזע, איזון בעייתי, מספר הזוי של באגים, אנימציות שבורות (שהפיתרון להן עושה בעיות הרבה יותר גרועות, אני רוצה להזכיר לכם ש BF היא הסדרה היחידה שיש בה בעיות כאלה), הרבה קירות בלתי נראים (בין רגליים של גופים מסויימים ובאיזורים עם סלעים). באמת שאם הייתי רוצה לכתוב את כל הבאגים שיש במשחק הזה הייתה יוצאת לי הודעה עם גלילה כל כך ארוכה שאף אחד לא היה מצליח לקרוא אותה עד הסוף.

אי אפשר להגיד על מוצר עם כל כך הרבה בעיות שהוא טוב, אפשר להנות ממנו אבל טוב הוא לא.

אנחנו בחיים לא נדע אם זה נכון אבל נראה לי שהמשחק הזה לא היה אמור לצאת, DICE עבדו על המשך ל 2142 ו EA דרשו מהם לשנות הכל בגלל TITANFALL ולא נתנו להם זמן נוסף לפיתוח. זה מסביר את כל הרמיזות שהיו מפוזרות ב BF3 ל 2143 ואת העובדה ש BF4 כל כך דמה ל BF3 אבל עובד כל כך לא טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים