עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

מעולה, טוב לדעת.

על כמה אתם שמים את הרגישות הרגילה והרגישות של הרכבים?

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא שאלה כל כך טובה, הרגישות לא לינארית (4% זה לא חצי מ8%), אז אם הDPI לא זהה לשלך (או הרגישות עצמה ואז אתה רואה את ההבדל לפי DPI), זה לא יכול להגיד לך כלום

על 1800DPI התחלתי מ8%, ממש עזר לי כשלא הכרתי את המפות והייתי מזיז המון כדי להתמצא, כרגע 4%... יותר נמוך מזה ממש מיותר לטעמי עם נשקים אוטומטיים, אולי הכדור הראשון יהיה מדוייק יותר, אבל הבאים לא, הRECOIL נשלט הרבה יותר טוב ברגישות גבוהה

ורכבים 18%, מצד אחד על מטרה קרובה אני מרגיש שאני לא יכול לעקוב מספיק מהר לפעמים, אבל על רחוקה עם זום אני מרגיש שאני לא מספיק מדויק :D

כאחד שבזבז לא מעט שעות בקריאה על רגישות של אחרים וקשקושים למיניהם, זה נורא סובייקטיבי.

בBF3 עם M16, על 1800DPI+2%, הייתי יורה בממוצע 18%, ועם דגש על דיוק זה היה מגיע ל21%, ביום שהעלאתי ל7%, אחרי שעת משחק עם דגש על דיוק הגעתי ל35% במשחק ארוך (65 הריגות, לא שפגעתי כדור ויצאתי) !! הייתי בשוק אבל המשכתי להוציא 30 פלוס לתקופה.

כדי למצוא את הרגישות שלך אתה צריך פשוט להתנסות בקפיצות סבירות ברגישיות שונות... גבוה מידי ותפספס את הכדור הראשון (היחיד שפוגע לטווח ארוך בדיוק לאן שכיוונת ולא מושפע מRECOIL), נמוך מדי ותפספס את הבאים בתור.

פורסם

taltola

תלוי מה מוגדר לך בדרייבר של העכבר. אשר להגדיר משם מבלי צורך במשחק (ברגיל מוגדר שם 25% )

נגעתי בהגדרת המשחק רק ברכבים וכדו'.

פורסם

0.03 במסמך של ההגדרות, 2500DPI

פורסם

לא קשה לכם לשלוט עם כזה dpi גבוהה ? אני רואה הרבה שחקנים משחקים עם dpi ממש גבוה ואחרים עם ממש נמוך .. כל אחד מה שנוח לו . אני על 800DPI

פורסם
:s07::behead::s07:
פורסם

נוספו 4 מפות ב

באטלוג

פורסם

וגם החזירו את הסמל של השחקן בצד שמאל למעלה :D

פורסם

ואי איזה באסה חשבתי שכל מי שבPRE ORDER יקבל גם את החבילת הרחבה באותו זמן :( :(

פורסם
  • מחבר

תצטרך לחכות שבועיים אקסטרה מרגע היציאה.

פורסם

אתה מקבל אותו בזמן :cheesy:(17/12 זה תאריך רשמי). בעלי הפרימיום מקבלים גישה מוקדמת.

פורסם

אני קניתי את המשחק פלוס הצ'ינה רייסינג (לא פרימיום) מתי אני מקבל את ההרחבה?

פורסם

17/12

פורסם

הצ'יינה נראה קטלני...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים