עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
תסלחו לי שאני אומר את זה, אבל אין לי מושג על מה אתם מדברים. אני ממש לא רואה את כל הבעיות שאתם מדברים עליהם, אלא ממש מעט ולא הורס לי שום חוויה. הניתוקים באמצע משחק קורים לי בערך 1:12. הדבר היחיד שמעצבן אותי כרגע זה שצריך להמתין איזה 5 דקות עד שהמשחק נטען כל פעם.

האמת הייתי ככה לפני בפאטץ' הזה, לפעמים המשחק קרס, אבל בכללי לא היו לי באגים רציניים.

אחרי הפאטץ', חוץ מהטשטוש שלא שמתי לב אליו, כל באג אפשרי מופיע לי. סאונד שנעלם לפתע, תקיעה עם סאונד לופ, המשחק קורס כל הזמן. לעזעזל, אתמול שניסיתי לשחק לא יכולתי להשאר במשחק מעל ל-2 דקות, המשחק כל הזמן קרס.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
יווו, איזה עצבים.

שיחקתי עכשיו בערך את המשחק הכי טוב שלי (הפסדנו בנקודה בקונקווסט) כולל עליית דרגה ומדליה ועניינים, והסרבר התנתק (לכולם, ניסיתי אחרי זה להתחבר לשם והייתי לבד). השלב מופיע בריפורטס, הבאטלפאק שקיבלתי מופיעה אצלי, אבל כל הניקוד והמדליות נעלם. מה עושים ? זה ממש מתסכל.

EA כותבים בעמוד הראשי בבאטלוג שיש את הבעיה הזאת ממש והם בודקים אותה... משהו ספיצפי למולטי בPC...

המלצה שלי היא לא לשחק כרגע, עדיף לחכות קצת ולא להתעצבן...

בלי קשר לבעיה הזאת, היום ראיתי שיש בעיה לא קטנה עם לא מעט שרתים, שרתים של 64 שחקנים, 20 שחקנים משחקים ועוד מספר דו-ספרתי ממתינים בתור להיכנס (כשיש בוודאות מקום פנוי בשרת)

פורסם
EA כותבים בעמוד הראשי בבאטלוג שיש את הבעיה הזאת ממש והם בודקים אותה... משהו ספיצפי למולטי בPC...

המלצה שלי היא לא לשחק כרגע, עדיף לחכות קצת ולא להתעצבן...

בלי קשר לבעיה הזאת, היום ראיתי שיש בעיה לא קטנה עם לא מעט שרתים, שרתים של 64 שחקנים, 20 שחקנים משחקים ועוד מספר דו-ספרתי ממתינים בתור להיכנס (כשיש בוודאות מקום פנוי בשרת)

איפה זה כתוב ?

פורסם

בעמוד הראשי בבאטלוג...

עכשיו הם כותבים שהשרתים/תשתית שלהם חווים התקפה (האקרים) וזה גורם לבעיות במולטי

פורסם
האמת הייתי ככה לפני בפאטץ' הזה, לפעמים המשחק קרס, אבל בכללי לא היו לי באגים רציניים.

אחרי הפאטץ', חוץ מהטשטוש שלא שמתי לב אליו, כל באג אפשרי מופיע לי. סאונד שנעלם לפתע, תקיעה עם סאונד לופ, המשחק קורס כל הזמן. לעזעזל, אתמול שניסיתי לשחק לא יכולתי להשאר במשחק מעל ל-2 דקות, המשחק כל הזמן קרס.

אותו דבר אצלי, לפני הפאטצ היה סביר, אחרי הפאטצ כמעט כל סיבוב קורס לי, הטישטוש אגב קורה לי רק במפת ההצפה, וגם ההגדרות שאמרו לעשות כדי למנוע את זה לא עוזרות, בכל שאר המפות לא נתקלתי בתופעה. נראה לי אני פורש עד לפאטצ הבא, מה שבטוח עד מחר בערב :undecided:, לילה טוב.
פורסם

כמו שציינתי - רק לי ירדו הFPS בצורה משמעותית אחרי הפאצ'?

פורסם

צריך. להגיע. רמה. 10. כדי. לנסות. קומנדר. על האייפד.

באגים מעצבנים.

מערכת ה-SPAWN כל כך גרועה ב-TDM, שאחרי טבח בפעם החמישית פשוט פרשתי מתסכול.

בבטא היו לי סטטיסטיקות מעולות.

עכשיו אני יותר גרוע מ-BF3.

פורסם

תגידו, אפשר לשחק מצב קומנדר גם באייפון?

איך קוראים לאפליקציה?

פורסם
  • מחבר

הבאג היחידי שיש לי זה BLUR . זה די מציק, PATCH בנושא אמור לצאת בקרוב.

ברוך השם אין שום קריסות\ניתוקים.

פורסם
תגידו, אפשר לשחק מצב קומנדר גם באייפון?

איך קוראים לאפליקציה?

Buttle-Lawg

פורסם

אהבתי את bc2 יותר מbf3 ברור לי שאקנה בסוף, המשחק עדיף עליהם?

פורסם

לדעתי כן.וודאי שיותר טוב מBF3 במיוחד המפות. בלי קשר לבעיות טכניות שיש בעיקר בהתחלה בכל משחק בסדרה.שיחקתי עכשיו הרגיש פתאום טוב יותר.

פורסם

איך עושים unlock לנשקים מ china rising ?

עשיתי את כל מה שצריך ל MTAR ולא קיבלתי אותו.

עריכה: באותו סיבוב כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים