פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים הרגע קרס לי השרת בסוף הסיבוב... בעע גם הבאטל לוג עכשיו עושה שטויות, לא מציג לי פינגים בכלל אגב אם זה מעניין מישהו, העלתי השוואה של כל אפשרויות ה- anti aliasing ב- http://myrandombits.info/bf4/compare_aa/ נערך 2013 בנובמבר 1412 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים לא הבנתי איפה אני רואה את הנשקים החדשים שאני יכול לפתוח..הם לא מופיעים ב ASSIGNMENTSאי אפשר לפתוח אותם עדיין ואני הצלחתי רק לראות אותם בסוף סיבוב במשחק עצמו תחת טאב הASSUGNMENTS
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים סינון שרתים לפי מדינה ולא לפי יבשת עדין לא עובד. הם הוסיפו אפשרות לראות מה המצב של כל קבוצה אבל לא כתוב כמה כרטיסים יש לכל קבוצה אז זה טיפה מפגר. יש פחות שרתים, כנראה הרבה עוד לא חזרו מהעדכון ל R10. היה לי 4(!!!) פעמים רצוף SPAWN לנקודה שכל הצלפים של הקבוצה השניה מכוונים עליה, ה SPAWN מזעזע והורס את המשחק. אי אפשר לשחק ככה
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים נראה שעדיין מעט מאוד שרתים מצליחים לשרוד את הסינון. יתכן שבשל גל העדכונים.
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים נייס, מאז הפאצ' עוד לא יצא שלא קרס לי השרת בסוף הסיבוב גם אצלי. ארבע מארבע.
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים יצאתי מהכל, BATTLELOG, ORIGIN, הפעלתי את המחשב מחדש...לכל דבר הכנסתי משתמש מחדש וזה לא עזר מאז העדכון הפינג שלי גבוה יותר ויש יותר מקרים שאני צריך לירות במישהו הרבה פעמים עד שהוא מת, מצד שני היו פחות מצבים שירו בי דרך דברים.
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים הם פירסמו שצריך לצאת ולהכנס מחדש battlelog . בדקו אולי יעזור חחחחחחחחח ראיתי, טוב שלא כתבו אם ניסינו להוציא את המחשב מהחשמל ולהחזיר. מה הקשר בין מה שהולך לדפדפן לבין מה שהולך במשחק. אני חושב שהם הגיעו לשפל חדש עם העדכון. אני מוצא בערך חמישית מהשרתים שאני מוצא ברגיל לאותו החיפושים, כנראה שכולם קורסים כל הזמן ומתרוקנים, ולא עולים בחיפוש שמסנן שרתים ריקים בגלל זה. נערך 2013 בנובמבר 1412 שנים על-ידי 11GnR
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים מחבר יש בעיה חדשה של BLURhttp://bf4central.com/2013/11/new-battlefield-4-patch-causes-new-problems/מישהו עוד נתקל ? נערך 2013 בנובמבר 1412 שנים על-ידי --Shadow--
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים מחבר גם אני...מעצבן באמת.היו לי כמעט אפס בעיות.. עד PATCH הזה עם BLUR פעם ב -אבל מכיון שאני רואה שזה נפוץ ברשת - מקווה שיתקנו את זה מהר. נערך 2013 בנובמבר 1412 שנים על-ידי --Shadow--
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים נראה לי שאני היחיד שמתחיל משחק (מידי פעם) ופשוט מתחיל בלי נשקים ובלי אביזרים..... פשוט בלי כלום.... רץ במפה בלי נשק.אני צריך להתחיל ללחוץ על המספרים כדי שהנשקים יתחילו להופיע
פורסם 2013 בנובמבר 1412 שנים יש למישהו נפלות FPS מתורפות ?לפני העידכון לא ירד לי מתחת ל60זה נופל לפעמים עד ל25 FPS וזה לא היה קודם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.