עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
מישהו יודע מתי אמור לצאת patch למשחק?

כבר יצא ביום הראשון (700~ מגה). מכאן אני מאמין שזה לפחות עוד חודש-חודשיים (למי שזוכר את BC2, עם ה "It will be released next week" ואז עוד אחד, ואז עוד אחד, ואז עוד אחד... ועוד אחד).

• תגובות 3k
  • צפיות 931.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
כבר יצא ביום הראשון (700~ מגה). מכאן אני מאמין שזה לפחות עוד חודש-חודשיים (למי שזוכר את BC2, עם ה "It will be released next week" ואז עוד אחד, ואז עוד אחד, ואז עוד אחד... ועוד אחד).

זה לא היה פאטצ', הם אפילו לא הוציאו Patch Notes.

- - - תגובה אוחדה: - - -

אני נשבע שכל פעם שלא הולך לי, השרת יציב Rock Solid, וכל פעם שאני מפרק - השרת קורס. מדהים.

פורסם

^אותו דבר אצלי, השרת היה נראה יציב כמו סלע, פתחתי אנלוקים והיה לי סיבוב מעולה ולקראת הסוף קרס המשחק(לא השרת).

פורסם

^^

אני למדתי על בשרי מה לעשות במקרים כאלה... ברגע שאני פותח משהו (נשק או דרגה) אני יוצא מהמשחק ונכנס שוב :lol:

אחרי שהגעתי במשחק לדרגה 9 3 פעמים מחדש, הבנתי שעדיף שאני אצא מהמשחק (על אף שהוא היה טוב) ושזה יישמר

פורסם

מה שמציק לי יותר, עזוב קריסות שזה כמעט לא קורה לי (ועכשיו בטח ב-20 משחקים הקרובים המשחק הולך לקרוס לי בלי סוף :lol:), זה שכל פעם שאני מקבל משהו או עולה דרגה בסוף סיבוב, בסיבוב הבא אני מתחיל בלי מה שפתחתי או בלי הדרגה החדשה, כאילו איזה 100-200 נקודות לא נחשבו לי ובסיבוב הבא צריך להשלים אותן.

אגב, זה רק אצלי שזמני הטעינה ניהיו מאוד מאוד מאוד ארוכים? יוצא לי שאני מחכה משהו כמו 5 דקות לפני שאני יכול להכנס למשחק...

פורסם

^^^

לגמרי,

כל פעם בסוף סיבוב אני עולה דרגה ואז במשחק אחרי "היי! עלית שוב לאותה הרמה!"4x

פורסם

בלתי אפשרי לשחק ככה... לא בא לי בכלל להתחיל משחק כשאני לא יודע כמה זמן הוא יחזיק לפני שיקרוס.. מה שמצחיק הוא שלפני שקניתי הורדתי גרסה פרוצה כדי לראות איך המשחק, הסינגל פלייר עבד אחלה וסיימתי אותו .. אבל עכשיו כשאני עם משחק מקורי אפילו הסינגל קורס לי :nixweiss:

פורסם

מוזר,

לי הסינגל לא קרס בכלל.

האמת שהמשחק לא קורס לי הרבה, קורה לי שהשרתים קורסים אבל המשחק עצמו לא קרס לי הרבה פעמים.

מה שמשגע אותי זה הלאגים, ואני לא בטוח אם זה אני או השרת.

למשל, רשום לי בפינה 80FPS, ואני מנסה להטיס מטוס - אבל כל שניה זה נתקע למילי שנייה למרות שהFPS עדיין 80.

פורסם

שיחקתי כמה ימים בשקט בלי שום קריסה אבל עכשיו זה קורס די הרבה...

פורסם
מוזר,

לי הסינגל לא קרס בכלל.

האמת שהמשחק לא קורס לי הרבה, קורה לי שהשרתים קורסים אבל המשחק עצמו לא קרס לי הרבה פעמים.

מה שמשגע אותי זה הלאגים, ואני לא בטוח אם זה אני או השרת.

למשל, רשום לי בפינה 80FPS, ואני מנסה להטיס מטוס - אבל כל שניה זה נתקע למילי שנייה למרות שהFPS עדיין 80.

אתה יכול להעלות סרטון ? אני חושב שאתה מתכוון ללאג של הרשת. אם אני נוסע עם טנק צמוד לסתם איזה גיפ מסכן זה יכול להפוך אותי מרוב הלאגים. אני חושב שאולי זה בעיה בהוט או ב014 כי זה בעיה מטורפת שתמיד הייתה לי ולא שמעתי עליה אף פעם, גם 100% NET SMOOTHER לא פותר אותה. אולי אני אפתח דיון אחר כך

- - - תגובה אוחדה: - - -

^^

אני למדתי על בשרי מה לעשות במקרים כאלה... ברגע שאני פותח משהו (נשק או דרגה) אני יוצא מהמשחק ונכנס שוב :lol:

אחרי שהגעתי במשחק לדרגה 9 3 פעמים מחדש, הבנתי שעדיף שאני אצא מהמשחק (על אף שהוא היה טוב) ושזה יישמר

אתה לא מאבד את כל הUNLOCKS והSTATS שצברת אם אתה יוצא ונכנס שוב לאותו שרת?! הרי אתה מקבל ריפורט חדש ומאבד את הישן בבאטלוג.

פורסם

אני אנסה להקליט, אני עכשיו קצת חורש rush. לא התחברתי בBF3 אבל פה אני אוהב את זה יותר.

היה לי עכשיו סיבוב נהדר של 32:11, הסיבה שהפסדנו זה כי 90% מהקבוצה שלהם הם סנייפרים ו99% משלי הם סנייפרים וכולם התקמפרו -_-

לפחות השגתי תגים חדשים ולכלכתי את הסכין שלי :)

פורסם

אתה לא מאבד את כל הUNLOCKS והSTATS שצברת אם אתה יוצא ונכנס שוב לאותו שרת?! הרי אתה מקבל ריפורט חדש ומאבד את הישן בבאטלוג.

יכול להיות שרק בגירסת השרתים האחרונה שעידכנו אין יותר בעיה אבל לפני כן אם המשחק היה קורס לך באמצע אז היית מאבד את כל מה שהשגת (לחיוב או לשלילה).

היה איזה קטע שרק בסוף סיבוב או משהו כזה הנתונים מועברים לשרתים של EA ורק אז יש ריפורט וזה מתעדכן בבאטלוג.

היום אם קורס לי המשחק/נתקע אני לא מיד סוגר את המשחק בTASK MANAGER- אני עובר לדפדפן, מנתק את המשחק מהשרת (DISCONNECT) ואז סוגר אותו.

בהרבה מהמקרים זה יצר לי ריפורט ומה שהרווחתי נשאר.

דרך אגב, גם לי הסינגל קורס מידי פעם- פתאום עושה לי BF4 Not responding

פורסם

מקום #28 בעולם במטוסים, כבוד :)

עדכון:

פורסם

אני אחכה שהם יוציאו לשעון פאטץ'... בטח יש לשעון לאגים מטורפים והוא קורס כל הזמן.... :cheesy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים