עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

כנראה לא פגעת פשוט, האדקחים הורגים בין 3-4 כדורים מקרוב.

אני אישית משחק עם Shorty - כמו שהדיון האחרון ב reddit אומר:

Oh Lordy, not the Shorty!

• תגובות 3k
  • צפיות 931.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למי שנתקל בhackers (ויש כמה..), זה מה שDICE אומרים לעשות כדי לטפל בהם -

Best way to deal with hackers is:

• Go to the battlereport they were hacking on, click their name in the scoreboard, click report
  • Go to their profile, click report for cheating

פורסם

אה...זה משהו חדש שלא היה ב BF3 :)? הקטע של ה REPORT :)

פורסם
אה...זה משהו חדש שלא היה ב BF3 :)? הקטע של ה REPORT :)

נראה לי שהיה report ברמת שחקן רק, לא זוכר שהייתה אופציה לדווח ספיציפית על הסיבוב

פורסם

למה..תמיד היה אפשר לצרף לינק ל BATTLE REPORT

כשהיית נכנס לפרופיל של השחקן מדווח עליו..הייתה שורה לצרף לינק לREPORT

פורסם
למה..תמיד היה אפשר לצרף לינק ל BATTLE REPORT

כשהיית נכנס לפרופיל של השחקן מדווח עליו..הייתה שורה לצרף לינק לREPORT

ידנית ברור שהיה אפשר. היית גם יכול לשלוח מייל לתמיכה עם כל הפרטים..

לא היתה אפשרות בכפתור אחד לשלוח את כל הפרטים דרך הbattlereport, עכשיו יש.

פורסם

סתם מותרות...עדיף שיתמקדו בלתקן באגים וקריסות...מלתכנן כפתורים חדשים

פורסם
סתם מותרות...עדיף שיתמקדו בלתקן באגים וקריסות...מלתכנן כפתורים חדשים

נו באמת. זה צוותים שונים לגמרי. מי שעובד על הbattlelog לא מתעסק בקליינט.

עזוב את זה שלהוסיף כפתור יעודי לשליחת לינק זה לא מדע טילים. לוקח בדיוק 5 דקות וזה יחסוך הרבה עבודה גם לשחקנים וגם לצוות אבטחת מידע שלהם.

פורסם

תגידו משהו שיחק בקמפיין ויצא לא מאוכזב?

מה זה החרא הזה...הקמפיין הכי עלוב ששיחקתי בו בחיי..קמפיין קצר מידי, משעמם, סיפור ממש ממש דפוק ולא מעניין, a.i טיפשי, הם אשכרה הצליחו להוריד את הa.i לרמה של פיפא 2000 , מגיע למצב שאתה הורג את כולם בשלב אבל מחכה להתקדם ולא קורה כלום עד שאתה קולט שיש אויב מתחבא בגרם מדרגות ולא זז גם שהוא רואה אותך ( אולי זה הלם קרב אנעארף) והסוף אוי הסוף מה זה אמור להיות? בקיצור חוץ מהגרפיקה המטורפת, אכזבה...הקמפיין של bf3 היה הרבה יותר טוב מעניין ומאתגר, חבל...

פורסם

הקמפין נועד להעביר זמן... שיש לך בעיות ברשת או אין שרת פנוי עם פינג נמוך :)

פורסם

הקמפיינים הכי טובים בסדרה היו של bad company..

פורסם

בהחלט הקמפיין היה חלש...

לא נורא לפחות יש מולטיפלייר טוב.

פורסם

אני מתחיל לאהוב את OPERATION LOCKER...משום מה קשה למצו מפות CONQUEST שהם רק INFANTRY ן HC..

פורסם
תגידו משהו שיחק בקמפיין ויצא לא מאוכזב?

מה זה החרא הזה...הקמפיין הכי עלוב ששיחקתי בו בחיי..קמפיין קצר מידי, משעמם, סיפור ממש ממש דפוק ולא מעניין, a.i טיפשי, הם אשכרה הצליחו להוריד את הa.i לרמה של פיפא 2000 , מגיע למצב שאתה הורג את כולם בשלב אבל מחכה להתקדם ולא קורה כלום עד שאתה קולט שיש אויב מתחבא בגרם מדרגות ולא זז גם שהוא רואה אותך ( אולי זה הלם קרב אנעארף) והסוף אוי הסוף מה זה אמור להיות? בקיצור חוץ מהגרפיקה המטורפת, אכזבה...הקמפיין של bf3 היה הרבה יותר טוב מעניין ומאתגר, חבל...

צודק בנוגע לAI העלוב... האמת נהנתי אבל בחיים לא הייתי משחק בזה פעם שניה, חוץ מהמשימה האחרונה שנאלצתי לעשות 3 פעמים בשביל הUNLOCKS :S

ממש אהבתי שאתה בוחר את הנשק שלך מה שכן, בBF3 אתה נדפק עם מה שהביאו לך ופתאום יש לך M16 עם HOLO או ACOG שאתה לא רגיל לזה וזה הורס הכל.

אגב מסתבר שהשמירה של הקמפיין היא בתיקייה בDOCUMENTS O_O אז אם לא משתמשים בCLOUD של האוריגין הולכת השמירה כשמוחקים את זה, ואם רוצים את המשימה השביעית שוב פעם בשביל הP90\M249 צריך לשחק מחדש, אבל הצלחתי גם להוריד שמירה גמורה ולשים שם את הקבצים של זה. מעניין אם זה היה מאפשר לי לעשות את המשימה השביעית והיה רשום בבאטלוג ששיחקתי רק בשביעית, זה היה יכול להעלות שאלות :D

פורסם
( אולי זה הלם קרב אנעארף) ..

חזק, הרגת אותי :smiley1:.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים