עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם
אני יכול לחלץ את הנתונים, פשוט אין לי כח לעבוד עם ה gd זה מעצבן

XTnLDdj.png

כשכוונה הייתה לזה:

jWjqHfR.png

עבודה עם הדבר הזה פשוט זוועתית. טוב נו... לפחות ניסיתי :lol:

אם אתה רוצה, אני אשלח לך את הקבצים, אבל אני רוצה להתעסק עם זה עוד קצת אולי לתקן את השקיפות ב- emblem ובדרגה

נערך על-ידי IlanF

• תגובות 3k
  • צפיות 932.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזוב את השקיפות, אני אדאג לזה.

תן איזה שיפורון לעיצוב (לרקע) ושלח לי.

נערך על-ידי danielzy

פורסם

לא שיניתי מידי את הרקע, אבל עשיתי כמה שינויים קטנים, לדוגמה אם ה- kdr או wlr נמוך מ-1 הוא צובע אותו באדום.

אפשרות אחרת שלא חשבתי עליה משום מה, לקחת תמונת רקע מוכנה מראש ועליה לשים את כל הנתונים, ככה לדוגמה יהיה אפשר בקלות לעשות כמה עיצובים שונים וניפתר מכמה מההגבלות של GD

http://www.mediafire.com/?x87q7niec6zbbwy

פורסם
לא שיניתי מידי את הרקע, אבל עשיתי כמה שינויים קטנים, לדוגמה אם ה- kdr או wlr נמוך מ-1 הוא צובע אותו באדום.

אפשרות אחרת שלא חשבתי עליה משום מה, לקחת תמונת רקע מוכנה מראש ועליה לשים את כל הנתונים, ככה לדוגמה יהיה אפשר בקלות לעשות כמה עיצובים שונים וניפתר מכמה מההגבלות של GD

http://www.mediafire.com/?x87q7niec6zbbwy

זה מה שחשבתי שעשית, טוב מבחינת קוד יש לי את הכל מוכן כבר, והנתונים ישמרו במסד נתונים שלי ויעודכנו פעם בשעה (שלא נציף את ה Battlelog ונקבל חסימה)

פורסם

עדכון קטן לגבי השרת,

דיברתי עם הבוס שלי, הוא ינסה ליצור קשר עם EA/DICE ונראה מה הדרישות שלהם כדי לקבל הרשאות מכירה/השכרת שרתים.

אם זה יעבור, אז אולי נוכל לדבר על מחיר לשרת...

אני אעדכן ביום ראשון בתקווה, ונראה אם נקבל אישור או לפחות פירוט כלשהו לגבי הדרישות שלהם

נערך על-ידי IlanF

פורסם
עדכון קטן לגבי השרת,

דיברתי עם הבוס שלי, הוא ינסה ליצור קשר עם EA/DICE ונראה מה הדרישות שלהם כדי לקבל הרשאות מכירה/השכרת שרתים.

אם זה יעבור, אז אולי נוכל לדבר על מחיר לשרת...

אני אעדכן ביום ראשון בתקווה, ונראה אם נקבל אישור או לפחות פירוט כלשהו לגבי הדרישות שלהם

אתה יודע שיש שרתים ל-HWZONE, כן? לפחות 4 או שלושה שרתים ב-BF4 וכמה ב-3.

כמו שאתה רואה, אני אחד המנהלים הבכירים שלהם ושל הקהילה עצמה ב-BF.

פורסם

אני מדבר על שרתים בארץ, לא השכרה של שרתים באירופה.

ואם יש שרתים של hwzone ל-BF4, אז למה לא יצא לי לראות אותם ולמה אף אחד לא דיבר על זה פה? מצאתי רק אחד בחיפוש בבאטללוג

פורסם
אתה יודע שיש שרתים ל-HWZONE, כן? לפחות 4 או שלושה שרתים ב-BF4 וכמה ב-3.

כמו שאתה רואה, אני אחד המנהלים הבכירים שלהם ושל הקהילה עצמה ב-BF.

כמו שאתה רואה? האמת שלא רואים. זו התגובה הראשונה שלך שאני רואה, ואני פעיל בדיון הזה מיומו הראשון.

אם אתה מנהל הקהילה, אולי כדאי שתראה יותר פעילות.

פורסם

אה אתה המנהל שלנו? וובכן בוקר טוב לך אדוני!

כבר כמה עמודים שאנחנו דנים פה האם לעשות יוזמה ולהקים שרת לקהילה שלנו אבל נקלעים שוב ושוב לסיבוכים שרק מעכבים אותנו.

לHWzone אין שרתים לBF4, כי אם היו כאלה אז לא היינו מנסים להקים שרת בעצמנו.

בתור מנהל כדאי שתהיה יותר פעיל, לא תופיע אחרי אי פעם ותגיד ״אני המנהל של הקהילה״.

פורסם

אם יש..אז למה הם לא מופיעים בפוסט על השרתים?..

יש שם רק כמה שרתים ריקים של BF3....אין שום מילה על 4..

פורסם

באמת שרתים ל BF4 בארץ.... אוי איזה יופי!! מה היינו עושים.... רק איפה הם???

פורסם
עדכון קטן לגבי השרת, דיברתי עם הבוס שלי, הוא ינסה ליצור קשר עם EA/DICE ונראה מה הדרישות שלהם כדי לקבל הרשאות מכירה/השכרת שרתים. אם זה יעבור, אז אולי נוכל לדבר על מחיר לשרת... אני אעדכן ביום ראשון בתקווה, ונראה אם נקבל אישור או לפחות פירוט כלשהו לגבי הדרישות שלהם

כל הכבוד, יא תותח!

אני אישית לא שמעתי על שום שרתים של HWZONE ב-BF4....

פורסם

המשחק מפוצץ באנשים שיוראים דרך מבנים והרים (לא לאגים, צ'יטרים 100%), בנוסף לזה עבר יותר משבוע ועוד לא ראינו עדכון אחד למשחק. מה EA ו DICE חושבים לעצמם?

פורסם

היו כבר שני עדכונים לשרתים, הם כן עובדים

פורסם
היו כבר שני עדכונים לשרתים, הם כן עובדים

*6 עדכונים לשרתים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים