עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

הוא מקפיץ לך הודעה במסך של ה DEPLOY בפינה ימנית למטה...אומר לך שיש BOOST AVAILABLE ואתה יכול ללחוץ להפעיל אותו

• תגובות 3k
  • צפיות 931.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כשאני פתחתי את ה battlepacks קיבלתי כוונות ודברים אחרים גם לנשקים שאין לי

פורסם

ברגעים אלו... עם EA בצ'ט

נראה כמה הם רוצים על אישור להתקנת משחק בשרת... :)

פינה חיובית: עדיין לא שלחו אותי לחפש חפצים... ואני הצהרתי כי לקוח פרטי

פורסם

חברים יש ביקוש ל Userbar עם סטאטים מתעדכנים ? בסגנון מה שהיה מ bf3stats...

אם מישהו רוצה לעזור ביזומה ולכתוב את הבסיס ב phpgd כך שאני רק אצתרך להזין אותו בנתונים והלעלות אותו לשרת אני אשמח D:

פורסם

מי ממש טוב באנגלית?

הם שלחו לי רשימת קבצים מה צריך לעשות בכדי לפתוח שרת בארץ..... מי יכול לתרום לעשייה?

פורסם

תעלה את הקבצים, נראה...

@danielzy יש איזה API שנותן את כל הסטטים? אני יכול לנסות לשחק עם זה, למרות שאין לי כל כך נסיון עם GD...

עריכה, נראה שאין צורך לבנות הכל מ-0, בקרוב יהיה את זה: http://bf4stats.com

פורסם
מי ממש טוב באנגלית? הם שלחו לי רשימת קבצים מה צריך לעשות בכדי לפתוח שרת בארץ..... מי יכול לתרום לעשייה?

קודם צריך שרת, מה שמחזיר אותי לנושא המקורי שבו ניסיתי לגייס תומכים שמוכנים לתרום לשרת. אני לא מתכוון להחזיק שרת בעצמי (במיוחד שהוצאתי המון כסף על שרתים לMinecraft).

צריך לבדוק שרתים בישראל, ויותר מאיזה איזה שרתים יתמכו בקבצים שלך.

אתה יכול להראות לי את הרשימה?

פורסם

אתה לא תגיע לשלב של לשלם על שרת, אל תדאג.

מצטער להיות הבחור השלילי בדיון, אבל רבים ניסו.

פורסם

קצת נחישות והכל הסתדר :)

פורסם
תעלה את הקבצים, נראה...

@danielzy יש איזה API שנותן את כל הסטטים? אני יכול לנסות לשחק עם זה, למרות שאין לי כל כך נסיון עם GD...

עריכה, נראה שאין צורך לבנות הכל מ-0, בקרוב יהיה את זה: http://bf4stats.com

אני יכול לחלץ את הנתונים, פשוט אין לי כח לעבוד עם ה gd זה מעצבן

פורסם

יש לי שאלה לא קשורה לBF4 :)...יש את המבצע הזה של NVIDIA שמי שקונה כרטיס מסך מקבל קוד להורדת שניים או שלושה משחקים חינם..תלוי בכרטיס...

עכשיו אני קניתי את ה GTX760..לפי מה שראיתי באתר של NVIDIA אמור לקבל קודים לשני משחקים..AC BLACK FLAG ועוד איזה משהו...

איך אני מקבל את זה? מישהו יודע:)? כי לא היו קודים על הקופסה או משהו כזה...או בתוך הקופסה

פורסם

סעמק אני אוכל בראש איזה 3 סיבוב רצוף, סוף סוף אני מוצא את עצמי באיזה סיבוב:

ERROR

Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: (B0ANLKRAMER)

RECONNECTEA HELP

פורסם
מי ממש טוב באנגלית?

הם שלחו לי רשימת קבצים מה צריך לעשות בכדי לפתוח שרת בארץ..... מי יכול לתרום לעשייה?

לא צריך משווק מורשה לשרת?

פורסם

טוב, כנראה דניאל צודק.

עברתי על המסמכים ששוש שלח לי, אין שם באמת הסבר אין להרים שרת, אלא יותר ללמוד איך לנהל את השרת, פקודות וגישות שונות לקבצים

אז בדקתי בגוגל, יש כאן סתירה, בDICE מצהירים שהם מעוניינים לתת למשתמשים יותר כוח ולתת למשתמשים להקים שרתים בשביל קהילות, אבל מצד שני אני רואה הרבה תגובות שסותרות את הטענה.

מסקנה? dice כן נותנים לך שרת, אם אתה קונה אותו ממקור מורשה, אבל הם באמת לא יתנו לך את הקבצים.

לכן יש שתי אופציות, או לכתוב מכתב באנגלית ולבקש מנציג רשמי של HWzone שישלח אותו. (נציג רשמי של קהילה גדולה יקבל יותר ייחס לדעתי) או שנשכור שרת מוכן מגרמניה.

אני רוצה שיהיה לנו שרת כדי שנוכל לשחק ביחד כקהילה עם יכולת לעשות אירועים בעצמנו, כמו טורנירים וכן הלאה.

זה יותר כיף ככה :)

פורסם

חחחחח נקרעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים