עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

עקרונית המעבד שלי הגיע לניצול של 58-60 אחוזים, הכרטיס באופן מפתיע מגיע ל98 אחוזים.

כמובן הכל על אולטרה, בממוצע 80FPS.

• תגובות 3k
  • צפיות 931.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה כאילו כרטיסי AMD מעלים את ניצול המעבד..

פורסם

סליחה על הנוביות שלי אבל, עם איזה תוכנה הכי טוב ליראות את מאמץ המעבד והכרטיס ברקע?

אתם מבינים למה אני מתכוון, משהו כמו frap שמוצג ברקע.

פורסם

בשביל FPS אני מריץ את הפקודה perfoverlay.drawFPS 1 והמשחק כבר רושם לך כמה FPS יש לך.

לגבי הכרטיס מסך פשוט הפעלתי את הMSI afterburner שאני במילא מריץ, זה רושם לך כמה המעבד עשה מהרגע שהפעלת את התוכנה.

לגבי המעבד, יש תוכנות אבל פשוט שמתי את מנהל המשימות במסך השני והסתכלתי כשראיתי את הגרף קופץ :cognee:

פורסם

תתקין MSI AB ואיתה את RIVA tuner, תוכל להגדיר שתראה את ה-FPS ועוד נתונים על המסך כמו ניצול של הכרטיס.

יש גם את FRAPS שמציגה FPS.

לניצול של המעבד אני לא משתמש בכלום, יש לי עוד שני מסכים בצדדים כך שאני פותח מנהל משימות ושם רואה על מסך אחר את אחוזי השימוש במעבד.

פורסם

למעבד נוח מאוד עם hwinfo להשאיר אותה ברקע וכשאתה יוצא מהמשחק תראה כמה היה המקסימום..

פורסם

אחלה, תודה אנשים.

אני יתקין MSI AF ואת HWinfo64.

פורסם

טוב..מארז חדש נקנה...חומרה הועברה מהמארז הישן...NVIDIA EXPERIENCE אופטימי...אחרי לחיצה על OPTIMIZE שם הכל על ULTRA....

פורסם

תתחדש, על איזה מארז הלכת בסוף?

דרך אגב, מי שרוצה יכול לצרף אותי BloodyError

פורסם

CM690 III C COOLER MASTER// לא היה להם במלאי מה שהמלצתם פה :(..

זה נורמלי שכרטיס מסך מגיע לטמפרטורה 60-65 מעלות :)?

פורסם

במאמץ או במנוחה? ה770 שלי מגיע בקלות ל80 מעלות במאמץ. עם התוכנה MSI AB הגדרתי פרופיל יותר קשוח אז במאמץ אני מגיע ל65 מעלות, בBF4 הכרטיס מגיע עדיין ל70-74 מעלות

פורסם

תלוי בקירור שלו..

אצלי עם קירור מעפן של gainward הוא מגיע ל- 70-75 מעלות במאמץ. זה אחרי שהגדרתי פרופיל קירור כמו שעידן ממליץ במדריך שלו

פורסם

במאמץ...בזמן משחק

הקירור של GIGABYTE...WINDFORCE

פורסם

60-65 מעלות זה סביר ביותר..

פורסם

עכשיו הגיע ל70....

אבל אני חייב לומר....אני כאילו משחק משחק אחר לגמרי :)...הכל על ULTRA....המשחק טס.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים