פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים אוקיי סבבה,תודה רק הייתי צריך אישור שאני לא צריך לחפש אותם אם הם לא מוסיפים לי תועלת במולטי
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים לא נראה לי שגם עוד כמה שנים במשחק יצא לי סיבוב כזה http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/397674669847938176/195775506/ מוכרך לציין שאתה שחקן מטורף, אני מתבייש לפעמים לשחק איתכם.
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים בעזרת איזו תוכנה את בודקים fps ממוצע?תפתח קונסול עם טילדה ותכתובperfoverlay.drawfps 1
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים האמת אני באיזה מפה התיישבתי על סירת תקיפה..ומצאתי איזה נקודה סבבה מאחורי אי..שממנו יש לי קו ירי ל דגל של הקבוצה השנייה...פתחתי לי נראה לי חצי UNLOCKS של הסירה במשחק אחד
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים עדיף שאני בכלל לא אראה את הSTATS שלי ב BF4 נראה לי שאם זה היה אפשרי, ה- KDR שלי היה שלילי
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים המפות החדשות האלה הורגות אותי...באים לך אנשים מכל מיני פינות ..לך תדע מאיפה יבוא לך מישהו...- - - תגובה אוחדה: - - -בכלל הם עשו יותר מדי דברים במפות....התמונה פשוט יותר מדי עמוסה בדברים..אתה לא יודע לאן צריך להסתכל ..מאיפה פתאום יכול להופיע לך מישהו..שיחים..כל מיני זבל ...
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים משהו שמפריע לי שיש מקומות כהים מדי או חשוכים מדי במפה והדמויות פשוט לא נראות(גם כהות), אתה מחפש שעה את הדמות שיורה עליך..
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים הכון..זה חלק מהדברים גם..יותר מדי מקומות עם צל...אבל מוגזם...או שמש שמסנוורת ואתה לא רואה כלום- - - תגובה אוחדה: - - -סבבה..להתקרב למציאות והכל..אבל עד גבול מסויים...בכל זאת משחק.
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים אם מישהו רוצה לארגן משחק, אתם יכולים להוסיף אותי - IlanFאני זמין לשחק רק בערב...
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים תוסיפו גם אותי DFA29 ... אחרי שאסיים את הניתוח על המחשב שלי גם אהיה זמין..בתקווה שלא אהרוס שום דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.