עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

זה לא בולשיט. עכשיו בדקתי ואכן יש שיפור . במפת zavod 311 ירידות ל50/45 ליד המבנים הגדרות אולטרה ללא AA . ועכשיו די יציב ולא יורד כל כך מ60FPS

• תגובות 3k
  • צפיות 931.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע, אני עשיתי את זה והמשחק התחיל לעבוד על 1-10FPS, יכול להיות אבל שזו בעיה אחרת. אני אנסה להשאיר אחת חונה ואת האחרות עובדות אולי יש לי דברים ברקע שצריכים ליבה כזו.

קרה עכשיו משהו מעניין אחר, אימייל מ gamesplanet עם 33% הנחה (רק לחנות בגרמניה, יוצא 195 שקל) ו 30% הנחה ל GHOSTS (פחות מ 160 שקל, WTF...שוברים את המילה שלי, במחיר כזה אני מוכן לקנות...).

פורסם
לא יודע, אני עשיתי את זה והמשחק התחיל לעבוד על 1-10FPS, יכול להיות אבל שזו בעיה אחרת. אני אנסה להשאיר אחת חונה ואת האחרות עובדות אולי יש לי דברים ברקע שצריכים ליבה כזו.

קרה עכשיו משהו מעניין אחר, אימייל מ gamesplanet עם 33% הנחה ל BF4 ו 30% הנחה ל GHOSTS.

עדיין יקר.

כביכול הנחה, אבל אחרי הנחה זה עולה 200 ש"ח.

פורסם

אני לא צוחק -זה מדהים. בהתחלה שכחתי להפעיל את המחשב מחדש .. ולא שמתי לב לשינוי בביצועים אך אחרי ההפעלה מחדש.. יש שינוי . נכנס לבדוק במפת הבטא - ידוע לי בדיוק היכן מקבל 45 FPS . נראה אם אקבל עכשיו יותר

פורסם

לא הבנתי, פשוט מורידים ועושים מה שהוא עושה בוידאו עם התוכנה?

אני לא שומע טוב אז אני לא ממש מבין מה הוא אומר.

פורסם

עושה מה שהוא מראה בתוכנה ומפעיל את המחשב מחדש אחרי זה

פורסם

טוב ,מפת הבטא באיזור הגשר ועוד (בוא נגיד... אין איזור בכל המפות שיותר כבד מזה).. קיבלתי בכיף 55/45 FPS (וזה הרגיש מאוד כבד) בלי קשר לאקשן באיזור. ועכשיו? לרוב לא יורד מ60 .. יש ירידות קטנות ל58/56 .

פורסם
Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: Please choose a server in your own country!

כוס אמא של הגרמנים האלה...

גם נתקלתי בדברים בסגנון: "Players from Israel cannot play here" שזה מכוון ישירות לישראלים.

כיף לצאת בזעקות "נאצים" על המחשב שלך...

פורסם

עד כמה שאני יודע זה הפרה של החוקים של EA אבל למי יש כוח לחפור בחרא הזה, יותר קל לעבור לשרת אחר. מה שיותר מציק זה שחשבתי שהמשחק הפסיק לעבוד רק כשניסיתי להתחבר לשרת אחר ראיתי את ההודעה.

הפעלתי את המחשב מחדש, נכנס לנסות שוב לראות אם זה יסדר את הבעיה.

פורסם

שאתם מדברים על קריסות זה בא לכם פעמים עם הודעה שהמשחק הפסיק לעבוד?

פורסם

באטלפילד הפסיק לפעול...

פורסם

^ כן.

זה מציק. תמיד שמחליפים מפה זה קורה.

פורסם

לי זה קורה בדרך כלל במפה עם הבניין שקורס..

פורסם

כוס אומו..שמישהו יירה בי....חזרתי עכשיו מחנות מחשבים עם GTX760 חדש ונוצץ.....ונחשו מה...הוא לא נכנס לי למארז!!!!!!!!!!.....

פורסם

חל עכשיו אחורה פנה בחזרה לחנות לקנות מארז חדש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים