פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים זה לא בולשיט. עכשיו בדקתי ואכן יש שיפור . במפת zavod 311 ירידות ל50/45 ליד המבנים הגדרות אולטרה ללא AA . ועכשיו די יציב ולא יורד כל כך מ60FPS נערך 2013 בנובמבר 412 שנים על-ידי rroonnii
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים לא יודע, אני עשיתי את זה והמשחק התחיל לעבוד על 1-10FPS, יכול להיות אבל שזו בעיה אחרת. אני אנסה להשאיר אחת חונה ואת האחרות עובדות אולי יש לי דברים ברקע שצריכים ליבה כזו.קרה עכשיו משהו מעניין אחר, אימייל מ gamesplanet עם 33% הנחה (רק לחנות בגרמניה, יוצא 195 שקל) ו 30% הנחה ל GHOSTS (פחות מ 160 שקל, WTF...שוברים את המילה שלי, במחיר כזה אני מוכן לקנות...). נערך 2013 בנובמבר 412 שנים על-ידי HuGeMouTh
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים לא יודע, אני עשיתי את זה והמשחק התחיל לעבוד על 1-10FPS, יכול להיות אבל שזו בעיה אחרת. אני אנסה להשאיר אחת חונה ואת האחרות עובדות אולי יש לי דברים ברקע שצריכים ליבה כזו.קרה עכשיו משהו מעניין אחר, אימייל מ gamesplanet עם 33% הנחה ל BF4 ו 30% הנחה ל GHOSTS.עדיין יקר.כביכול הנחה, אבל אחרי הנחה זה עולה 200 ש"ח.
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים אני לא צוחק -זה מדהים. בהתחלה שכחתי להפעיל את המחשב מחדש .. ולא שמתי לב לשינוי בביצועים אך אחרי ההפעלה מחדש.. יש שינוי . נכנס לבדוק במפת הבטא - ידוע לי בדיוק היכן מקבל 45 FPS . נראה אם אקבל עכשיו יותר נערך 2013 בנובמבר 412 שנים על-ידי rroonnii
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים לא הבנתי, פשוט מורידים ועושים מה שהוא עושה בוידאו עם התוכנה?אני לא שומע טוב אז אני לא ממש מבין מה הוא אומר.
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים טוב ,מפת הבטא באיזור הגשר ועוד (בוא נגיד... אין איזור בכל המפות שיותר כבד מזה).. קיבלתי בכיף 55/45 FPS (וזה הרגיש מאוד כבד) בלי קשר לאקשן באיזור. ועכשיו? לרוב לא יורד מ60 .. יש ירידות קטנות ל58/56 . נערך 2013 בנובמבר 412 שנים על-ידי rroonnii
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: Please choose a server in your own country!כוס אמא של הגרמנים האלה...גם נתקלתי בדברים בסגנון: "Players from Israel cannot play here" שזה מכוון ישירות לישראלים.כיף לצאת בזעקות "נאצים" על המחשב שלך...
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים עד כמה שאני יודע זה הפרה של החוקים של EA אבל למי יש כוח לחפור בחרא הזה, יותר קל לעבור לשרת אחר. מה שיותר מציק זה שחשבתי שהמשחק הפסיק לעבוד רק כשניסיתי להתחבר לשרת אחר ראיתי את ההודעה.הפעלתי את המחשב מחדש, נכנס לנסות שוב לראות אם זה יסדר את הבעיה. נערך 2013 בנובמבר 412 שנים על-ידי HuGeMouTh
פורסם 2013 בנובמבר 412 שנים כוס אומו..שמישהו יירה בי....חזרתי עכשיו מחנות מחשבים עם GTX760 חדש ונוצץ.....ונחשו מה...הוא לא נכנס לי למארז!!!!!!!!!!.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.