פורסם 2013 במרץ 1412 שנים בעיה ראשונה :מדי פעם כשאני מדליק את המחשב ממצב כיבוי ( לא RESTART ) כשעולה המחשב הוא עולה עם רזולוציה נמוכה כאילו שלא הותקן כרטיס מסך ,כל האייקונים ענקיים וכו' . כשעושים RESTART זה פותר את הבעיה ועולה תקין.בעיה שנייה : במשחק Crysis 3 אני מצליח להגיע רק ל 30 - 40 פריימים בלבד למרות מערכת חזקה כביכול.בעיה שלישית :בהתקנת הדרייברים של NVIDEA העדכניים לאחר ההתקנה יש כמה דברים שהוא לא מתקין כגון PISIX או CUDAאו NVIDEA UPDATE .מפרט המערכת :לוח - Gigabyte X58 UD7מעבד - I7 EXTREAME 990Xזיכרון - 24 GB כ. מסך - Gigabyte 690GTXדיסקים - SSD 256GB X 4 RAID 0מסך - DELL 30 2560X1600תודה.כמו כן אשמח לדעת על טכנאי שמתמחה במערכות HI END שהוא גם GAMER שאוהב ונושם את התקלות המעצבנות הללושאוכל לשלם לשירותיו במקרה של בעיות נוספות ..כי כשאני פונה לחנויות מחשבים בדרך כלל הוא שלא מתעסקים או שאין להםמושג....תודהשי
פורסם 2013 במרץ 1412 שנים אפשר חתימה על המשכנתה ?עכשיו קצת יותר רציני.תתחיל בלעדכן לביוס האחרון של הלוח אם.מחיקת דריור ישן של NVIDIA עם תוכנת driver sweeperהתקנת הדרייור האחרון. בכללי ובגדול זה אמור לעזור לך מאיזה אזור אתה בארץ ? אני יפנה אותך למעבדה המתאימה.לפי מפרט המחשב אני מבין שאין לך בעיות כספיות. כי אני קורע במחירים.כמובן שתצטרך להגיע עם המחשב והמסך
פורסם 2013 במרץ 1412 שנים כבר רשמתי לך תשובה במדור תמיכה טכנית, עשית את זה ?כדאי לך להפנות את השאלות שלך לפורום כרטיסי מסך.תנסה להסיר את הדרייבר עם driver fusion במצב בטוח ותתקין שוב.בקשר לקרייסיס, בטח אתה משחק על msaa x8, תוריד לfxaa.
פורסם 2013 במרץ 1512 שנים מחבר טוב עדכוןקניתי את ה פרמיום של הדרייבר פיוזןזה סידר לי את הודעת השגיאה ב NVIDEA ובקטע הזה כרגע עושה רושם שתקין.ב CRISYS ו SNIPER GHOST WARRIER 2 שקניתי שניהם עם מנוע של CRYTEKבבדיקת FPS זה בין 46-52 FPS עם הגדרות HIGH / MEDIUM שזה מרגיש לא חלק במיוחד...האם זה אמור להיות ככה או שמה אני צריך עוד כרטיס אחד ל SLIואני מאזור חולון
פורסם 2013 במרץ 1512 שנים לא היית צריך לקנות את הפרמיום של Driver Fusion, כי הגרסא החינמית מציעה את אותה הפונקציונאליות של הסרת שאריות דריבר. גם אם לא, יש תוכנות חינמיות אחרות כמו Driver Sweeper. אבל לא נורא, שהמפתחים יקבלו תמורה על ההשקעה את Crysis 3 תגדיר על Very High ותוריד את ה-AA בדרגות עד שתקבל FPS טוב מספיק. אני מניח שברזולוציה שלך - 2x SMAA SNIPER GHOST WARRIER 2 אומנם משתמש באותו מנוע אבל לא מושקע וכבד כמו Crysis 3, אתה אמור לקבל FPS גבוה מאוד. לגבי עוד כרטיס ל-SLI. לדעתי לא כדאי לך. ה-GTX690 הוא בעצמו כבר מכיל 2 ליבות ב-SLI. אם תוסיף עוד אחד זה בעצם Quad SLI. ה-Scaling של 4 ליבות ב-SLI לא משתלם בדרך כלל. זה גם יותר פוטנציאל לבעיות. בנוסף אתה עדיין תהיה מוגבל ל-2GB זכרון כולל למערך (כמו שיש לך עכשיו) אם כבר אתה רוצה עוד כרטיס, עדיף לך למכור את ה-GTX690 ולהביא זוג TITAN GTX ל-SLI במקום...
פורסם 2013 במרץ 1512 שנים רק עכשיו אני שם לב לרזולוציה.. טיטאן זה הכרטיס בשבילך(יעיל יותר ברזולוציות גבוהות). אם יש לך כסף מיותר תמכור את ה690 ותקנה שני טיטאן ל-sli. אם יש לך עוד קצת כסף מיותר, תקנה גם לי איזה טיטאן
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים Gigabyte 690gtx חודש שלוש שנות אחריות מאת shay_55נקנה בksp נמכר עקב שידרוג לשני כרטיסי titan עכשיו ראיתי את המודעה, אחי אתה מטורףףף...
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים יש לכם יותר מידי כסף לשטויות אנשים ילדים רעבים באפריקה משחקים אם Voodoo 12MB ואתם פה קונים טיטאן SLI...
פורסם 2013 במרץ 2312 שנים אחי בהתחשב בעובדה שנקנה ב-KSP והם לא נותנים להעביר אחריות, אני מקווה שתצליח למכור במחיר הזה. אפילו שנקנה לא מזמן הוא נחשב יד שניה...3000 שקל אני קונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.