עבור לתוכן

העכבר והמקלדת "משתגעים" תוך-כדי גלישה.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

אני מקווה שזה הפורום המתאים ולא תמיכה טכנית.

הסיפור הוא כזה: לפני כשבועיים, התחילה עצלי בעייה מוזרה: אחרי גלישה של כמה שעות (והיום כמה דקות!),

העכבר והמקלדת "שוכחים" את תפקידיהם ועושים דברים אחרים. הדבר הראשון בו מבחינים, הוא שגלגלת

העכבר מפסיקה לגלול, ובמקום זאת עושה zoom-in ו zoom-out. בנוסף, הכפתורים היעודיים של העכבר מפסיקים

לתפקד.

התופעה אינה מתרחשת רק בדפדפן, אלא אפילו בדסקטופ עצמו: גלגלת העכבר עושה זום לאייקונים.....

במקביל, גם המקלדת מתבלבלת, ונסיון להקליד טקסט בגוגל למשל, מעלה חרס, ובמקום זאת קופצים לי

כל מיני חלונות ותוכנות שונות....

מה שפותר זמנית את הבעיה הוא ריסטרט למחשב או לוג-אוף.

סריקה עם אנטי-וירוס (Avira) לא העלתה דבר, כמו-גם סריקה עם malwarebytes.

המקלדת והעכבר שניהם אלחוטיים: העכבר הוא לוג'יטק mx610 עם חיבור USB והמקלדת היא גם

של לוג'יטק, שמחוברת ב ps/2. את שניהם יש לי כבר מספר שנים ללא כל בעיות.

הבעיה מתחילה תמיד בזמן גלישה באינטרנט (טוב, זה השימוש העיקרי שלי) עם דפדפן firefox

18.0.2.

אשמח לעזרה!

פורסם

אני אתחיל מהשאלה הטריוויאלית: ניסית לחבר מקלדת ועכבר אחרים?

פורסם

נשמע כמו איזה מקש תקוע במקלדת. תנסה ללחוץ כמה פעמים עם מקשים כמו ctrl וכולי.

פורסם
  • מחבר

אני אתחיל מהשאלה הטריוויאלית: ניסית לחבר מקלדת ועכבר אחרים?

היי, תודה על התגובות. יש לי עכבר אחר, (זה שבא עם המקלדת) אבל אין לי מקלדת אחרת. האמת שלא ממש

חשבתי על זה, כי זה נראה לי טרחה מיותרת לאור העובדה שחשבתי שמדובר בנוזקה כלשהי- כי מה הסיכוי

שהמקלדת והעכבר יתקלקלו שניהם בבת-אחת?

גם לא קל "לתפוס" את זה, כי זה לא כל הזמן, אלא כאמור בד"כ רק אחרי כמה שעות

של גלישה. אם זה ימשיך, אעלה את האימג' הנקי (והלא ממש מעודכן) שיש לי, ורק אם הבעיה תמשיך, אשתכנע

כי מדובר בתקלת חומרה.

נשמע כמו איזה מקש תקוע במקלדת. תנסה ללחוץ כמה פעמים עם מקשים כמו ctrl וכולי.

הבעיה מופיעה בזמן שאני משתמש בעכבר... אני לא משתמש הרבה במקלדת בזמן גלישה, אבל כפתור תקוע

באמת יכול לגרום לסוג כזה של בעיה. רק לא ברור לי איך המקלדת "נתקעת" באופן פתאומי כאשר לא נוגעים בה

כלל..

פורסם

CTRL + גלגלת יוצר ZOOM.

פורסם
  • מחבר

^

כן, נכון מאד!...לא הייתי מודע לכך שזה יכול לעשות זום גם בדסקטופ, אבל אחרי שכתבתי את התגובה האחרונה,

ניסיתי, ברוח עצתו של גיל, ללחוץ על מקש ה CTRL ובאמת קרו לי אותם דברים, כולל זום בדסקטופ. איך שבאתי

לכתוב את זה, ראיתי שהקדמת אותי. בפעם הבאה שזה קורה, אנסה באמת להשתעשע עם מקש הקונטרול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים