עבור לתוכן

השלכות של מסך מחשב 1366x768

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה לדעת מהן ההשכלות לכך שהמסך תומך עד 1366x768 , זה אומר שלא אוכל להפעיל וידאו fullhd? אם אפשר עוד השלכות זה יהיה נחמד (אגב המסך הוא 15 אינץ

פורסם

כל רזולוציה מעל 720*1280 וכולל זה נחשב כבר HD!,בערך 720P!

רזולוציה של 1080*1920 זה FHD.

לכן אתה יכול לראות סרטים שהם FHD אבל תראה ברזולוציה של המסך שלך.

כלומר תראה פחות "איכותי" אבל בתכלס זה לא הבדל כזה גדול במיוחד במסכים בגודל כזה...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז שאלה סופית אני מתעניין על המחשב הזה (כל הרכיבים שלו מספקים אותי ) חוץ מהקטע של הרזולוציה שכרגע אני לא יודע האם זה היה בסדר לקנות מחשב בעל רזולציה נמוכה ממה שהשוק מציע, או במילים אחרות , האם עדיין אני יראה טוב וחד (אם אתה יודע אולי תתיחס לסוג המסך שמדובר במחשב).. זה המחשב

מחשב ניידASUS[table][tr][td]דגםS550CM-CJ072H[/td][/tr][tr][td]מעבדIntel® Core™ i7-3517U Processor 1.9GHz[/td][/tr][tr][td]מסך"15.6 LED 1366x768 Touch Screen[/td][/tr][tr][td]מצלמהיש[/td][/tr][tr][td]מאיץ גרפי - VideoNVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB[/td][/tr][tr][td]זכרון4GB DDR3[/td][/tr][tr][td]דיסק קשיח500GB 5400RM + 24GB SSD[/td][/tr][tr][td]מערכת הפעלהWindows 8[/td][/tr][tr][td]שפת ממשקעברית או אנגלית[/td][/tr][tr][td]חיבורים ויציאותAudio, D-Sub, HDMI, USB2.0 X2, USB3.0 X1[/td][/tr][tr][td]כ.רשת אלחוטי802.11 (b/g/n (draft[/td][/tr][tr][td]Blutetoothכלול[/td][/tr][tr][td]כונן אופטיצורב DVD[/td][/tr][tr][td]מקלדתעברית ואנגלית[/td][/tr][tr][td]סוללה4 תאים[/td][/tr][tr][td]צבעשחור[/td][/tr][tr][td]משקלכ 2.6 ק"ג[/td][/tr][/table]

פורסם

זה רזולוציה סטנדרטית למסכים בגודל 15".

יש לי גם נייד של אסוס שרכשתי לפני כמה ימים בדיוק אם אותו מסך ואני מרוצה לגמרי!

אם אתה רוצה יותר איכות תמצא מסך FHD אבל שוב לדעתי זה לא הבדל כזה גדול בגדלים האלו!

לדוגמה יש את הנייד הזה אם מסך FHD.

http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..211..432.&list=1&sort=2&glist=0&uin=18530&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים