פורסם 2013 במרץ 1312 שנים חברים בדיוק סיימתי את קרייסיס 3 ואני צריך המלצה למשחק חדש.מחפש משהו בסגנון bf3 אם יש, חשוב לציין שבתור זונת גרפיקה ;D כמו שקוראים לזה החברה אני מחפש משחקעם גרפיקה כמה שיותר יפה/כבדה.פחות התחברתי לבורדלנדס 2 או היטמן למשל, fc3 יפה אבל גם קצת ילדותי.
פורסם 2013 במרץ 1312 שנים אם אתה אוהב משחקי online תבדוק את planetside 2 יכול להיות שתוהב אותו והוא חינמי,אני אישית עומד להתחיל לשחק בfc3 והמשחק מדהים בגודלו ממש שילוב טוב של sandbox עם fps למה דווקה ילדותי?,תחפש עוד סרטונים על המשחק ותתרשם עוד קצת אגב הגרפיקה המצויירת שלו יפה היא לא ראליסטית ויפה כמו של bf 3 אבל בהחלט יפה ליחודו
פורסם 2013 במרץ 1412 שנים היי גרפיקה גבוהה יותר מקריסיס 3 לא תמצא בשום משחק , אני כרגע משחק בסנייפר גוסט 2 החדש , משחק יפה וטוב , מומלץ
פורסם 2013 במרץ 1412 שנים טובה. תוכל לצפות בסירטונים.'מטרו' שיחקת? אם אתה מחפש גרפיקה. תאמת ..עומד מעט יוצא המשך, אז שם ממש תהנה מהגרפיקה שמשאירה לקרייסיס 3 אבק. אבל אני לא אוהב את סגנון המשחקיות.. בכלל לא מתחבר למשחקי מפלצות,אימה.Metro Last Light - 20 Minutes Gameplay/Walkthrough Full New Demo walkthrough part 1
פורסם 2013 במרץ 1412 שנים מחבר מולטי של איזה משחק, קרייסיס?דרך אגב מטרו לא שיחקתי ואתמול עמדתי להתקין אותו(בסוף בזבזתי את הזמן ב-bf3 end game).
פורסם 2013 במרץ 1412 שנים יש לך את Tomb Raider גרפיקה טובה ומשחקיות טובה מאוד (שחק על כי קשה) . יש לך את BF4 למולטי אבל תצטרך להמתין
פורסם 2013 במרץ 1412 שנים מחבר גם על טומב ריידר חשבתי, מקווה שאוהב את הסגנון משחק.את האמת אתמול מחקתי את קרייסיס 3 מהאוריג׳ן, בכלל לא חשבתי על המולטי(מעניין איך הוא).
פורסם 2013 במרץ 1412 שנים Spec Ops: The LineSniper Elite V2Max Payne 3Hard Reset:Extended EditionSleeping DogsRageSyndicateThe Darkness IIקצת ישנים יותר שגם שווה לנסות:Just Cause 2Red Faction: Guerrilla + ArmageddonSplinter Cell: ConvictionMafia II
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.