פורסם 2013 במרץ 1212 שנים <blockquote>יש לי בעיה מספר ימים לא מצליח להכנס .כותב לי :אפשרות הדפדפן שלך עבור 'Cookies' לא מופעלת. אנא הפעל אותהלמרות שהגדרתי בכרום בגוגל לא מצליח. מה לעשות ? </blockquote>
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים נסה למחוק cookies.תגיע ל-settings ושם:Privacy > Content settings > cookies > all cookies and site dataחפש שם כל מה שקשור לגוגל/ג'ימייל ותמחק.(וחוץ מזה תוודא שהאופציה Allow local data to be set מסומנת)
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים מחבר הגעתי מפרטיות להגדרות תוכןלקבצי cookie והאפשרות הבאה כבר מסומנת :אפשר הגדרת נתונים מקומיים (מומלץ)מה עלי עוד לעשות ?
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים מחבר כל קובצי ה-Cookies ונתוני האתר... נכנסתי גם לכאן ומחקתי. עדיין לא יכול להיכנס לג'מייל וכותב לי :אפשרות הדפדפן שלך עבור 'Cookies' לא מופעלת. אנא הפעל אותה.ובהגדרות של כרום זה כן מופעל
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים מחבר תעזרו לי בבקשה. יש לי דואר ולא יכול להכנס אליו. עשיתי אפילו סריקת וירוסים ורוגלות ולא נפתרה הבעיה.
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים מדריך מצוייןhttps://sites.google.com/site/cmonacom/Home/--ie-1/enable-cookies
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.