פורסם 2013 באפריל 1012 שנים מה ההבדל בין Samsung 840 250GB ל- Samsung 840 Pro 256GB ?? פי כמה מהירות כתיבה, ביצועים משופרים תחת עומס, וכמה עשרות דולרים.
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים חברים יקרים אני לא יודע מה איתכם אבל נראה לי קצת מוזר שאני בתור בנאדם פרטי יכול לייבא את זה מEBAY כולל תשלום על משלוח ב618 שקלים.אז כדאי לדעתי שיביאו לכם לפחות ב50 שקל פחות...זו דעתי כך או כך זה מחיר נחמד בהחלט...
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים קח בחשבון שלאור אחוז התקלות הגבוה של SSD כדאי אחד שנקנה בארץ מחנות טובה.על איזה תקלות מדובר?
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים תקלות של מוות בטרם עתאין לך בעיה של החלפה, רק תדאג שאם יש משהו חשוב כדאי שיהיה גיבוי.
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים תקלות של מוות בטרם עתאין לך בעיה של החלפה, רק תדאג שאם יש משהו חשוב כדאי שיהיה גיבוי.כונני ssd חיים פחות מחמש שנים?
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים כונני ssd חיים פחות מחמש שנים? בדרך כלל לא.סתם אנשים לוקחים את עניין האמינות קשה כי היו לא מעט סדרות במשך הדורות עם בעיות שונות ומשונות, חלקן הובילו למוות הכונן(לכאורה).באופן כללי לא חושב שSSD חיים פחות מהרדיסקים או נוטים להתקלקל יותר.להיפך, סביר להניח שSSD הרבה יותר אמינים מהרדיסקים, לפחות ברמת העיקרון, ובסטטיסטיקה הכללית.
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים ברמת הרעיון הם חיים יותר מדיסקים רגילים אבל בפועל פחות.יש להם רגישות גדולה לשינויים במתח.
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים אמתכל אחד מתוצרת שונה ועל גבי מחשב אחרבסה"כ יצא לי מזה רק טובכולם חדשים וגם קיבלתי שדרוג גודל כפיצוי
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים לא פלא שגיבשת דעה כזאת.אני עדיין חושב שSSD אמינים יותר מהרדיסקים.לא רק ברמת העיקרון, אלה גם במציאות הקיימת בעולם.המקרה שלך בהחלט מעניין, אבל הוא נקודתי וחריג מאוד.לא הייתי משליך ממנו על כל תחום הSSD כמוצר, או מפתח חשש לחיי הSSD שברשותי או זה שאקנה בעתיד.למרות שבמקרה שלך החשש מוצדק.
פורסם 2013 באפריל 1212 שנים קראתי כאן על עוד מקרים ש-SSD מתו, אני בטוח לא היחיד.לא מפריע לי בכלל אדרבא אני מחפש עכשיו אחד נוסףהנזק מנפילה של SSD די מועט, בסה"כ מערכת הפעלה + תוכנות עזרגם ככה עשיתי לי מנהג לא להחזיק מערכת הפעלה יותר מחצי שנהכל מה שחשוב נמצא על דיסקים קשיחים רגילים ואמינים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.