עבור לתוכן

רכישת ורישום דומיין

Featured Replies

פורסם

מקווה שזה הפורום המתאים,

אני מעוניין לרכוש דומיין (מחו"ל, עם סיומת מחו"ל - לא מהארץ)

לדוגמא דרך האתר www.name.com

יש איזה הליך מיוחד לרישום דומיין, או שרק מוצאים שם פנוי-נרשמים-ומשלמים (לשנה)?

יש משהו נוסף שצריך לדעת, להשוות בין מאות אתרי רישום דומיין? (מלבד המחיר הכי זול, צריך לשים לב לאתר מהימן או דברים אחרים?)

יש לי אתר על שרת WORDPRESS, אני מניח שאני יכול לקשר את הכתובת לדומיין שארכוש...

אשמח לעוד עצות או דברים חשובים בנושא, אני חדש בתחום הזה ואין לי כל כך מושג איך בדיוק עובד העסק (יכול להיות שזה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לי)

תודה רבה!

פורסם

רק תמצא את הדומיין שמתאים לך ותקנה אותו.

אני חושב שעדיף לרכוש את הדומיין באחד הגופים הגדולים כמו גודאדי וכו', אבל זה לא קריטי.

ההבדל בין רשמי דומיינים שונים (מלבד המחיר), הוא הממשק שלהם, לפעמים נוח יותר ולפעמים פחות, אם לא תנסה לא תדע.

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה!

אז אתה אומר שעד שאני לא קונה את הדומיין אני לא באמת יודע מה ממשק הניהול שלו? (אלא אם כן אני 'חופר' לעומק לפני כן)

עוד כמה שאלות,

משהו מוזר מאוד שנתקלתי בו - באתרים שכביכול מוכרים מתחמים\דומיינים - אצל חלק מופיע דומיין כפנוי וניתן לרכוש אותו במחיר הרגיל של האתר, באתרים אחרים הדומיין מופיע שהוא כבר רשום...

מה זה הקומבינה הזאת? אתה יכול לשלם כסף על דומיין ובסוף מתברר שהוא כבר רשום על שם מישהו?

גם שמתי לב שאנשים מציעים את הדומיין שלהם למכירה במחירים מופקעים - איך אפשר לעשות דבר כזה אם אתה רוכש דומיין לשנה או מספר שנים, מה שהמוכר מציע זה בעצם למכור את השם ואז כל שנה אתה משלם למי שהוא קנה ממנו את הדומיין במחיר חידוש הרגיל?

אם אתה רוצה לעבור ל'ספק' אחר (חברה אחרת שמוכרת דומיין), זה אפשרי או שאתה תקוע עם החברה הראשונה? (או שרק בחידוש אתה יכול לעבור להירשם אצל חברה אחרת ברגע שפג תוקף הדומיין?)

בקשר לWHOIS - אני מניח שיש שירות (בתשלום) שמונע מפרטים אישיים שלך להופיע לכל סקרן מזדמן, יש אפשרות לעקוף את זה (ראיתי מישהו שהכניס פרטים פיקטיביים), באיזה שלב של רישום הדומיין הפרטים האלה יופיעו בWHOIS ?

אני מאמין שיהיו לי עוד שאלות, אבל זה לבינתיים...

תודה רבה!

פורסם

קנה ב-גו דדי, הם בסדר, יש להם שרות Private Registration בתשלום שזה די חרטא כי הם יכריחו אותך ליצור קשר עם כל מי שיפנה אליהם לברר את פרטי בעל הדומיין, וזה יעלה לך כסף.

יש אתרים שמציעים לבצע BACKORDER של דומיין תפוס, יש אתרים שמוכרים דומיינים מסויימים כ-PREMIUM במחיר מופקע.

תוודא שאתה קונה את הדומיין ומקבל עליו שליטה מיידית.

אחרי שיהיה לך דומיין, אתה צריך לשלם ל-WORDPRESS על הקישור לדומיין שלך או לחלופין לרכוש שירות אחסון במקום אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים