עבור לתוכן

שינוי כתובת IP קבועה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לדעת כיצד ביכולתי לשנות את כתובת ה-IP שלי. ספק האינטרנט שלי הוא בזק, התשתית היא הוט. הבנתי שכדי לשנות IP אפשר להתקשר להוט ולבקש, אבל לא תמיד הם נענים בחיוב לבקשה ומשנים רק בעת הצורך.

באילו דרכים אפשר לשנות את הכתובת שלי?

פורסם

להתחבר עם חייגן

פורסם
  • מחבר

כשאני מתחבר עם חייגן אני בוחר כתובת IP או שהוא משנה אותה באופן אוטומטי לכתובת IP אקראית?

ומאיפה אני יכול להוריד חייגן? אני צריך לתאם את זה אולי עם בזק או הוט?

פורסם

המודם מחובר ישירות למחשב?

פורסם
  • מחבר

כן, יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל ישר לראוטר של הוט (Ambit U10C019)

פורסם

אם הם מחוברים לראוטר אז הם לא מחוברים ישירות למודם.

תראה, אין דרך פשוטה לעשות את זה, הכי פשוט זה אם תעבור לחיבור עם חייגן ואז תוכל פשוט להתנתק ולהתחבר דרך הממשק של הראוטר וכל פעם תקבל איפי חדש.

בעיקרון כדי לעשות את זה כרגע, במצב הקיים עכשיו, צריך ראוטר שתומך באפשרות release ואז renew, רובם לא תומכים וגם אם יש לך את האופציה אני לא יודע ללהגיד איפה היא נמצאת.

דרך אחרת זה לשנות את הMAC של הראוטר, שוב, תלוי בראוטר וזה גם לא כלכך מומלץ.

אם המודם היה מחובר ישירות למחשב אז היה אפשר לבצע release/renew די בקלות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ואיך אני בדיוק עובר לחיבור עם חייגן? אפשר פירוט בבקשה?

פורסם

מתקשר לבזק ומבקש מהם

פורסם

אתה בטוח שיש לך כתובת קבועה?

או חיבור ללא חייגן?

כשאתה נכנס לנתב לאפשרויותWAN הוא רושם שיש כתובת דינאמית, או שרושם משהו אחר?

פורסם
  • מחבר

אם אני מתקשר לבזק, הם ישאלו סיבה? ואם כן, אני צריך להגיד שאני מעוניין בכתובת IP חדשה/שונה?

וירח אפל, לא הבנתי מה כתבת בשורה האחרונה, אבל אני יודע שאני מתחבר ללא חייגן לאינטרנט ומזה כבר מספר שנים כתובת ה-IP שלי זהה, עשיתי בדיקות בכל מיני אתרים של זיהוי כתובות IP.

תודה רבה לכם, דרך אגב

פורסם

אוקי, אזסביר להניח שאתה בחיבור ללא חייגן. ולא בכתובת IP קבועה.

תכנס לנתב ותשנה את כתובת הMAC שלו ביציאת הWAN

בחיבור ללא חייגן ניתן לקבל עד 3 כתובות IP שונות באמצעות שינוי כתובת MAC

רק אל שתכח לרשום לך את הראשונה למקרה שתצטרך לחזור אליה

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי ממש, מצטער על הבורות, אפשר הסבר מפורט יותר בבקשה?

איך אני נכנס לנתב?

פורסם

AMBIT זה נתב? לדעתי זה רק מודם, והוא מחובר עם switch ממנו ל 2 מחשבים, או שמחשב אחד מחובר לכניסת ה LAN ומחשב שני לכניסת ה USB.

תבדוק איזה כתובת IP אתה מקבל במחשב. תריץ CMD ורשום שם IPCONFIG. חפש את השורה עם IP ADDRESS

פורסם
  • מחבר

קיבלתי IPV4 ADDRESS ו-DEFAULT GATEWAY אחרי הרצה של CMD עם IPCONFIG. מה אני עושה עכשיו עם הכתובות האלה?

אגב, שתי הכתובות האלה לא כתובת ה-IP שלי. יש לי כתובת אחרת משום מה (לפי בדיקה באתר הזה).

פורסם

מה הכתובת שמופיעות לאחר שהרצת את הפקודה. אם יש כמה, רשום כאן את כל כתובות IPV4 המופיעות. (תבדוק גם למעלה אם הרשימה ארוכה)

רשום גם את כתובות ה default gateway שמופיעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים