עבור לתוכן

חבילת גיימרים עם אינטרנט 30מגה

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אנחנו כרגע בבית מחוברים לנטוויזין+הוט במהירות של 30 מגה (עברנו לפני חודשיים מבזק להוט ועל הדרך שדרגנו מ12 מגה ל30)

לפני המעבר הייתה לנו חבילת גיימרים בבית דרך נטוויזין והכל היה מעולה, לא היו לאגים במשחקים ולא היו בעיות.

ברגע שעברנו מבזק להוט (תוך כדי השינוי ל30 מגה) החבילה התחילה לעבוד לי בצורה גרועה מאוד, לא מתפקדת יותר כמו בעבר (אם זה משנה אז גם שינינו את הראוטר תוך כדי המעבר *בעבר היה לנו של D-Link ועכשיו אנחנו עם HOTBOX*

בנוסף, המהירות שלנו ירדה (אנחנו משלמים עם 30מגה אבל הבנתי שבגלל שמופעל אצלנו חייגן בשביל החבילת גיימרים המהירות ירדה ל27מגה)

רציתי לדעת אם יש לכם פתרון לבעיה, הן של המהירות והן של תפקוד החבילה - אשמח לדעת מה צריך לעשות בשביל לתקן (דיברתי עם הוט ועם נטוויזן הפכתי תעולם ואין לי מושג מה לעשות...אמרו לי שחייגן לא מתאים למהירויות גבוהות *מעל 12מגה* וזה גורם להתנתקויות פתאומיות ולירידה במהירות האינטרנט, וזה נראה לי מאוד מאוד הזוי שזה ככה...)

למקרה ואין פתרון, אולי תוכלו להציע לי דברים חלופיים שיוכלו לעשות את התפקיד של החבילה? או שאני יכול לרכוש אותה במקום אחר בלי בעיות?

בתודה מראש,

תומר :)

פורסם

אני לא מומחה

אבל כפי שאני יודע נכון להיום כל העניין של עם/בלי חייגן שזה בסך הכל הגדרות שכל מחשב/ראווטר אמור לתמוך בו, וכזכור לי כל שצריך לעשות הוא להתקשר לספקית שלך שיעבירו אותך מחיבור עם חייגן לחיבור בלי חייגן ושיעזרו לך להגדיר בראווטר את המעט שינויי שנדרשים לכך..

האמת אני לא יודע אם הבעיות שלך הן בגלל חיבור עם/בלי חייגן, זה נשמע כאילו הבעיה היא הוט.

אני הייתי איתם שנה עד לפני שנה וחצי, ולא הייתי מתוסכל ככה ממשהו בחיים שלי. אני צורך אינטרנט כמו מים, אז רכשתי מהם 10 מגה (הרבה ללפני שנתיים וחצי בישראל) בפועל בבדיקות מהירות קיבלתי רק 7-8 מגה (לא משנה עם או בלי חייגן, ניסיתי את שניהם, ניסיתי אפילו בלי להיות מחובר לספקית, אלא בדיקת מהירות רק דרך הוט) כל הזמן חוויתי ניתוקים, איטיות לא מוסברת בחלקים מסויימים של היום - בקיצור, לא היה לי אינטרנט היה לי חראנט סליחה על הביטוי. והכי גרוע שגם בפעם ה1000 שהתקשרתי להוט כבר נואש שעדיין יש בעיה ושום דבר לא סודר (אחרי שמבטיחים שיבדקו את הבעיה ויחזרו אלי אבל לא חוזרים גם אחרי חודש) הדברים היחידים שהם יכולים להגיד לי זה "במחשב אנחנו רואים שאין לך בעיה איתנו" למרות שאני מסביר להם שבדקתי כל כיוון אפשרי והבעיה היחידה יכולה להיות איתם ולפחות שישלחו טכנאי, אבל במשך כל השנה עד שהתנתקתי בזעם לאחר ההתחיבות, לא הביאו אלי טכנאי לבדוק את הבעיה אפילו פעם אחת! (ואלוהים יודע שאם אני אגיד שדברתי עם התמיכה שלהם מעל 50 שעות בשקט באותה שנת סיוט (לדעתי מעל 70 פניות על אותה בעיה במשך שנה) , אני לא אגזים בכלל)

אני חושב שאתה צריך לחזור לבזק ותראה שהכל מסתדר. זה לפחות מה שאני הייתי עושה.

פורסם

תנתק את החייגן ותכנס לאתר speed.hot.net.il

סביר להניח שתקבל את מהירות תקינה, אבל כדאי לבדוק ליתר ביטחון.

תבדוק בחייגן מהי כתובת השרת ותעשה פינגים תראה שהכל מגיע כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם, אבל הקטע הוא שאני לא רוצה לצאת מהחיבור עם החייגן כי רק איתו אני יכול להשתמש בחבילת הגיימרים ומה שאני מחפש הוא פתרון לבעיה כך שאני עדיין אוכל להשתמש בחבילה רק בלי נפילות ושהיא תעבוד כמו פעם..

פורסם

אי אפשר, הטכנולוגיה של הוט לא מאפשרת עבודה עם חייגן באופן יציב בחיבור במהירות כזאת, אולי אם יהיה לך נתב עם מעבד פנטיום 4 ומעלה אז תוכל לעבוד יותר יציב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים