פורסם 2013 במרץ 512 שנים שלום רב,הייתי רוצה לדעת האם 10MB/s היא מהירות סבירה ברשת אלחוטית 802.11N, כאשר המחשב ממוקם בממ"ד והנתב האלחוטי נמצא חדר ליד.ה-CHANNEL WIDTH מכוון ל -40HZ.סוג הנתב : TL-WDR4300סוג כרטיס הרשת - מה שמגיע עם ה- asus z77 deluxeתודה מראש על תשובתכם.
פורסם 2013 במרץ 512 שנים אתה בעצם רושם שאתה מוריד במהירות של 10 מגהבייט בשניה, אם זה מה שהתכוונת באמת לרשום אז זה הרבה מעבר למהירות אופטימלית.
פורסם 2013 במרץ 512 שנים מחבר שלילי. כנראה לא הבהרתי עצמי בדיוק, התכוונתי שמהירות ההעברה ברשת הפנים ביתית היא 10MB/s, כאשר המחשב בממ"ד מחובר לשרת באופן אל-חוטי והמחשב השני מחובר לנתב באופן חוטי .
פורסם 2013 במרץ 512 שנים אם מדובר בממ"ד אתה מקבל ביצועים טובים מאוד באלחוטי. המחשב מצליח לקבל נתונים במהירות של 10 מגהבייט לשניה. זה לא משנה אם זה מהאינטרנט או ממחשב פנימי.
פורסם 2013 במרץ 612 שנים יחסית לרשת N רגילה המהירות מדהימה גם כשלא מדובר בממ"ד . אני חושב שבסלון במצב הכי טוב אני מקבל מקסימום 6-7MB/s בחדר שינה אם אני מקבל 0.5MB/s מצבי טוב. האפליקציה הכי כבדה היא לרוב streaming HD אולי בתלת מימד ואני מנחש שזה 20-30mbps אז זה יכול תאוריטית לעבוד סבבה גם במצבים יותר גרועים. לא צריכה להיות לך שום בעיה אבל עדיין אם ממש תרצה להעביר קבצים גדולים במיוחד מהמחשב הנייח למשחב הנייד זה יהיה יותר מהיר בחיבור קווי (1gbps זה בערך חצי מהירות דיסק קשיח מכאני) . בכלל בדקתי את הנתב שלך וראיתי שהוא ממש טוב על הנייר עם dual band סימולטני והמחיר 500 שקל נשמע לי יחסית זול בשביל הנתב. אולי הגיע הזמן להתעדכן טכנולוגית
פורסם 2013 במרץ 612 שנים אני מקבל הכי הרבה 12 וקצת (יש קו ראיה עם הראוטר).10 זה טוב אם זה בממ"ד, ברוב הבית המהירות אצלי היא 8 - 8.5.
פורסם 2013 במרץ 612 שנים אלחוטית כמה אתה מקבל? (יש לי את אותו ראוטר עם dd-wrt וכרטיס אלחוטי 5GHZ) אני מדבר על אינטרנט.אני מקבל 12.5 (100 מגה) לא בדקתי ברשת ביתית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.