עבור לתוכן

** HOT משדרגת את כל לקוחות הטריפל שלה ויוצאת במבצע על מהירות 100M

Featured Replies

פורסם

חברת HOT לא נשארת אדישה להכרזה של בזק מלפני שבועיים.

החל מהיום מאיצה החברה עד פי 3 את המהירויות במסלולי הטריפל השונים.

לקוחות טריפל קיימים במהירות 5 מגה ישודרגו ל-12 מגה (ומהירות זו מבוטלת כליל), מהירות 12 מגה תשודרג ל-30 מגה, ומהירות 30 מגה תשודרג ל-100 מגה.

לקוחות חדשים שיצטרפו למסלולי הטריפל בשנה הקרובה יקבלו שדרוג אוטומטי למהירות 100M, גם יבחרו בחבילה איטית יותר.

לקוחות שאינם מעונינים במסלול טריפל, יוכלו לרכוש חיבור תשתית בלבד של 100M במחיר של 139 שקל.

התמונה המצ"ב מפרטת את כל המחירים והמסלולים.

http://www.netcheif.com/blog/wp-content/uploads/2013/03/FTTH-100-%D7%9E%D7%92%D7%94-%D7%A1%D7%98%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%98.pdf

פורסם

כל הכבוד

פורסם

מה איכפת להם, בסה"כ מחלקים את מה שיש לכולם.

למי שזוכר בהתחלה היו מהירויות מטורפות

אחר כך היתה ירידה גדולה כשהצטרפו עוד ועוד.

פורסם

^^

+1

פורסם

מצחיק שככל שיש רוחב פס גדול יותר באינטרנט, כך כל הטריפל (ואני מתכוון בכך לטלוויזיה) הופך למיותר יותר ויותר. טלפוניה כבר כעת מיותר, עם חבילות הללא הגבלה בסלולר.

לרגע שמחתי שהאינטרנט שלי עומד להיות משודרג. (יש לי 12M כיום) אך אין לי ולעולם לא יהיה לי טריפל במחירים כיום.

פורסם

ולמי שכבר עכשיו יש טריפל 100? יזכה להנחה (הרי הוא יכול לקחת את הטריפל הזול יותר של ה-30 ולהיות משודרג בחינם) או יאכל זין?

פורסם

ולמי שכבר עכשיו יש טריפל 100? יזכה להנחה (הרי הוא יכול לקחת את הטריפל הזול יותר של ה-30 ולהיות משודרג בחינם) או יאכל זין?

למי שיש טריפל 100 המחיר הוא 449 במקום 499

פורסם

אני לא מבין, יש לי טריפל הכל כלול ב415 כבר מלפני חודש..

פורסם

למי שיש טריפל 100 המחיר הוא 449 במקום 499

אממ.. הטריפל 100 שלי עולה 329 ש"ח..

פורסם

בטריפל החדש יש את כל ערוצי ה HD והספורט שאין לך, אם תוסיף אותם (במקרה שזה מעניין אותך), המחיר יוצא בערך אותו הדבר. גם לי יש ב 330 ש"ח, הטריפל במחיר זנות שהם עשו צמוד לתחילת הפעילות של HOTNET.

פורסם

נכון, אבל אז איפה פה המבצע? גם בלי המבצע יכולתי להוסיף את ערוצי הספורט פרימיום ולשלם איזה 450 שקל בחודש.

הבעיה היא שאני לא רוצה להעלות את המחיר החודשי שלי בתוספת של עוד 120 ש"ח, אלא בדיוק להיפך...

פורסם

גם אני בטריפל של ה 330, עושה רושם שלא נקבל שום הטבות. :pissed:

פורסם

מתי זה אמור לחול ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים