עבור לתוכן

סמסונג סדרה 5 כל כך גרועים?

Featured Replies

פורסם

נראה מדהים !!!

איזה מפרט אפשר לקבל ב-5000 ש"ח במחשב זה הכי טוב ?

פורסם

יופי של מחיר. איך איכות הבנייה? והסוללה?

פורסם

בנתיים הסוללה מחזיקה כ- 6 שעות (לא מדוד על שעון, ואני רק במחזור הטעינה הראשון) על WIFI עם קליטה נמוכה, בגלישה באינטרנט עם Chrome ובלי חוסם פרסומות (כלומר הרבה פלאש). בהירות קצת פחות מחצי, אבל לא מרגיש חשוך בכלל.

איכות הבניה פנסטסטית, כל המחשב בנוי מאלומיניום וסיבי פחמן. המקלדת נוחה מאוד ואין flexing. כל המחשב בנוי יציב מאוד.

המסך קצת בעייתי, עם רזולוציה יחסית נמוכה (1366x768) ופאנל TN, אך למרות זאת כשמסתכלים אליו ישירות, הוא ניראה מעולה. אמנם המחשב הזה מייועד לתכנות אבל כמובן שיחובר אליו מסך חיצוני. דל הוציאו גרסא חדשה של ה XPS 13 עם מסך 1080p ופאנל IPS, אבל הוא לא נמצא ב Outlet עדיין.

ה XPS 1 (שמגיע עם מסך Touch 1080p בגודל 12") כן נמצא שמה אבל לא היה עליו שום הנחה. כמה ימים לאחר שקניתי עשו עליו 25% הנחה -- עם מפרט זהה ל XPS 13 שהזמנתי היה יוצא לי תוספת של יותר מאלף שקל, כלומר 42% תוספת בשביל גימיק, וגם הייתי מקבל מסך קטן יותר ומחשב כבד יותר.

הקוניפיגרציה שלקחתי הכי מעט הכי חזקה שקיימת. מעבר לזה יש מעבד i7-3537u (תוספת זניחה ביותר וכמעט בלתי משמעותית) ו SSD בנפח 256GB.

את ה SSD לא משתלם לשדרג מהמפעל מכיוון שתשלם עליו הרבה יותר מאשר היית קונה בחנות פרטית (ומוכר את ה 128 הקיים), וגם תשלם עליו בנוסף מע"מ.

פורסם

מישהו יודע מה קורה בכל זאת עם הבעיה בכרטיס אלחוטי של הסידרה 5?

האם הם עידכנו תבעיה?

תודה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים