עבור לתוכן

סמסונג סדרה 5 כל כך גרועים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ההתלבטות שלי היא בין מספר ניידים של סמסונג (תמונה מצורפת), מתלבט מתוך סדרה 5. זה נופל בגדרי התקציב (עד 4 עם חריגה קטנה), נראה שהסוללה חזקה (על פניו מהצהרות יצרן) והמשקל סביר (1.5 טיפה כבד אבל נסבל), המסך טוב (LED מט) ויש בחלק מהדגמים SSD.

בדקתי באתר שאתם תמיד נוהגים לתת http://www.notebookcheck.net אבל משום נתן ציון ממש גרוע. לא כל ך הצלחתי לרדת לסיבות (כי היו שם עשרות ביקורות חלקן ממש גבוהות וחלק ממש נמוכות)

אבל באמת שווה להתרחק ממנו והוא כזה גרוע?

תודה !

פורסם

לא הבנתי למה אתה קורה גרועות פה בסקירה הרשמית הוא קיבל ציון של 84 אחוז זה לא רע בכלל :

http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Series-5-530U3C-A01DE-Ultrabook.77219.0.html

לי יש את המחשב 530u4c של samsung שזה בעיקרון אותו מחשב רק עם מסך 14 רק תגיד מה אתה רוצה לדעת עליו

פורסם
  • מחבר

ההתלבטות כרגע בין

Samsung NP530U3C-A03IL

Samsung NP530U3C-A04IL

הם זהים בכל הפרמטרים פרט:

מעבד

ו-WIN 8 באחד מהם PRO ובשני רגיל

בכל מקרה יש לי WIN 8 PRO מקורי שרכשתי ב-15 דולר במסגרת המבצע - ככה שזה ממש לא משנה.

מה שכן משנה זה האם יש הבדלים מאוד משמעותים לדעתכם במעבד

i3 מול i5

והאם זה מאוד, מאוד מפריע ומרגישים בעבודה השוטפת של אינטרנט אופיס ובערך זהו.

תודה :)

נ.ב.

אם מישהו יודע מקום שיש את הדגם בתצוגה אשמח - במרכז?

ואם תוכל לספר על ביצועי הסוללה (למרות שאצלך 14 אינץ ככה שזה די משפיע)

תודה !!!

פורסם

לפי השימושים שציינת הגרסה עם ה-i3 תספיק לך רק קח בחשבון שמעבדים מגרסת u הם אמורים להיות חסכוניים ובגלל זה הם גם חלשים יותר ממעבדים מקבילים אליהם מסדרת ה-m

בכל מקרה רק אם אתה הולך על הדגם הזול תלך על ה-samsung אם אתה רוצה להשקיע בכל זאת 4000 שקל יש מחשבים שיהיו עדיפים על הגירסה של ה-i5 כמו :

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21072&cf=zap

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי

הדגם שעולה 3250 ש"ח איזה מעבד יש לו ?

נ.ב.

האם KSP ממולצת? והאם מישהו יודע מה ההנחה הנוספת שיש להם בסניף זה עוד איזה 50 ש"ח פחות?\

עוד משהו קטן:

הערה הזויה באתר היצרן

1.52 ק"ג (3.35 פאונד): מערכת עם כונן HDD‏

1.49 ק"ג (3.28 פאונד): מערכת עם כונן SSD

יש סיכוי שאני יכול להעיף את ה-HDD ולהתקין עצמאית SSD (במסגרת האחריות במעבדות היצרן כמובן בתוספת תשלום וזה הוא יהיה קל יותר? ).

פורסם

זה הדגם הזול:

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=14770

שמגיע עם מעבד i3-3217u

תקנה מהחנות שהבאתי פה זה המחיר הכי זול בזאפ ובנוסף זאת חנות מומלצת ומוכרת שקניתי ממנה כבר כמה דברים בעבר

לא הבנתי למה 30 גרם יהיו משמעותיים בשבילך נראה לך שאתה באמת מסוגל להרגיש בהבדל

פורסם

מצטער על "חטיפת" הת'ראד אבל יש לי התלבטות דומה.

אני יכול להשיג את ה 530U3C-A03IL בכ- 2990 ש"ח ישירות מהיבואן (מבצע עובדים).

באותו המבצע אני יכול להשיג את ה- 370R5E-A01/4 (ההבדל במספר הסופי הוא בצבעים) בכ- 2730 ש"ח, והוא שוקל חצי קילו יותר, מגיע עם 8GB זכרון ומסך 15.6" ועם מעבד טוב יותר.

או שיש את האופציה למעלה, של ה Vostro 3360 שהוא כבר עם מעבד i5.

אני יכול ל"סבול" מחשבים עד 2 ק"ג. ההתלבטות העיקרית היא העובדה שה 530U3C-A03IL מגיע עם Hybrid HDD, כלומר SSD של 24GB, והשאר לא, והעובדה של- 370R5E יש 8GB זכרון. המחשב הוא לצרכי תכנות, ואני מחפש משהו קל יחסית וורסיטלי עם זמן סוללה גדול.

הצעות? תודה :)

פורסם

גם ה-530 וגם ה-370R5E הם הגרסאות עם המפרטים הכי חלשים של הניידים האלו. אם זה מספיק לך, תבחר לפי מה שיותר חשוב לך (גודל מסך או משקל מינימום).

ה-3360 עם מעבד i5 יקביל למעבד ב-370 אז הוא נותן לך מפרט קצת יותר חזק בגודל קטן.

לי אישית המבצעים האלו לא נראים טובים במיוחד. מדובר בהנחות של כ-5-10 אחוזים ממחירי השוק.

אם יש לך חברים שיורדים לנופש באילת, אתה יכול לחסוך יותר כסף בקניה של הנייד שם.

פורסם

תודה רבה!

בסופו של דבר אני הולך על ה Dell XPS 13 עם מעבד Core i7 3517U, זכרון 8GB, כונן SSD 128GB ומשקל מדהים של 1.37 ק"ג! אני מזמין מה- Outlet של Dell — עם קופון 30% הנחה, יוצא לי 3200~ ש"ח כולל משלוח ומיסים. :)

את המסך המבריק אצטרך לסבול, אבל לא נורא.

פורסם

היכן מצאת את הקופון?

פורסם

איך עובד כל התהליך של ההזמנה מהאתר והמשלוח לארץ? האחריות שמרחיבים באתר בתשלום היא גם תקפה בארץ?

פורסם

לא פשוט בכלל!

א. חובה כרטיס אשראי בינלאומי. VISA / MasterCard רגיל זה לא מספיק טוב - חייב שיהיה בינלאומי, כלומר שלא יהיה רשום "VALID ONLY IN ISRAEL" כי אחרת הם מבטלים את ההזמנה. רצוי אמריקן אקספרס - עובד הכי טוב.

ב. חייבים Billing Address בארה"ב, וחובה להוסיף אותו לכרטיס האשראי (לדבר עם שירות הלקוחות של הכרטיס).

ג. Dell מתקשרים למספר הטלפון כדי לאשר ולוודא את ההזמנה ("Fraudulent Activity"), אם אתם לא עונים או שמישהו אחר עונה שהוא לא בשם שלכם - מבטלים לכם מיידית את ההזמנה ומקפיאים את החשבון. המספר חייב להיות בארה"ב.

תלמדו מהטעויות שלי :-X

האחריות תקפה גם בארץ. רצוי לא לרחיב את האחריות באתר שלהם מכיוון שא. זה יותר יקר מבארץ ב. תשלמו מיסים על זה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למי שמתעניין, הבוקר הגיע ה Dell XPS 13. השתמשתי בחברת השילוח GlobalShop מכיוון שהיא מספקת כתובת משלוח ללא מס מקומי בארה"ב.

יצא לי $605 הלפטופ (אחרי Price match שקיבלתי), ועוד $70 משלוח, ועוד כ- 400 ש"ח מיסים.

סה"כ שילמתי כ 2850 ש"ח.

המפרט:

Intel Core i7 Ivy Bridge i7-3517u

8GB DDR3

128GB SSD

משקל 1.38 ק"ג

OYynkAZl.jpg

ltw4Pcjl.jpg

כל התמונות: http://imgur.com/a/MUOcc

בארץ אני רק יכול לחלום על מחשב כזה במחיר ששילמתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים