עבור לתוכן

evga gtx 680 4gb יעוץ בקנייה?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנת את כרטיס המסך הזה אבל לא הצלחתי למצוא את זה בארץ אך אפשר לקנות את זה ?

פורסם

למה לבזבז כסף סתם כשאתה יכול לקנות 7970 בחצי מהמחיר של הכרטיס שהבאת פה?

תוכל להשיג 7970 שיתן לך בערך אותם ביצועים(עם oc אולי טיפה יותר) במחיר של 1800 שקל.

יש מצב שתרוויח במסגרת המבצע גם חבילת משחקים שגם היא עולה סכום לא מבוטל.

אם מסתכלים על יחס עלות תועלת, 7970 הרבה יותר משתלם.

פורסם

^^

הוא רצה 680 :lol:

הורדת אותו ברמה, פה כבר ממש עדיף את ה7970 מבחינת עלות תועלת.

פורסם

^

זה שיש לך 7970 לא אומר שזה הכרטיס הכי טוב בעולם,

אז אל תגזים עם הבחינות עלות תועלת שלך.

פורסם

הוא צודק בדוגרי למה לשלם יותר(די הרבה יותר) על כרטיס שנותן אותו דבר ואפילו פחות?

פורסם

זה לא בגלל שיש לי 7970, דרך אגב יש לי שניים :xyxthumbs:

במחיר של הכרטיס שהוא הביא 3500 שקל אני מביא שניים כאלו שמעיפים את ה680.

זה נראה לך הגיוני בכלל? ו670 נחות מה-7970 בהרבה.

אם הבחירה שלו נוטה יותר לכיוון nvidia שיקח שניים 660 או אפילו ti שיעיפו את ה680 מחוץ למים.

לא הגיוני לשלם על כרטיס כזה 3000-3500 שקל, פשוט שערוריה.

פורסם

התוספת במחיר מול המחיר המקורי היא בגלל 4GB זכרון וגם בגלל שזה EVGA, אין הצדקה לכזו כמות זכרון אם הבנאדם לא משחק על שני מסכים לפחות. למסך יחיד הוא לא צריך יותר מ-2GB.

עידן, יש גם GTX680 ב-2200 שקל. ואגב ה-R7970 שלך עולה כמו 680:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127677

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130797

פורסם

הכרטיס שלי בעל רזומה נכבד של שבירת שיאי oc וכאלה, חוץ מהקירור המצויין, החלקים האיכותיים והעמידים שלו, גם החיבורים בחלקו האחורי

מייקרים אותו ולכן במקרה הזה המחיר מוצדק..

הכרטיס שהוא הביא אולי בעל 4gb אבל עם קירור סטוק(מפוח).

פורסם

ועדיין, מחירו זהה למחיר של ה-680 שלי, שגם לו רזומה מכובד מאוד, וכולל גוף קירור מעולה וביצועי אוברקלוק מרשימים, הכי מהיר Out Of The Box ובביצועי אוברקלוק, אפילו יותר מגרסאת ה TOP של ASUS, אז לא שווה את המחיר?

מה שאומר שלא כל 7970 הוא 1800 ש"ח בדיוק כמו שלא כל GTX680 הוא 3500 ש"ח, יש גרסאות זולות הרבה יותר. ואתה בא ומכליל פה את כל ה-680 במחיר 3,500 ש"ח וזה לא נכון. ואתה טועה, זה לא "רק עוד 2GB" במקרה הזה התוספת היא על לוח PCB מותאם אישית ש-EVGA הוסיפו עליו עוד 2GB זכרון מול הכרטיס המקורי, לא מדובר בכרטיס רפרנס, אפילו שזה קירור מפוח.

פורסם

התוספת במחיר מול המחיר המקורי היא בגלל 4GB זכרון וגם בגלל שזה EVGA, אין הצדקה לכזו כמות זכרון אם הבנאדם לא משחק על שני מסכים לפחות. למסך יחיד הוא לא צריך יותר מ-2GB.

אתה גם מכליל :)

אני משחק wow אבל כ-multiboxer. אני משתמש במסך אחד כשאת רובו הגדול תופס החלון הראשי של wow ובחלקו התחתון של המסך 4 חלונות קטנים יותר. התוכנה בה אני משתמש מרנדרת כל אחד מהחלונות ברזולוציה המלאה (במקרה הזה FHD) מה שאומר שלמרות שהם כולם על מסך אחד, העבודה היא למעשה רינדור 5 מסכי FHD בכל רגע נתון.

2GB מהווים גבול תחתון כשרוצים לעבוד ב-DX11 במקרה שלי. אני שוקל לשדרג לכרטיס עם 4GB בעצמי.

פורסם

אתה משחק WOW ב-4 חלונות בו זמנית?

מה אתה, עבד סיני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים