עבור לתוכן

ניסויים בבזק? כנראה שכן...

Featured Replies

פורסם

זה אומר שזה התעלם מהאינפנט באופן מלא, גם בהורדה וגם בהעלאה וזה הלך רק לפי המהירות סנכרון.

אתה אמור להיות על 30 מגה וקיבלת 80 מגה , איך זה שפתאום זה חזר ל30 אך השליחה לא חזרה למצב המקורי?

• תגובות 97
  • צפיות 10.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

???

אצלי הסנכרון על 60+ ביורד ו 10 בעולה. הייתי אמור לקבל 60~ ביורד בבדיקת המהירות אם האינפראנט היה מחוץ לתמונה לחלוטין, אך לפי איך שזה נראה מדובר בהתעלמות חלקית בלבד.

פורסם

סליחה בלבלתי אותך עם פותח הדיון לרגע.

אז כנראה שפשוט בUP האינפנט לא מתפקד? מעניין מה קורה אצל אחרים שיש להם סנכרון גבוה האם גם אצלהם זה ככה והם פשוט לא מודעים?

אכן זה נראה התעלמות חלקית, ולפי דעתי בזק יעלו על מקור התקלה ויסדרו חיש מהר.

למרות שיש לי כמה תאוריות:

1. בזק עשו את זה דווקא עכשיו בגלל שהם רצו להשאיר אנשים אצלהם (זה עבד עליי, כי רציתי לעבור להוט היום).

2. מישהו בבזק התפטר וכנראה הוא שונא את החברה או משהו אז הוא גרם לבעייה אצלהם או למשהו שיגרום לכך שהמון אנשים יקבלו מהירות כזאת.

3. בזק החליטו להרים את הUPLOAD למספר ימים בשביל לראות מה הוא השימוש העיקרי למי שיצרוך UP גבוה ולהחליט ע"ג זה החלטות שקשורות לFNGN.

4. פשוט תקלה.

פורסם

אם לא, ככל הנראה שהלחץ יתחיל להגיע מכיוון הספקיות - בהנחה ובספקיות יכולים לראות 4i (ניתוב של לקוח ברמת תשתית) ואת ה RB אליו הוא משתייך, לא אמורה להיות בעיה להגיע אל הלקוח ברמת התשתית ולהגביל אותו בחזרה. יותר פשוט יהיה לספקיות להטיל הגבלה גם על ה UP עבור לקוחות ה VDSL באופן גורף ואז זה כבר לא ממש ישנה מה יקרה בצד של התשתית.

פורסם

כלל הספקיות מגבילות, נטוויזן , 012, 018, CCC למרות שאני מכיר דרך לגרום לביטול הגבלה ב012 אבל כל הספקיות שאני רואה כולן מגבילות העלאה חוץ מ014.

פורסם

פשוט נדפקו להם כל הגדרות באינפא-נט ולפעמים הוא מגביל ולפעמים לא, זה ההסבר הכי הגיוני, זאת התנהגות של משהוא תקול

פורסם

אינפה נט, לא אינפרה נט :)

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם
  • מחבר

2552830275.png

איפה הכי מומלץ להתאבד? :bash:

כנראה שהנציג בבזק איפס לי את הקו... עכשיו ההופים יציבים אבל אי אפשר לחזור ל3Mb העלאה כשהיית עם 10.. :nixweiss:

אופציות?

פורסם

:lol:

חבל תליה/מסילת רכבת/איילון... איזה אופציות אתה עוד צריך ?

פורסם
  • מחבר

אופציות לרמות אותם.. איך דופקים את ההגדרות של האינפאנט?

פורסם

כמה צפוי.

אין אופציות :bash:

פורסם

אופציות לרמות אותם.. איך דופקים את ההגדרות של האינפאנט?

אין דרך כזו. איילון דווקא נשמע סבבה, מוות די רומנטי.

פורסם

מה ציפת, שתתקשר אליהם והם ישאירו לך את המהירות העלאה הזאת? חחח

לא סתם אמרתי לך אל תתקשר ותבדוק קודם אם אתה יכול לסדר את זה באופן אחר.

פורסם
  • מחבר

מה ציפת, שתתקשר אליהם והם ישאירו לך את המהירות העלאה הזאת? חחח

לא סתם אמרתי לך אל תתקשר ותבדוק קודם אם אתה יכול לסדר את זה באופן אחר.

ניסיתי במחשב אחר. אותן בעיות.

כשהנציג עשה בדיקה לתשתית @1 הוא קלט את המהירות ואמר שזה ממש טוב יחסית ואז כנראה איפס את הקו.. :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים