פורסם 2013 במרץ 412 שנים אכן לא מדובר פה על זיוף של האתר, שכן אני מקבל את העלאה הזאת, אך יש זיוף קטן מבחינת העלאה באופן כללי שהוא קורא 37 מגה אך זה בפועל 32 מגה לפי הנתב שלי. גם הוספתי את NETLIMTER בשביל לאשר.http://img841.imageshack.us/img841/7264/crazyspeed.png
פורסם 2013 במרץ 412 שנים חחחחחח השאלה עד מתי זה יחזיק, פעם אחרונה שזה קרה לי זה היה בדיוק ל10 דקות אולי 15 דקות. השאלה לכמה זמן זה יחזיק עכשיו. את האמת? אני באתי לעבור להוט היום, אפילו רשמתי את זה בדיון שCHEIF פתח, אבל עכשיו... אני לא אעבור. אולי זה היה מהלך של בזק בשביל לשמור את כולם אצלהם? מאוד מאוד יכול להיות. אולי זה רק מקרי? גם יכול להיות. שורה תחתונה, אני מקבל העלאה ממש נחמדה אז כרגע אני עדיין בבזק
פורסם 2013 במרץ 412 שנים LMAO עכשיו אני מקבל את כל המהירות של הקו שלי MUHAHAHAHA מה עשית שגרם לכך? וואו!!
פורסם 2013 במרץ 412 שנים כלום, אתה הרי מודע לכך שאני על RATE ADAPTIVE והראתי את הנתוני קו שלי בכמה פוסטים גם פה וגם "שם" , אני מסונכרן על 44 מגה העלאה. אז בגלל זה אני מקבל העלאה כזאת משום מה האינפנט שלהם קרה לו משהו והוא לא רוצה להגביל חלק מאיתנו ^^
פורסם 2013 במרץ 412 שנים העלתם את ההמוצעה העלאה של ישראל בspeedtest, עוד בסוף יחשבו שיש לנו איטרנט טוב בארץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.