פורסם 2013 במרץ 112 שנים שלום וברכה,אני אשמח לעשות OC קצת יותר רציני ממה ש-Nvidia מציעה לי.מצאתי את המדריך הזה, אשמח לאיזה תרגום ממנו... לא בגלל שאני לא יודע לקרוא באנגלית אלא פשוט אין לי מושג לאן לגשת בידיוק.תודה לעוזרים.
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מה הבעיה? זה עורך BIOS ל NVIDIA. אתה מוריד, טוען את קובץ הביוס, עורך אותו ואח"כ צורב לכרטיס.
פורסם 2013 במרץ 212 שנים משהו כתב שם מדריך בעמוד האחרון:http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?284014-KGB-Kepler-BIOS-Editor-Unlocker&p=5174069&viewfull=1#post5174069
פורסם 2013 במרץ 212 שנים מחבר עשיתי הכל ממה שנאמר לי (כולל פירמוט הדיסק און קי עם הדוס) והגעתי לסעיף 10 ומפה נעצרתי.אני מצרף אליכם תמונה מהמסך. משום מה הוא נותן לי הודעה אחרת. אשמח לעזרה.
פורסם 2013 במרץ 412 שנים עד כמה מומלץ הסיפור הזה אם אני רוצה לסחוט אוברקלוק נוסף מהכרטיס שלי? נגיד להגיע איתו ל-1300 לליבה עם תוספת מתח? כיום אני על 1250 על מתח סטוק.
פורסם 2013 במרץ 412 שנים מחבר ה-"i1-" מתייחס לאינדקס 1, בעוד שהכרטיס אצלך מזוהה באינדקס 0. תשתמש ב-"i0-" אכן צדקת. אבל מצאתי גם את הסידור הבא: "nvflash -4 -5 -6 X.rom", וזה עבד. ניסיתי גם את הסידור עם ה-i0 וזה עבד. בכל מקרה, זה ה-kgb הכי מומלץ. קצת מוזר אבל כשהכרטיס מסך שלי עובר את ה-55C הוא מתחיל להראות סימני מצוקה, הגיוני?
פורסם 2013 במרץ 412 שנים מחבר אני משחק בבאטלפילד, עשיתי בסה"כ תוספת של 70Mhz ב-MSI Afterburner והכרטיס קופא לי אחרי כמה זמן.יש מצב שאין מספיק מתח?נ.ב. המתח מגיע לי עד V1.175, זו הגבלה בכרטיס או אפשר לשנות דרך הביוס?
פורסם 2013 במרץ 412 שנים כן זאת הבעיה כנראה שחסר מתח. בגלל שיש רק חיבור חשמל אחד לכרטיס הזה הוא מוגבל למקסימום תוספת של 10% מתח. הכרטיס שלך בגרסא שכבר מגיעה עם OC, אל תטרח להתאמץ יותר מדי אתה לא תצליח להוציא ממנו כמעט עוד כלום ואפילו תפגע בביצועים אם תתדרוש ממנו יותר מדי כי הוא יעשה לך DOWNCLOCK (בפיקים רגעיים או קבוע). אפילו שמעתי על אנשים שעשו לגרסאות OC של ה660 דאון קלוק לתדר המקורי של 660 כי היו להם בעיות, אז הייתי מוותר במקומך. :-\
פורסם 2013 במרץ 2812 שנים מחבר מקפיץ ת'שירשור.ככל הנראה האנלוק הזה רק עשה לי בעיות ואני מעוניין לחזור למקורי.אשמח לדעת איך בידיוק אני חוזר למקורי... אותו דרך או דרך אחרת?הסיבה אליו אני חוזר זה בגלל בעיות במשחק BF3.ב-2 משחקים אחרים זה עובד סבבה אבל ב-BF3 אחרי זמן מסויים המסך קופא ו"נכבה" ואז צריך להפעיל את המחשב מההתחלה.חשוב לציין שמחקתי את ה-AB מהמחשב והכרטיס בכלל לא נמצא ב-OC.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.