עבור לתוכן

טיסה לחו''ל בזמן שירות סדיר וגימלים.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב

פורסם

מעניין מה היה קורה במצב שבו אתה הייתה משרת בגדוד קרבי, וחבר שלך היה אומר הוצאתי 3 גימלים בביקור רופא, אני מניח שלא הייתה אומר סמרטוט, הייתה אומר אחלה של עקיצה, אבל בגלל שאתה מאחורי מסך מחשב וזה פורום, אתה מרשה לעצמך להגיד לי סמרטוט.

סמרטוט מי שהולך על פי הכללים של החיים האלה ולהיות מרובע.

כמישהו ששירת בסדיר שלו כלוחם בגדוד ומשרת במילואים שלו כלוחם בגדוד - אני אומר שאתה סמרטוט!! :bash:

אם היית כזה לוחם דגול כמו שאתה עושה את עצמך אז לא היית טוחן את החברים שלך בהוצאת גימלים בהתחזות...

כשאני הייתי בסדיר הגימלים היחידים שקיבלתי זה גימלים ביחידה כי הכריחו אותי בגלל שהיה לי חום גבוה!

מצטער בשביל החברים שלך שצריכים לשרת איתך ביחד...

פורסם

מעניין מה היה קורה במצב שבו אתה הייתה משרת בגדוד קרבי, וחבר שלך היה אומר הוצאתי 3 גימלים בביקור רופא, אני מניח שלא הייתה אומר סמרטוט, הייתה אומר אחלה של עקיצה, אבל בגלל שאתה מאחורי מסך מחשב וזה פורום, אתה מרשה לעצמך להגיד לי סמרטוט.

סמרטוט מי שהולך על פי הכללים של החיים האלה ולהיות מרובע.

הייתי (ועדיין במילואים) יותר קרבי מרוב האנשים כאן בפורום.

פורסם

לשאלתו של פותח הפוסט.

אתה יכול לצאת מהארץ ללא אישור.

אתה יכול גם לחזור לארץ ללא אישור.

בתור אחד שעשה את זה בכבודו ובעצמו - אני יכול להגיד לך באופן חד משמעי - אתה יכול לצאת כמה שאתה רוצה.

אבל

השלישות מקבלת באמת דיווח ברגע שיצאת מהארץ - ואם אין לך "אישור יציאה לחו"ל" חתום ומאושר - אתה תישפט על נפקדות חו"ל או על יציאה מהארץ ללא אישור.

במקרה שלי הייתי נפקד + בחו"ל - ומי ששפט אותי נתן לי עונש לא כל כך חמור כי הוא תמך בי !

בכל אופן - דבר עם מפקדך תבקש אישור ותהנה.

אין שום מניעה חוקית שתהיה בחו"ל כאשר אתה בגימלים.

מקסימום תגיד שאתה טס בשביל בדיקות רפואיות.

פורסם

ויאמינו לו ככה בלי הוכחה?

שיגיד בהזדמנות גם שהוא היה הרמטכ"ל בגלגול הקודם אולי יחזירו לו את התפקיד

פורסם

אני אומר שידבר עם המפקד שלו ויבקש אישור ויסגור עניין.

פורסם
  • מחבר

זה קצת מסובך לדבר עם המפקד, באמת שזה סיפור ארוך מידי.

במידה ואני מצליח להוציא טופס שבגללו נסעתי לחו''ל מסיבה רפואית ולבדיקה שיש רק בחו'ל, האם יש סיכוי לצאת מזה בלי עונש?

פורסם

אתה תשפט ותצא אשם כי עברת על החוקים אם מי ששופט אותך יחשוב שהסיבה שלך מוצדקת אולי הוא ירחם עליך בעונש.

פורסם

אני לא יכול לסבול סמרטוטים כמוך.

תומך לחלוטין בגיל!

גם אני הייתי ביחידה קרבית ואם אלי היה מגיע אדם מהיחידה ואורמ שהוא חולה ומוציא גימלים הייתי מאחל לו רק טוב ואף סוגר שבת למענו

אם היה מגיע אלי אדם ואומר שנמאס לו מטחינות ומוציא גימלים אז הייתי שולח אותו לאלף עזעזל

אתה לא משרת ביחידה קרבית וגם לא תומך לחימה. איך אני יודע?

ניתן לקלוט מהמנטליות שלך שאתה לא קרבי.

בקרבי לכולם קשה וכולם סובלים אבל סוחבים כי סמרטוט הוא זה שמוציא ג' ויודע שבגללו חבר שלו יצטרך לישון כמה שעות פחות בלילה...

מאחל לך רק רע.

פורסם

יש בדיון הזה בעייתיות חוקית ואטית כאחד ולכן הוא נפסק כאן. פותח הדיון, אני מאחל לך שתעשה את הדבר הנכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים