עבור לתוכן

מישהו מכיר מעבדה טובה, אמינה ומקצועית לתיקון LCD של טושיבה?

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי LCD של טושיבה שקניתי לפני איזה 3 שנים לחדר,

טלוויזיה מעולהההה, בקושי עבדה אצלי כי אני בקושי בחדר - עבדה לא יותר מ-50 שעות שידור וגם זה אם אני מגזים.לפני שבוע בערך ניסיתי להדליק והיא עושה רעש של הדלקה רק מס' פעמים ולא באמת נדלקת, ניסיתי הכל - אין מה לעשות.

כיביתי אותה לשבוע - והיום ניסיתי שוב - עבדה חלק, ראו מעולה (ואין סיבה שלא, היא חדשה!)

כיביתי, באתי בערב - ושוב התופעה חזרה.אני מחפש לתקן אותה אצל מישהו אמין שלא ישר יגיד לי "הלך מסך, תיקון 2000 ₪" שהיום חדשה, 3D LED עולה בסביבות ה-6000, מישהו שיהיה אמין ויבין שמדובר במשהו קטן..מישהו מכיר מעבדה אמינה וטובה באיזור המרכז? ראשל"צ והסביבה.

וחלילה אל תפנו אותי ל"פל מעבדות" היה לי איתם סיפור מטורף אני לא אתקרב בחיים למעבדות מהסוג הזה !תודה רבה !

פורסם

אם זה "משהו קטן" למה שלא תתקן בעצמך..?

לעניין; לרוב מדובר בקבלים יבשים בספק כח. הספקים מתוכננים לפעול עד תום האחריות (לא משנה אם משתמשים במכשיר או לא) וזה מה שקורה אצלך. עלות תיקון (בהנחה שמדובר רק בזה) בסביבות 250~350₪.

פורסם

אכן נראה כמו קבליo, ואם כך אז יש מדריך: http://ompldr.org/vN3V1MA/Untitled

אם אתה לא מוצא קבלים מנופחים תבדוק :

שהקבל הגדול בצד מתח גבוה (מה עשרות או מאות uF ומתח 400-450V) לא "נוזל" ואין "חלודה" על הרגליים שלו

יש קבל קטן אחד או יותר בצד מתח גבוה, משהוא כמו כמה עשרות-uF עד 220uF ומתח של 25-50V. תנסה להחליף אותו גם אם הוא נראה טוב

לפניי שאתה מתחיל לגעץת ברכיבים תקצר את הקבל הגדול בצד מתח גבוה על ידי נורת ליבון ואז ישירות, כדיילוודא שאין בו מתח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים