פורסם 2013 במרץ 112 שנים RCA הוא סוג של קונקטור, ולא ברור איזה "מתח" אתה מעביר דרכו. במילים אחרות, תסביר מה אתה עושה.
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מחבר חיבור RCA הצהוב כמו של הטלויזיה...אני רוצה להעביר מהDVR של המצלמות לRCA של הטלויזיה וזה לא מגיע במרחק הזה
פורסם 2013 במרץ 112 שנים 10 מטר זה כלום. תשתמש בכבל קוואקס עם קונקטורים מתכתיים, לא אמורה להיות בעיה.
פורסם 2013 במרץ 212 שנים לא בעיה של עוצמת מתח. תבדוק שאין לך את הבעיות האחרות האפשריות :כבל לא תקין - תביא את 2 המכשירים אחד לייד השני ותנסה לחבר על ידי כבל אחר לבדיקה, ותנסה גם אם אותו כבל לבדיקהבעיית אדמה - תחבר חוט חשמל בין חלקי מתחכת במארזים של 2 המכשירים (למשל תפתח קצת בורג במארז של ה DVD ותחבר אליו חוט, וכנל הצד השנחי בטלויזיה). זה יקשר את האדמות שלהם ביחד ויכול להקטין הפרעות
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים מחבר חיבריתי לקו של הBNC וזה הפעיל לי אותם עכשיו יש מין פסים כאלה שעולים ויורדים (לא בצורה כל כך משמעותית) איך אני מבטל אותם?
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים תשתמש בכבל טוב. כבל קוואקס מסוכך עם קונקטורים מתכתיים. כבל וידאו של DVD בשנקל יכול לגרום לפסים כאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.