עבור לתוכן

מה אתם חושבים על הרקע של סטארקאפט?

Featured Replies

פורסם

לי אישית פרסומת באתרי אינטרנט זה כמו רעש לבן- אני כבר כמעט שלא שם לב לפרסומות , אז כל עוד הן לא עושות רעש או מציגות וידיו בצורה אוטומטית , אז מצדי שישארו. אבל אם זה יגיע למצב שזה באמת יעצבן כמו באתרים אחרים , אז אני ישתמש בכל האמצעים שאני מכיר בשביל לחסום אותן , ואני בטוח שאני לא היחיד.

חוץ מזה שאני לא ממש מבין מה בדיוק ירוויחו בבליזארד אם אני אראה את הפרסומת הזאת , הרי אני מכיר את המשחק ו90 אחוז מכירים אותו , ואני לא מכיר הרבה אנשים שקונים משחק , במיוחד הרחבה , רק בגלל שהם ראו איזו פרסומת...

אותו דבר גם לפרסומת של wd. הרי אני מכיר את האיכות של wd , יש לי 3 דיסקים כרגע במחשב של wd ואני בכל זאת קניתי את הכונן האחרון שלי מחברת Seagate , אז זה בהחלט לא מה שישפיע עליי.

מה שכן , המיסחור גורם לי לחשוב האם הביקורות באתר הזה אמיתיות או שיש מישהו שמממן אותן??? >:D

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
מה שכן , המיסחור גורם לי לחשוב האם הביקורות באתר הזה אמיתיות או שיש מישהו שמממן אותן???

יש מי שמממן אותן, קוראים לו HWzone.co.il וכמעט כל ההכנסה שלו מגיעה מפרסומות. כאשר אנשים חוסמים פרסומות הם פוגעים באופן ישיר בהכנסות הכתבים אשר לא מקבלים את התקצוב המגיע להם. בשל כך, הקוראים סובלים מפחות תוכן.

אז במטותא מכם, מי שיש לו טיפת כבוד לאתר ולצוות שלו ורוצה להמשיך ולקבל תוכן מקור איכותי - אפשרו פרסומת, גם אם זה אך ורק בשביל סיבה זו.

תודה.

פורסם

חוץ מזה שאני לא ממש מבין מה בדיוק ירוויחו בבליזארד אם אני אראה את הפרסומת הזאת , הרי אני מכיר את המשחק ו90 אחוז מכירים אותו , ואני לא מכיר הרבה אנשים שקונים משחק , במיוחד הרחבה , רק בגלל שהם ראו איזו פרסומת...

אותו דבר גם לפרסומת של wd. הרי אני מכיר את האיכות של wd , יש לי 3 דיסקים כרגע במחשב של wd ואני בכל זאת קניתי את הכונן האחרון שלי מחברת Seagate , אז זה בהחלט לא מה שישפיע עליי.

יש לך חור גדול בכל הנוגע להבנה של מהות השיווק והפרסום בעולם המסחרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים