עבור לתוכן

מה אתם חושבים על הרקע של סטארקאפט?

Featured Replies

פורסם

אתה באמת חושב שככה עובד פרסום??? :facepalm:

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כפתור הטריילר לא עובד לי לא בפיירפוקס ולא בכרום

פורסם

^ תרענן

פורסם

הוא לא צריך לרענן, הוא צריך להפסיק להיות זבל של בן אדם ולבטל את חוסם הפרסומות :)

פורסם
  • מחבר

^אבל למה? :( חיכיתי לרדת על הבנאדם שיגיד את זה רק בשביל לשאול אותו כמה הוא אוהב את התוכן באתר, ושבזכותו ובזכות הרבה חוסמי פרסומות אחרים נפגע צוות האתר. :(

פורסם

מצטער לקלקל את החגיגה, אבל זה מציק נורא בעין. אני בעד לתמוך באתר, לכן כל פרסומת חדשה שעולה אני מקליק עליה ויוצא וחוסם אותה.

כאילו, שאתה רואה תוכניות שאתה אוהב בטלוויזיה נניח, ויש לך אפשרות להריץ את הפרסומות ( VOD או פטנט אחר) אתה אשכרה יושב ורואה את אותם פרסומות "כדי לתמוך בערוץ"?

פורסם
  • מחבר

אני לא אתמוך בערוץ שמגלגל מליונים ומפרסם בכל זאת, ברור שלא. באתר? מי שאוהב את התוכן לדעתי צריך "לסבול" את הפרסומות מהבנה עד כמה הן מסייעות, כן. כן לחלוטין.

בדרגה של כבוד למשתמשים אצלי חוסמי פרסומות נמצאים מתחת לבוטים של ספאם ומפרסמים סמויים.

פורסם

אם יש לי חוסם פרסומות אתם לא מקבלים צפייה עליהן?

יש מעקב על הצפיות או רק על ההקלקות?

פורסם

אם יש לי חוסם פרסומות אתם לא מקבלים צפייה עליהן?

יש מעקב על הצפיות או רק על ההקלקות?

אני מכיר חוסם פרסומות (לפיירפוקס ולא זוכר את השם) שטוען את הפרסומת ואז מסתיר אותה

כל האחרים שחוסמים את הפרסומות פוגעים בהכנסה של האתר כי מבחינתם לא ראית את הפרסומת

פורסם

ואו, אף פעם לא חשבתי על זה.

ביטלתי עכשיו ופתאום הופיעו 6 פרסומות (או 7.. זאת שלמעלה זה 2?).. קצת הרבה,

אבל סבבה לגמרי. מגיע לכם :)

זאת של WD ממש מעצבנת וכל השאר משתלבות סבבה.

פורסם

אני לא אתמוך בערוץ שמגלגל מליונים ומפרסם בכל זאת, ברור שלא. באתר? מי שאוהב את התוכן לדעתי צריך "לסבול" את הפרסומות מהבנה עד כמה הן מסייעות, כן. כן לחלוטין.

בדרגה של כבוד למשתמשים אצלי חוסמי פרסומות נמצאים מתחת לבוטים של ספאם ומפרסמים סמויים.

לא כל הערוצים מרוויחים מיליונים, ראה ערך ערוץ 10.

פורסם
  • מחבר

שטוב שאתה מתמקד בחלק החשוב של התגובה שלי. בקיצור - מי שחוסם פרסומות ב-HWzone - מבחינתי, דינו כדין משתמש שצריך לתת לו באן.

פורסם

דינו כדין משתמש שצריך לתת לו באן.

מוגזם משהו.. יש כאלו שלא עושים זאת בכוונה ויש כאלו שזה באמת מפריע להם..

תראה כמה פרסומות יש פה /:

אתם מרוויחים גם על הקלקות?

פורסם
  • מחבר

מהצד שלך זה נראה כמו הגזמה, כשתהיה בצד שלי תבין שזאת תגובה רגועה ומתחשבת. אני לא בקיא במה כן מרוויחים ומה לא, וזה לא כזה משנה לצורך העניין.

פורסם

הנקודה שלי הייתה, האם אתה לא חוסם פרסומות בכלל באתרים או מדלג על פרסומות בטלוויזיה או מעביר את דפי הפרסומת בעיתון שאתה קורא בלי להתעמק בהם או כל צורה אחרת שקיימת לדבר הזה גם באתרים\ערוצי טלוויזיה\עיתונים\whatever שאתה לא קשור אליהם בצורה ישירה? משום מה קשה לי להאמין.

ושוב אני לגמרי בעד האתר. קיבלתי פה הרבה עצות טובות ולמדתי המון, ואני מקווה שגם נתתי את החצי שקל שלי בחזרה. אני האחרון שאתה יכול לצייר אותו כאיזה אנטי קרייסט אז בו נרגיע כאן את הרוחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים