עבור לתוכן

Watch Dogs - דיון מקדים, מיועד לאביב 2014

Featured Replies

פורסם

יש לי מה לחכות לפאצ' ביצועים + תיקון לתאוצה בעכבר ?

כרגע נהיה לי בחילה די חזקה אחרי 20 דקות משחק בגלל הFOV הנוראי והשליטה הזוועה בעכבר, ראיתי שיש תוכנה לערוך את הFOV אולי אני אוכל לשחק ככה בהמשך.

• תגובות 127
  • צפיות 47.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיחקתי עם אחי הקטן במשחק ויצא לנו באג משעשע.

הוא ערך את הסרטון והכריח אותי להעלות את זה לערוץ שלו:

https://www.youtube.com/watch?v=9apHR6ro5gM

- - - תגובה אוחדה: - - -

יש לי מה לחכות לפאצ' ביצועים + תיקון לתאוצה בעכבר ?

כרגע נהיה לי בחילה די חזקה אחרי 20 דקות משחק בגלל הFOV הנוראי והשליטה הזוועה בעכבר, ראיתי שיש תוכנה לערוך את הFOV אולי אני אוכל לשחק ככה בהמשך.

דוקא הFOV לא נורא במשחק, לא כמו בGTA5 שיוצאים לי העיניים מהחורים. כל הPLAYTHROUGH שלי בPC לא השתמשתי בכלל במשקפי GUNNAR שלי.

סיימתי את המשחק :)

עכשיו תגיד את האמת - היה שווה לשחק בשביל הסוף הזה? (אני כאחד שסיים את המשחק ממש לא אהבתי את המשימות האחרונות ואת הסוף)

פורסם

מה הקשר בין משקפי GUNNAR לFOV ? זה לא עדשות עם אפקט אופטי, זה סתם הורס את הצבעים במקרה הטוב (להגן על העיניים שלך מקרינת UV של המסך ? :smiley1: או איזו חרטה בסגנון). הFOV כרגע ממש הורג אותי בנהיגה ... הרחקתי את המסך אבל עדיין תוך 10 דקות משחק (לא כולו נהיגה) היה לי הרגשה רעה לשעה.

ממש מעצבן השליטה הזוועתית של העכבר גם בנהיגה, בGTA-ים הייתי רגיל להזיז את העכבר כל הזמן שאני במכונית לזווית שאני אוהב, כאן בהחלקות וכאלה הוא מזיז לבד גם אם אני מזיז את העכבר תוך כדי ...

פורסם

יופיטר המשחק אכזב ובגדול, יכול להיות בגלל ההייפ והציפיות המוגזמות.

ACT 3 היה החלק היחיד במשחק שנהנתי. Act 4 היה פשוט זוועה כל המשימות שם היו שטויות יותר סיפורי אבל אין עומק!!!.

ACT 5 (משימת הסיום) ספוילר: לא זוכר כבר אם זה בסוף ACT 4 או 5, הקטע שצריך לפרוץ ל-3 מקומות על מנת לבטל את ה-ctOS פשוט בושה (לוקחים סירה והחיים משעממים אבל מאוד משעממים ).

פורסם

אף אחד לא נמצא ב ACT II? :embarrassed:

פורסם
אף אחד לא נמצא ב ACT II? :embarrassed:

רובנו כבר עברנו ... תפרט בדיוק מה הבעיה ? ( עדיף בהודעה פרטית כדי לא להרוס לאחרים .. )

פורסם
המשחק הזה פשוט מתיש, כ"כ הרבה באגים לא ראיתי הרבה זמן. עכשיו המשחק טוען שהשמירה שלי הרוסה ושאני צריך להתחיל משחק חדש.

יש פה מישהו שנמצא בסביבות ACT II, במשימה בה צריך לעקוב אחרי הבן דוד השחור השמן ההוא על מנת לסחוט אותו? או לפחות אחרי שמוצאים את הבונקר שמשמש כבית חדש?

אין ה להרוס, המשחק החליט שהשמירה שלי לא תקינה ושאני צריך להתחיל מחדש.

פורסם

יש לי שמירה אחרי שמקבלים את הבית החדש (הבונקר)

איפה אני מוצא אותה?

פורסם

מזה שמירה?! המשחק שומר כל הזמן ... אתם לא חוזרים לאותו מקום שהייתם אלא אם כן אתם באמצע משימה אז תגיעו לנקודה האחרונה השמורה

פורסם
מזה שמירה?! המשחק שומר כל הזמן ... אתם לא חוזרים לאותו מקום שהייתם אלא אם כן אתם באמצע משימה אז תגיעו לנקודה האחרונה השמורה

שלחתי לך הודעה פרטית.

ואיך אתה חושב שהוא חוזר לשם?! יש קבצי שמירה, אבל רק לנקודה אחת.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
The Worse, creator of the mod on Guru3d: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390114

Has made massive discoveries/improvements. He has discovered that almost all of the shaders and improvements seen in 2012 and 2013 are still in the game files, such as the e3 2012 explosions. For now he has managed to implement dynamic shadows from headlights, the increased rain density, increased NPC density, as well as 2012 e3 bloom and lens flare.

When he manages to unpack certain files, he will be able to activate everything, such as POMs, etc.

Included in this mod(not all features are available yet):

-Changes to the default fog values

-Enabled bokeh DOF for the main cameras

-Stuttering Improvements

-E3 2012 Bloom

-Performance Improvements

-Enabled Headlight Shadows

-LoD Changes

-Reflection changes

-Added 3 new cameras to the game(closer, normal, further)

-Rain changes(High quality rain drops, properly reacting to light, etc)

-LensFlares(WIP)

-Lighting changes(TESTING AND WIP)

-Civilians density changes

And many more things.. SOON.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=390114

14238494378_58bd906922_h.jpg

14428220152_5dae42663c_h.jpg

LMY3Du8.jpg?1

4ujl.png

4Ye0005.jpg?1

פורסם

לא, אין לי את המשחק לנסות...

אבל מהתגובות בפורום שם וב reddit זה נראה עובד יפה והביצועים לא יורדים מהביצועים של המשחק כרגע ואפילו יותר טובים לחלק מהאנשים

פורסם
פורסם

צילמתי סרטון משחקיות של CTOS. אני במחשב ואח שלי בCTOS משחק באמצעות iPad Air. תתעלמו מהאנגלית שלו כי הוא סך הכל בן 11 (:

יצא נחמד.

שימו 1080P כדי לראות את המשחקיות מהאפליקצייה של CTOS.

https://www.youtube.com/watch?v=iDXr9u4QIu8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים