עבור לתוכן

אחת ולתמיד, כל הדרכים להדביק היט סינק!

Featured Replies

פורסם

הרבה פעמים אני רוצה להדביק סינק, אבל Damn, עם מה, דבק טרמי הרי לא מוכרים..

בכל מקרה הבעייה הראשית שלי היא סינק Volcano 7+ שאני חייב לשים אותו על הכרטיס מסך ואני לא יודע איך, אזיקונים אי אפשר כי הוא חוסם את החורים מלמטה, חוט נחושת אי אפשר, לא הולך, לא יודע איך...

בכל מקרה אפשר עזרה? ובשביל משתמשי הפורום לא יזיק אם תגידו איזה דרך שאתם מכירים להדביק

פורסם

אם מתישהו שאלתי את עצמי למה אי אפשר להשיג בקלות דבק תרמי בישראל, קיבלתי עכשיו את התשובה - בשביל למנוע ממך לעשות משהו מטופש לכרטיס מסך שלך (או במילים אחרות : לא מדביקים היטסינק לכרטיס מסך עם דבק תרמי)

שיטה הרבה יותר הגיונית תהיה קדיחת חורים בהיטסינק וחיבור בעזרת ברגים (בהנחה שלכרטיס שלך יש חורים מתאימים)

פורסם
  • מחבר

הנה הכרטיס מסך שלי:

יש 4 חורים קטנים כאלה נראהל י לקירור מים ועוד 2 חורים יותר גדולים לקירור המקורי.

עכישו איך אני עושה עם ברגים בדיוק, ועם איזה ברגים להשתמש, אתה הרי לא מצפה שאני יקח בורג של איזה מערכת סטריאו לשם... זה מתכת, זה יקצר לי את כל הכרטיס

פורסם

למה אתה לא יכול לשים חוט נחושת או אזיקון? זה נראה לי מתאים... :P

פורסם
  • מחבר

אי אפשר, שאני שם את הסינק הוא מכסה את כל החורים האלה.

נגיד ואני יעשה חורים איפה ש-2 החורים הגדולים בכרטיס, שם אני יכול להכניס חוט נחושת, איך אני יכול להחזיק אותו מה זה יעזור לי? אז נגיד והכנסתי שם חוט נחושת... נו אז? לאן ללפף

פורסם

תעשה חורים בהיטסינק איפה שיש חורים בכרטיס, ואז תכניס חוט נחושת דרך שני החורים ותחזק אותו...

פורסם

אתה שם מבודד בין הראש של הבורג לכרטיס. מן עיגול פלסטיק דק. אתה יכול גם לעשות אחד מאיזה קרטון או חומר דק אחר שלא יקרע לך עקב החיכוך של הבורג עם הכרטיס...

פורסם

ואיך אפשר לקדוח בהיטסינק? זה לא קשה? ::)

פורסם
  • מחבר

תודה, אז עכשיו רק איפה לעשות חורים, ב4 חורים של הקירור מים? (שאני לא יודע איפה אני ימצא בורג כזה קטן) או ב2 חורים הגדולים של הקירור אורגינל

פורסם

תשתמש בחורים המקוריים.

ותקדח מדוייק, אחרת יצא לך סינק עקום.

ד"א, לא ממליץ לך לשים את הוולקנו 7+, הוא פשוט משקולת. תמצא משהו נחמד מאלומיניום.

פורסם
  • מחבר

יש לי כזה:

אבל חבל.. חשבתי לשים אותו על הNB

פורסם

זה הקירור של לאינטל למעבד לא ?.. בכל אופן.. בשביל מה לשים אותו על הצ'יפסט ? הוא יהיה פחות אפקטיבי מאשר על

הכרטיס מסך ! כמה הוא כבר יעזור לך על הגשר הצפוני תחשוב ? :-\ על הכרטיס מסך הוא יוכל לשנות משהו אם אתה מתכנן אובר קלוק.. אני מאמין שאתה כן..

תעשה מה שאתה חושב.. ::)

פורסם
  • מחבר

הקטע שסינק של וולקנו שוחט את הסינק הזה.. אני מחפש אישור ממישהו שזה לא ישבור אותו

פורסם

ואיך אפשר לקדוח בהיטסינק? זה לא קשה? ::)

תלוי מי הזה חומר עשוי ההיטסינק

נגיד מנחושת = מאוד קל רק צריך טיפה כוח

מברזל הרבה יותר קשה

פורסם

הקטע שסינק של וולקנו שוחט את הסינק הזה.. אני מחפש אישור ממישהו שזה לא ישבור אותו

אף אחד לא יכול לתת אישור שלא זה לא ישבור אותו!!!

תלוי איך אתה עובד, ואם יש לך ניסיון בקידוח וכל מיני דברים כאלה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים