עבור לתוכן

בעיות בCROOSFIREX עם שני כרטיסים ועם DRIVER 13.1/13.2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כמו שציינתי בעבר לוח האם שלי הוא בעל שני מערכות מידע (chipsets) ולכן כל כרטיס מקבל את כל רוחב הפס שהוא צריך וזה פותר את צוואר הבקבוק. אבל כבר קבלתי בעבר בעיות עם משחקים בגלל בעיה חומרתית שטרם נפתרה כגון בdead space 2 הוא לא מצליח לאתחל את בקר הגרפיקה. חוץ מזה שוק הxeon פונה ללקוחות אחרים מכאלה של i5 ולכן קו היצור שלהם יותר מושקע ומוקפד על האיכות והאמינות של המוצר היות והם נותנים אחריות לכל החיים.

פורסם

מערכת מידע זה בהחלט פרשנות מעניינת למושג ערכת שבבים וכל קשר בינו לבין רוחבי הפס של כרטיסי המסך הינו מקרי אלא בהתערב צדד שלישי בדבר.

בכל אופן כמו שאמרתי, תנטר את השימוש האחוזי בחומרה תוך כדי כדיי לוודא שאין תהליך תקוע, במידה והכל בסדר גמור פשוט תתחיל לשחק במעבר בין דרייברים, לפחות בשלב הראשוני

פורסם
  • מחבר

לאחר תקופה מסויימת של בדיקה קפדנית הגעתי למסקנה שAMD אשמים ואני צריך לחכות לגרסא חדשה יותר של הdriver.

היות ועל כל משחק שברשותי למעט הארבעה מסויימים כל המשחקים עובדים ללא בעיות כלל.

(ruse,battlefield 3,crisis 3,assassin's creed 3)

פורסם

יצאו עדכונים למשחקים כולל עדכון של amd לקרוספייר.

תתקין את העדכון הזה פה של ה0.5 מגה:

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win8-64.aspx#1

ותעדכן גם את הדרייבר לאחרון 13.2 בטא 7.

אצלי זה פתר את הבעיה בקרוספייר.

פורסם
  • מחבר

יצאו עדכונים למשחקים כולל עדכון של amd לקרוספייר.

תתקין את העדכון הזה פה של ה0.5 מגה:

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win8-64.aspx#1

ותעדכן גם את הדרייבר לאחרון 13.2 בטא 7.

אצלי זה פתר את הבעיה בקרוספייר.

כבר עשיתי את זה לפני שפניתי לפורום אצלי זה לא פתר

פורסם

אני יודע שזה אוף-טופיק, אבל אני עדיין לא הבנתי למה מחשב עם שני מעבדים ושני כרטיסי מסך צריך שני ספקים של 1200W, אין מצב שספק אחד כזה לא סחב כרטיס מסך אחד, יכול להיות שמדובר בספק תקול? אני מעריך שצריכת כל המערכת שלך בפיק של הפיק היא לא יותר מ-800W, רק שתדע, להריץ שני ספקים של 1200W ביחד ולנצל רק 33% מהכח שלהם פוגע ברכיבי הספק ומקצר את אורך חייו. הרצה אופטימלית של ספק כח נעשית בניצול רציף של בערך 60-70% מכמות ההספק שהוא נותן.

פורסם

אני מאמין שהמערכת שלו צורכת יותר מ800w, שני מעבדי קסאון ושני 7970 בoc+נוסיף לזה את שאר המערכת שלו..

אני מעריך שגג 1000w בפיק, כנראה מה שיש לו שם זה חוסר תאימות ולכן זה קורס לו מדי פעם.

צח רק שתדע לך שמערכת נגיד כמו שלי בoc עם שני הכרטיסים בoc קיצוני יכולים להגיע ל850w

(ראיתי ביקורת שמישהו חיבר מכשיר לבדיקת צריכת חשמל והוא היה מופתע, יצא לו משהו כמו 840w).

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה מפתיע אבל הספק הראשון המחובר ללוח האם הוא אמנם 1200W אבל הוא ספק לסרברים ואינו מתאים לכרטיסי גרפיקה זוללי חשמל. וכמו שאמרתי לא הייתה לי בררה לקנות אותו היות ורק לו יש את התקשורת עם הלוח אם.

פורסם

אוקיי מכיוון שאינני מומחה לרכיבי שרתים, קטונתי, אני רק מקווה שהכל יעבוד לך כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק. אבל מכיוון שהספק של הסרברים הוא לא מיועד לכרטיסי מסך זוללי חשמל אלא להרבה רכיבים קטנים כגון כוננים קשיחים.

ועכשיו שהספק השני שלי מריץ רק את כרטיסי המסך והספק הראשון רק את המערכת המחשב עובד מצויין חוץ מבעיית דריברים לכמה משחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים