עבור לתוכן

ניסיתי נטויז'ן גיימר לכמה ימים

Featured Replies

פורסם

לא משהו..

אני בחיבור 100 מגה בהוט - נאלצתי אממם להשתמש בחייגן (בידיעה מראש שלא אקבל את מלוא 100 המגה)

אמנם הגעתי ל 75 מגה שזה יחסית טוב לחיבור שכזה

אבל בפועל הגיימר לא משהו - סביב 93MS בבדיקת פינג למשל לאתר BBC בבריטניה.

כאשר החזרתי את החיבור ל 014 ללא חייגן בדיקת הפינג ירדה ל 75MS.

לדעתי 014 שיפרו גם את החיבור MPLS שלהם ל 100 ולגלישה לחו"ל (יש לי גם גיימר ב 014 ולא ראיתי הבדל עם חיבור חייגן או בלי חייגן)

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שירותי גיימר לא בהכרח יורידו פינג לאתרים כמו ביביסי.

הניתוב הישיר הוא לשרתי משחקים.

פורסם

באמת נראה לך שיושב מישהו בספק ומתחבר לכל משחק בעולם ואומר, אה זה שרת של משחק אז ניתן לו פינג נמוך יותר, זה שרת לא של משחק אז לא נעשה?

זה לא קשור למשחק או לא, זה קשור לעיצוב תעבורה, שיוזר שהוא גיימר לא יהיה לו איבודי מידע או שהפאקטות יעברו בעדיפות על מישהו שאין לו גיימר.

כשאתה עושה פינג זה לא אותו דבר כמו שהמידע עובר כשאתה משחק. יש כל כך הרבה דברים שתלויים בלייטנסי (לא פינג) וכן גיימר הכוונה לתעדוף גבוה יותר זה הכל. ה"פינג" שעושים בICMP לא יהיה הבדל אם בכלל בין יוזר של גיימר ללא גיימר.

פורסם
  • מחבר

אוקי - תודה על ההסבר המלומד

אז במצב שלי כרגע של 100 מגה ללא חייגן עם הוט +014.

האם שווה לי להפעיל את החייגן עם הגיימר? או להישאר ללא חייגן?

השימוש שלי הוא הרבה skype לחו"ל שימוש ב slingbox

פורסם

אף אחד פה לא יוכל לנבא כי אף אחד לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים של הספק, הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לנסות.

להישאר בחיבור DHCP בהוט ולראות מה קורה, במידה ואתה לא מרוצה לעשות חייגן ולראות מה המצב.

או להפך, לנסות את החייגן ואז אחרי כמה זמן לשנות ללא חייגן ולראות האם יש הבדל בשירותים שאתה משתמש.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שניסיתי ולא הגעתי למסקנה ברורה...

פורסם

אף אחד לא יכול לתת לך לגבי זה תשובה חד משמעית.

זה להמשיך לנסות עד תגיע למסקנה שלך.

אתה יכול גם להתחבר עם חייגן שמוגדר על מחשב מסויים ולראות אם זה נותן לך ביצועים שונים מאשר להגדיר את החייגן בנתב.

פורסם

מה שכן פינג של 93 זה גבוה, אני עם 014 מקבל לשם 66MS

פורסם

אצלי 014 DHCP בהוט אני מקבל 75~

פורסם
  • מחבר

ועדיין אין מסקנה ברורה :) האם חייגן גיימר או dhcp

פורסם

כי אכן הDHCP של הוט דרך 014 עובד מעולה.

פורסם

חייגן גיימר בהוט חסר תועלת, גם ככה מה שמגביל אותך זה הפינג לתשתית והגיימר לא יעזור עם הJITTER שיש להוט גם ככה, חבל על הכסף, DHCP.

פורסם
  • מחבר

ככה זה נראה .. האם הגענו למנוחה ולנחלה ..

הרי זה לא הכי משתלם ל 014 כי הם לא יכולים לפקח על חיבור dhcp

פורסם
  • מחבר

ל dg של הוט אני מקבל לרוב 9 ms וזה נראה לא הכי רע ...

פורסם

כנראה שיש להם מערכת חדשה לפיקוח על הDHCP, או שהם עובדים על אחת כזאת, קראתי לא מזמן על מישהוא שהתקשר לתמיכה של בזק והם ראו את האיפי שלו דרך הDHCP של הוט במערכת שלהם

9MS זה מצויין להוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים