עבור לתוכן

האתר לא נפתח עד הסוף בטלפונים וברזולוציה נמוכה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כרגע אני עובד על אתר שבנוי על מערכת וורדפרס,

כתובת האתר: http://takzir.com

הבעיה באתר היא שמחשבים או פלאפונים שהרזולוציה שלהם מתחת ל1280x768 (או מי שלא פותח את הדפדפן על full screen)

לא מצליחים לראות את הקיצורי דרך בצד ימין של האתר...

רזולוציה נמוכה:

57EOxLHl.jpg

רזולוציה מתאימה:

kYV9F0zl.jpg

כמו שאתם רואים בתמונה הראשונה לא ניתן לראות את האייקונים בצד ימין...

ניסיתי לחפש באינטרנט מצאתי כמה קודים של CSS שלא התאימו לי, אם מישהוא כאן יודע איך אוכל לסדר את זה אודה לו מאד...

פורסם

תוסיף גודל לתג BODY

אם הרקע שלך בגודל 2000 פיקסל אז

<body style="width: 2000px;">

אני חושב שזה יסדר את הבעיה

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על הנסיון לעזור,

אני לא רוצה שהאתר יפתח בגודל הרקע אני צריך שהוא יהיה בגודל מספיק בשביל שיראו את הסמלים בצד שזה 1280.

הוספתי את השורה הזאת וזה באמת גורם לאתר להיות בגודל מתאים בשביל לראות את כל התוכן אבל מה שקורה עכשיו שהכל מוצמד לשמאל וזה לא יושב טוב עם הרקע...

3HLY9EPl.jpg

ככה זה נראה ברזולוציה של 1680, ברזולוציה של 1280 זה יושב טוב, ברזולוציה קטנה מ1280 התמונה של הרקע נמצאת מצד שמאל לתוכן...

פורסם

הבנתי אותך..ז"א הרוחב המינימלי של האתר הוא 1280, אז את זה אתה חייב לשים בכל מקרה..

<body style="min-width: 1280px;">

זה עבור האייקונים של קיצורי הדרך..

ולגבי התמונת רקע תנסה להשתמש בשיטה הזו:

http://thewebthought.blogspot.com/2010/10/css-making-background-image-fit-any.html

ככה שבמקום שתמונת הרקע תבוא מתוך הbody היא תהיה בצורת div שבתוכו יש img ממורכז שיתפקד כתמונת הרקע..

מקווה שזה יפתור הבעיה ;)

פורסם

בנוגע למחשבים עם רזולוציה נמוכה, אין מה לעשות. בגלל זה לפני שמתחילים לבנות אתר חושבים קודם כל מה קהל היעד ומה הרזולוציה הממוצעת שלהם, ועל פי זה מחליטים על רוחב התוכן באתר שיתאים לפי הרזולוציה המינימאלית שלהם (אני לצורך העניין ועוד הרבה אנשים בד"כ עובדים עם רוחב תוכן של 960 או 1000 פיקסלים שמתאים לרזולוציות של 1024x768 ומעלה - מתחת לזה האתר כבר מתחיל להשבר כמו שאתה רואה אצלך)

אם עדיין ברצונך לתמוך לפחות מינימאלית ברזולוציות נמוכות תדאג לפחות להציג פסי גלילה לרוחב של הדף על ידי ה CSS

overflow-x: auto /* או scroll אם אתה רוצה שהפס גלילה יופיע תמיד */

בנוגע למכשירים ניידים תנסה להוסיף את תג המטא הבא:

<meta name="viewport" content="width=1280">

התג הזה אמור לגרום לדפדפן הסללולרי להציג את האתר עם אפשרות זום ברוחב המתאים

פורסם

אפילו יותר טוב:

<meta name="viewport" content="width=device-width">

פורסם

^ לא. במקרה הזה אתה אומר לדפדפן שהאתר שלך הוא ברוחב של המכשיר, לא משנה מה הרוחב שלו.

במקרים שהאתר בנוי דינאמית להתאים לרוחב של הדפדפן - אז כן, אפשר להשתמש בזה, אבל לא במקרה הספציפי הזה.

פורסם
  • מחבר

בנוגע למחשבים עם רזולוציה נמוכה, אין מה לעשות. בגלל זה לפני שמתחילים לבנות אתר חושבים קודם כל מה קהל היעד ומה הרזולוציה הממוצעת שלהם, ועל פי זה מחליטים על רוחב התוכן באתר שיתאים לפי הרזולוציה המינימאלית שלהם (אני לצורך העניין ועוד הרבה אנשים בד"כ עובדים עם רוחב תוכן של 960 או 1000 פיקסלים שמתאים לרזולוציות של 1024x768 ומעלה - מתחת לזה האתר כבר מתחיל להשבר כמו שאתה רואה אצלך)

אם עדיין ברצונך לתמוך לפחות מינימאלית ברזולוציות נמוכות תדאג לפחות להציג פסי גלילה לרוחב של הדף על ידי ה CSS

overflow-x: auto /* או scroll אם אתה רוצה שהפס גלילה יופיע תמיד */

אוקי, עכשיו מכשירים ניידים פותחים את האתר כמו שצריך אבל נשארתי עם הבעייה של הרזולוציות הנמוכות... (הקוד השני)

הקוד הראשון לא עזר...

אולי לא הסברתי את עצמי מספיק טוב, אני לא רוצה להקטין את תוכן האתר בשביל שיתאים לרזולוציות נמוכות,

מה שאני רוצה לעשות זה אם תפתחו את האתר ותקטינו את החלון של הדפדפן אתם תראו שאתם יכול להזיז את האתר שמאלה עד לקטע של הסמלים שבצד שמאל, אם תנסו להזיז ימינה אתם לא תגיעו לסמלים שבצד ימין, כשה תגדילו את החלון אתם כן תראו אותם...

תודה רבה על העזרה!

פורסם

ניסית את הפתרון שלי עם הmin-width:1280px?

זה פותר את הבעיה האחרונה שתיארת..שהסמלים בצד ימין לא מופיעים

פורסם
  • מחבר

כן זה פותר את הבעיה, אבל זה גורם לבעיה אחרת, שהוא מצמיד את האתר לצד הימני ולא למרכז...

פורסם

אתה יכול לצרף צילום מסך?

באיזה דפדפן ורזולוציה זה קורה?

כשאני עושה את זה בdeveloper tools בדפדפן (כרום או אקספלורר) זה נראה בסדר חוץ מהתמונת רקע..שזו בעיה שאפשר למצוא לה פתרון

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לצרף צילום מסך?

באיזה דפדפן ורזולוציה זה קורה?

כשאני עושה את זה בdeveloper tools בדפדפן (כרום או אקספלורר) זה נראה בסדר חוץ מהתמונת רקע..שזו בעיה שאפשר למצוא לה פתרון

עשיתי סרטון, השתמשתי באינטרנט אקספלורר, פיירפוקס וספארי...

http://youtu.be/xaTXlEqw0VI

כמו שאתם רואים איי אפשר להגיע לאייקונים שבצד ימין ברזולוציות נמוכות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים