עבור לתוכן

על כמה FPS אתם מריצים crysis 3 ב1920X1200 ?

Featured Replies

פורסם

היי

אצלי אני על רזולוציה של 1920X1200 הכל על very high + פילטר על AAX8 מקבל בין 17 עד 22 FPS , מעניין מי מקבל כ40 FPS כך ;)

• תגובות 63
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תלמד להתפשר.

זה שלמשחק יש מיליון הגדרות גראפיקה גבוהות + פילטרים כבדים לא אומר שאתה חייב להפעיל את הכל על המקסימום.

פורסם

אין ספק שהמחיר ששילמת לכרטיס-מסך ... זה מה שבאמת היה צריך להיות במציאות ,שתריץ על הכי גבוהה (גם AA4 אתה לא תריץ טוב ).אך לא כך רוצה הבוס.. :P

פורסם

מי קבע שהכרטיס שלו אמור להיות יותר חזק מיכולות מנוע המשחק?

למה שהמשחק יהיה מוגבל ליכולות הכרטיס שלו?

מה עם מערכות SLI/CF?

מה עם מערכות עתידיות?

המנוע הזה ישמש עוד הרבה משחקים בשנים הקרובות.

אין לזה קשר לכסף.

מפתחי המשחק רק רוצים ליצור את המנוע הגראפי הבא.

הם לא עשו זאת כדי למכור כרטיסים גראפים.

אפשר להינות מגראפיקה מעולה בCRYSIS 3 גם עם כרטיס של 600 שקל.

פורסם

אין קביעה החלטית. לדעתי במחיר כזה של כרטיס-מסך.. (ושאר מפרט טוב) צריך היה להחזיק משחקים בגרפיקה גבוהה לפחות שנתיים.

מה קשור למנוע. הגרפיקה של אותו מנוע לא נשארת אותו דבר ,ממשחק למשחק היא משתפרת.

ואם באמת היו רוצים ..יכלו מפתחי משחקים וכרטיסי -המסך לעשות תאימות טובה יותר ואפשר גם לתת במחיר כזה משהו חזק יותר. . לא צריך לשלם איזה 2500 שח בשביל שרק שנה נריץ על הכי גבוהה..(מה שגם לא נכון תמיד) ואחרי שנה וחצי צריך ממש להתפשר .

אם אתה חושב שזה בסדר לשלם 1700 שח רק לכרטיס-מסך ולא להנות באותו זמן מגרפיקה הכי גבוהה?

פורסם

אין מה לעשות, אנחנו מדברים פה על קרייסיס - תשלימו עם זה. התרגלנו בקרייסיס 2 לקבל גראפיקה קלה להרצה אך זולה, אבל החבר'ה בקרייטק חזרו למקור ואנחנו שוב זוכים למנוע מהפכני עם ביצועים בהתאם. נכון ששילמת 1700 ש"ח, וזה לא שברוב המשחקים אתה לא מקבל תזוזה מושלמת\גראפיקה טובה.

במקרה של קרייסיס תמיד צריך ללמוד להתפשר, אין ברירה. 8X AA זה מיותר לגמרי. אפילו אם תקנה טיטאן לא תריץ את זה בצורה מושלמת. אני מוצא FXAA מספיק לגמרי וזה לא ממש נוגע בביצועים.

עם זה יחד עם שאר ההגדרות על מקסימום אני מקבל בין 50 ל-60FPS (לא כולל את המשימה הראשונה שצונחת לאזור ה-40 לרוב ולפעמים אפילו ל-25 - אאל"ט יש שם איזה באג באופטימיזציה ממה שקראתי). אגב, על רזולוציה של 1680*1050. על FULL HD הנתונים האלו אמורים ליהיות באזור ה-45 עד 55FPS. אל תשכחו שהמשחק גם כולל מנגנון החלקה אז 30FPS נראה חלק יותר מ-30FPS במשחקים אחרים.

מה שגם המשחק די בתולי כרגע. צפו לשיפור בביצועים מצד דרייברים של חברות הכרטיסי מסך ואולי גם מצד קרייטק עצמה.

פורסם

אין לזה קשר לכסף.

מפתחי המשחק רק רוצים ליצור את המנוע הגראפי הבא.

הם לא עשו זאת כדי למכור כרטיסים גראפים.

אני די בטוח שכן. כלומר, שיש שיתוף פעולה מאחורי הקלעים בין יצרני המשחקים ליצרני הכרטיסים לייצר בכוונה מנועים גרפיים כבדים כדי לדחוף קדימה את התעשייה המיותרת הזו (כרטיסי מסך) שמגלגלת מיליארדים. :)

פורסם

זה ממש מבדח ,אנשים חושבים שמדובר רק על המשחק קרייסיס . יש הרבה משחקים (בעיקר הטופ ) שצריך להתפשר בהגדרות בשביל ממש להנות מזרימה במשחק.

חכו לקראת סוף שנה ותראו כמה התפשרות יהיה לכרטיס 7950 (BF4 ;D ולא רק )

8XAA זה אולי מוגזם. אבל מי שחובב גרפיקה יאהב שזה יהיה לפחות על 4XAA -ורואים הבדל משמועתי בתמונה.

פורסם

אני די בטוח שכן. כלומר, שיש שיתוף פעולה מאחורי הקלעים בין יצרני המשחקים ליצרני הכרטיסים לייצר בכוונה מנועים גרפיים כבדים כדי לדחוף קדימה את התעשייה המיותרת הזו (כרטיסי מסך) שמגלגלת מיליארדים. :)

באופן טבעי יצרניות הכרטיסים גראפים משתפות פעולה עם המפתחות המובילות כדי לדאוג שהכל יראה וירוץ טוב על החומרה שלהם.

וגם כדי לקבל פירסום למותג שלהם.

אין קונספירציה לגרום לאנשים לשדרג.

מטבע הדברים יצרניות הכרטיסים מפתחות חומרה חזקה יותר, וחברות המשחקים מפתחות מנועים גראפים חזקים יותר.

חברות המשחקים לא יוציאו משחק שלא רץ טוב במיינסטרים רק כדי שאנשים יאלצו לקנות כרטיסים גראפים חדשים.

להיפך, לחברות המשחקים יש אינטרס שהמשחק יהיה נגיש לרוב הציבור.

מפתחות המנועים הגראפים מהשורה הראשונה מכוונות את המנוע לקהל היעד הממוצע ומעלה.

בעוד שחברות אחרות שאינן מתיימרת להיות בחזית הגראפיקה דווקא יכוונו לממוצע ומטה.

סך הכל התחום מתקדם בהדרגתיות ומביא שיפור מתמיד שממנו כולם נהנים.

והוא יותר ממתחשב בצרכים של כולם.

פורסם

מוזר, יש לי מחשב כמו של פותח האשכול.

רק בלי יכולת לעשות oc במעבד.

אני מריץ את הכל על high עם msaa x4.

האם זה הגיוני?

אם אני עולה מעבר המשחק כבר לא שחיק.

בקצב הזה אני יהיה צריך להוסיף לו עוד אח לcf.

פורסם

יש הגדרות שכדאי לשים על VERY HIGH בעוד שאחרות אפשר להוריד לLOW וMEDIUM.

על פי NVIDIA GEFORCE EXPERIENCE OPTIMIZATION לכרטיס 560TI.

מומלץ:

ANTISTROPIC FILTERS = X16

ANTI-ALIASING = X1 MSAA LOW

GAME EFFECTS = VERY HIGH

OBJECTS = MEDIUM

PARTICLES = VERY HIGH

POST PROCESSING = HIGH

SHADING = LOW

SHADOWS = MEDIUM

TEXTURE RESOLUTION = VERY HIGH

WATER = HIGH

רץ חלק ונראה טוב.

את הAA הגדרתי FXAA.

לא יודע בדיוק למה בחרתי דווקא בזה.

אולי כי יש לי מעבד חזק וזכור לי שFXAA עושה בו שימוש.

פורסם

אם ה-very high של המשחק היה מציג את אותו הגרפיקה של high וכתוצאה המשחק היה עובד לכם חלק על ההגדרות הכי גבוהות, הייתם

מרוצים.

הכל פסיכולוגי חברים. רוצים את הגרפיקה הכי טובה? למה לא קניתם מערך משולש של טיטאנים ומסך 30" עם רזולוצייה גבוהה?

פורסם

לכל מי שיש GTX660TI ומעלה עם i5 אמור להריץ את המשחק הזה על Very High עם FXAA או 1X SMAA עם 40-60 FPS ללא בעיה.

הבעיה היא שיש באג ב-Vsync של המשחק שגורם לנפילות FPS. במשימה הראשונה יש קטעים שה-FPS ננעל על 30 בסצינות מסויימות ללא עומס גראפי נראה לעין.

חקרתי, קראתי, זה קורה לאנשים עם SLI של 680, 670 ואפילו אנשים עם 690. יש פתרון:

1. כנסו להגדרות המשחק, בטלו את Vsync. אם אתם משתמשים ב Adaptive Vsync של NVIDIA, בטלו אותו בלוח הבקרה של NVIDIA.

2. תורידו את D3DOverrider מכאן (תודה ל SyndromE)

3. הפעילו את D3DOverrider, לחצו על הכפתור + שנמצא בצד שמאל למטה ותוסיפו את הקובץ Crysis3.exe, סמנו אותו בתפריט של התוכנה ותפעילו עליו Vsync ו-Triple Buffering.

מה שזה עושה זה פשוט עוקף את ה-Vsync של המשחק\NVIDIA ומכריח עליו Vsync שהוא יותר Hard Set, הבעיה של הנפילות FPS אמורה להפתר ככה.

מומלץ לסמן Start With Windows כדי שלא תשכחו את זה כל פעם שאתם מפעילים את המשחק.

אצל חבר שלי עם 660TI עשינו ניסוי אתמול עם זה ומ 25-30 FPS הוא עלה לאיזור ה 45-60 באופן רציף עם הכל על Very High.

פורסם
  • מחבר

פעולה דומה לזה קרה לי עם קריסיס 2 +המוד המיוחד שמאפשר זאת וכך קיבלתי יותר מ75 FPS על הגדרות מקסימום כולל דיירקס 11 , יש אפשרות להעלות את הFPS במשחק , תאמינו לי שיש לכרטיסיי המסך שלנו יכולות שעוד לא הכרנו :xyxthumbs:

פורסם

פעולה דומה לזה קרה לי עם קריסיס 2 +המוד המיוחד שמאפשר זאת וכך קיבלתי יותר מ75 FPS על הגדרות מקסימום כולל דיירקס 11 , יש אפשרות להעלות את הFPS במשחק , תאמינו לי שיש לכרטיסיי המסך שלנו יכולות שעוד לא הכרנו :xyxthumbs:

נסה ותגיד לי אם זה עזר לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים