פורסם 2004 בפברואר 2221 שנים invalid bgi file.... משו כזה.."הצורה ששינית לא נכונה. אתה צריך קודם לעשות:gdriver = installuserdriver("SVGA256", detectSVGA);ואח"כgdriver=DETECT;"זה לא נותן לי כלום לעשות את זה....הרי מה שאתה עושה זה מציב בג'ידרייבר detect גם ככה... הבעיה שלי היא לא בזה.... בדקתי בדקתי...במשחק שלי זה לא משו גאוני במיוחד אני פשוט מצייר את הרקע באזור של הגוף שזז מחדש... אם תוכל שלח לי בחזרה לאי מייל (שממנו שלחתי לך את המשחק) את הקובץ BGI שאיתו אתה עובד
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים Make sure u use the drivers that are in the main directory not inside the BGI dir in the zip fileP.S.why do u need the detectsvga256 func why can't i define aint huge f var and use it ?
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים If you can use a different C compiler that generates protected mode code - like DJGPP or Watcom, DJGPP is freethen there's a very good library called Allegrohttp://www.talula.demon.co.uk/allegroAlso if you have alot of spare time, you can use VESA 1.2 with abit of assembly in TC, or VESA 2.0 with DJGPP
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים "invalid bgi file" - תגיד, הורדת את הקובץ מהקישור שנתתי?!?אתה חייב להוריד את זה. הקובץ שאתה צריך משם הוא svga256.bgiהוספתי את זה להודעה ליתר בטחון. לא לשכוח לשנות את הPATH בפונקציה initgraph למיקום הנכון של הקובץ.בנוגע לAllegro - ניסיתי אותה קצת - זאת ספרייה ענקית (יחסית למשחקי דוס) שדורשת גם קבצי DLL. ממש לא כיף לעבוד ככה.לדעתי בעניינים של גרפיקה פשוטה הכי קל ופשוט זה להשתמש ב BGI.בנוגע ללשמור תמונות ב פורמט שBGI מבין:בעקרון זה מאוד פשוט. אם תקרא בתיעוד של BGI על get/putimage, תראה שיש שימוש במצביע לתמונות אלה בתכנית עצמה.בעבודה עם קבצים אתה כותב וקורא אוביקטים בעזרת מצביעים. מכאן הדרך קצרה מאוד - פשוט לשמור בקובץ את תוכן המצביע. אין לזה סיומת מיוחדת. אתה יכול לקרוא לזה pic.dat אם בא לך. הפורמט עצמו של הקובץ הוא גם מאוד פשוט - מורכב מאורך התמונה, רוחב התמונה ואז התמונה עצמה. אבל זה ממש לא משנה כי אתה משתמש בפונקציות מוכנות שיודעות לעבוד עם זה.כדי לעבוד עם תמונות כאלה "מבחוץ" תצטרך לכתוב תכנית (די פשוטה) שתראה לך את התמונה בגדול כך שתוכל לשנות פיקסל פיקסל. אני לא מאמין שיש תוכנה שקוראת קבצים כאלה.לגבי הקריאה לפונקציה - שים לב שזאת לא קריאה רגילה. זאת מין פונקציה מיוחדת.DARK - עוד פעם לגבי סדר ההצבה ב gdriver..זה פשוט ככה. העניין הוא שכשאתה עושה installuserdriver הוא אחר כך ידע לקחת את הdriver הזה כשתעשה DETECT.זה בדוק, אין מה להתווכח.עריכה - שוב, אני רוצה לחזור - הHELP של TC זה תיעוד ממש טוב, מופיע תיעוד של כל הפונקציות כולל דוגמאות איך להשתמש (למשל איך להתקין דרייבר חיצוני). תחפשו תחת graphics.h - הכל מופיע.
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים זה עובד זה עובד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הקובץ שהיה בלינק הקודם היה פגום!!!! ידעתי שהוא פגום!!! כי זה לא ארור של חסר קובץ...
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים זה עובד זה עובד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הקובץ שהיה בלינק הקודם היה פגום!!!! ידעתי שהוא פגום!!! כי זה לא ארור של חסר קובץ...אולי תשים קישור למשהו שעובד?
פורסם 2004 בפברואר 2321 שנים ממש מוזר...הקובץ שצירפתי הגיע בדיוק מאותו לינק שפירסמתי בהתחלה.בכל מקרה, יופי שזה עובד.
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים ררר מצטער שאני מקפיץ את ההודעה והכל אבל זה דיי חשוב.. =\ נכון הבאת פה את הקובץ : SVGA256.BGI פועל לי אחלה ה256 צבעים עם החזרת : 2. ברגע שעושים החזרת 3\4 זה מכניס את המסך למאין סטנד בי חיפשתי וכו' והבנתי שהקובץ הזה לא פועל עם רזולוציות גבוהות טוב עם האקס פי (יש לי ווינדוס XP) ובדוס זה פועל אחלה ולחברים שלי עם 98 גם. קיצור.. השאלה היא אם אפשר להשיג דרייברים כאלה עם קובץ יותר חדש לאקס פי או משו
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים טוב, דבר ראשון לא ידעתי שמצבים אחרים עובדים בכלל (לא על XP).דבר שני, אלה דרייברים משנות ה-90 המוקדמות, ככה שאין הרבה סיכוי למצוא דרייבר תואם XP.אתה יכול אולי לנסות את הספריה הבאה (לא BGI):http://sunsite.lanet.lv/ftp/mirror/x2ftp/msdos/programming/scitech/mgl11.ziphttp://sunsite.lanet.lv/ftp/mirror/x2ftp/msdos/programming/scitech/mgld11.zipאם אתה מצליח להפעיל אותה, תגיד לי איך!הקובץ הראשון זה הספרייה עצמה. השני בעקרון זה דמואים, אבל שם נמצאים רוב הדרייברים.
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים לפי מה שהבנתיהצלחתם לטעון תמונה ב 16 ביטעל רזולוציה נורמאלית?ז"א 800X600או קרוב לזה?אם כן מישהו יכול לשלוח פה תוכנית דוגמאאו בפרטי?תודה
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים יש שם דוגמאות בקובץ המקווץ שאתה מוריד...\אבל הם לאכל כך עובדות...בכל מקרה אילו כרטיסי מסך יש לכם, אולי זה קשור לדריברים שלהם...
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים אני צריך את זה לפרוייקט גמר של י"ג..אז צריך שזה יעבוד על איזה כרטיס מסךATI8 מגהמשו כזה..
פורסם 2004 במאי 3021 שנים הקובץ ש Sikamikanico העלה כנראה נמח\ק מהשרת,מישוה יכול להעלות אותו לפה שוב ?תודה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.