עבור לתוכן

המלצה למקלדת גיימינג

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מקלדת למשחקים וכמובן לכל שאר השימושים, עכשיו יש לי המון התלבטויות בין מכנית או לא מכנית

חשבת ילקחת את המקלדת G510 של לוג'יטק מה אתם אומרים?, או שעדיף מכנית?

מה אתם ממליצים?

פורסם

במחיר של G510 אפשר לקבל אחלה מכנית...

למשל TRIGGER של CM STORM (במבצעים שיש מדי פעם אפשר להשיג אותה בפחות אפילו)....

פורסם
  • מחבר

הכסף זו לא הבעיה השאלה אם כדאי לקנות מכנית או רגילה.

ה - cm storm trigger

לא שמעתי עלייה בעבר.

פורסם

לדעתי אין מה להשוות בין מקלדת מכנית למקלדת רגילה.

מקלדת מכנית מציעה לך הרבה יותר אפשרויות כמו בחירת הסוויצ'ים המועדפים עליך וכמובן איכות גבוהה.

פורסם
  • מחבר

היום יצא לי להשתמש במקלדת הזו אין בה משהו שמצדיק באמת את הסכום שהיא עולה, היא נוחה, מגיבה טוב והכל, יחד עם זאת עדיף את ה G510 לדעתי

פורסם

למה? עם איזה סוג של סוויצ'ים ניסית את המקלדת?

פורסם
  • מחבר

האמת שלא ניסיתי יותר מדיי לעומק אבל אני חושב שלא אצטרך את זה, תאמר לי מה יש במכנית שאני באמת אצטרך שאין ברגילה?,

ומה אתה חושב על עכבר G9X ??

פורסם

זה עניין של נוחות והעדפה. ברור שאפשר להסתדר גם עם מקלדת של 50 ש"ח.....

לגבי העכבר, כמדומני מומלץ עכבר אופטי וזה עכבר לייזר. תנסה לבדוק לגבי G400.

הכי טוב שתריץ חיפוש בפורום.

פורסם
  • מחבר

מבחינת נוחות של עכבר זו לא הבעיה חשוב לי שהעכבר יהיה מדויק DPI פחות מעניין

פורסם

אני לא יודע לגבי הקביעה שצריך עכבר אופטי, לי יש עכבר לייזר (סטילסיריאס דיאבלו 3) עם החיישן של אבאגו (הזה שיש בסנסי ובעכברים של קורסאיר) והוא אחלה, אני משתמש על הגדרה נמוכה (1000-1200DPI והוא מעולה ומדויק) נכון שבשביל הגדרה נמוכה אופטי איכותי מספיק (כמו ה-G400) אבל לא צריך לפסול לייזר.

DPI לא אומר הרבה, יותר חשוב דיוק החיישן, המהירות, זמן התגובה ושיהיה נוח, יכול להיות לך עכבר מושלם טכנית, אבל אם הוא בצורה של קוביה הוא יהיה נוראי.

לדעתי לא שווה להוציא סכום כזה על מקלדת ממברנה, אין לה הרבה יתרון על מקלדות גיימינג זולות יותר חוץ מכמה גימיקים שטותיים (מסך וכפתורים מוזרים).

אם אתה רוצה לוג'יטק, אז ה-G710+ נראית מאוד מעניינת, והיא מכנית! (חומים) כדאי לך לנסות, once you go mechanical you'll never go back (לא יצא משהו, אבל נכון! :lol: )

פורסם

אני דווקא לא התלהבתי מה-G710+... נראית לי סתם מצועצעת...

פורסם

דווקא לדעתי ההפך, היא לא "פשוטה מדי" כמו פילקו או דאקי (יש דאקי יפות, אבל המחיר...) או הDAS.

היא לא כמו הטרמלטייק או מותגים מצועצעים אחרים ופחות מצועצעת משאר דגמי G של לוג'יטק למקלדות.

פורסם

ה TT מצועצעות? ראיתה אותן בפועל או רק תמונות? כי חוץ מה- G UNIT (שגם לא כל כך שונה בעיצוב שלה) כל המקלדות של TT זהות לשל FILCO בעיצוב :lol:

תאמת גם אני לא כל כך אהבתי את איך שה G710+, לא יודע אם הייתי אומר מצועצעת אבל כן הייתי אומר שהעיצוב והבצעים לא משהו :P

פורסם

באמת? יכול להיות שיש לי קצת בלבול בראש... בכל מקרה ה-G710+ לדעתי היא לא מצועצעת...

דווקא כתום-לבן-אפור נראה די נחמד. יותר טוב מהשחור-אדום הבנאלי...

פורסם

לדעתי העדיפה מכולן לגיימינג היא ה-TRIGGER.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים