עבור לתוכן

משתמשי AMD/ATI ומנוע-PhysX

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי כרטיס AMD ושני המשחקים שאני הכי מצפה להם

ARMA III ,Metro: Last Night תומכים במנוע Physx שהשימוש בו נראה דיי מרשים בהם - ולא פתוח למשתמשי AMD.

למישהו יש מושג מה הולך לקרות עם עם זה? ל-AMD יש פתרון כלשהו או שהם הולכים למות?

מדאיג מאוד.

• תגובות 52
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הנושא הזה עולה כל כמה חודשים.

PhysX הוא מנוע בבעלות NVIDIA, למי שלא יודע עד עכשיו כך שאפשר לשכוח שהוא יתמוך בחומרה אחרת. NVIDIA כל כך קנאית לו שהבנאדם היחיד שהצליח להריץ אותו על חומרת AMD לא רק שהושתק אלא הועסק על ידי NVIDIA (בחור ישראלי בשם ערן).

האם יש פתרון להרצת GPU PHYSX בכרטיסי מסך אדומים? כן, יש כזה והוא לא אלגנטי במיוחד.

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את הפתרונות. יש לי 8800GTS בשביל הפיזיקס ודרייברים פרוצים. זה פתרון לא פתרון והוא יכול להיחסם.

במילים אחרות, הלך על משתמשי AMD/ATI? אין חדש בעניין? הם לעולם לא יריצו פיזיקס והמשחקים ירוצו מבחינה גרפית חלקית בלבד?

זו באסה לא נורמלית. היית ממליץ למכור את ה-AMD שיש לי?

פורסם

כן. הלך על משתמשי AMD, הם לעולם לא יזכו לראות מי גרפיקה אמיתית, ולא המזוייפת שיש במשחקים כמו Battefield 3, כמו Crysis 3

מציע למכור את כל כרטיסי ה-AMD שיש לכולם, או יותר טוב לעשות מדורה ענקית ושכולם ישרפו שם את כרטיסי המסך האדומים שלהם.

לאחר מכן, אני ממליץ לקחת לפידים אותם כולם מדליקים מאותה המדורה ולצעוד לעבר בנייני הנהלת AMD

ובנימה רצינית: לא.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאפשר לקרוא לתשובה באורך מילה "רצינית". זו לא תשובה מלאה לשאלה שלי. איזה פתרון יש בדיוק? אם אין - אכן הלך על משתמשי AMD. מה הם אמורים לעשות בלי הפיזיקס? המשחקים עומדים לצאת ו-AMD שקטים להם. זה ביזיון בשקט בשקט.

פורסם

אני לא מבין מה השאלות האפוקליפטיות האלה, איפה היית ב-5 השנים האחרונות כש-PhysX היה בשטח. אתה יודע, שום דבר לא עומד להיות שונה מ-5 השנים האחרונות. כמות הכותרים הממוצעת לשנה שתומכת ב-PhysX גם לא צפויה להיות שונה

פורסם
  • מחבר

אבל האיכות כן והציפיות כן. AMD יצאו במס'הצהרות שפיזיקס לא יהיה רלוונטי ושהיא מפתחת מנוע משלה.

היום זה כבר מתחיל להיות דאגה רצינית. אני מקווה מאוד ש-AMD לא מתעלמים ממנה. מה אגיד.

פורסם

כמו שאתה רוצה, אנשים פה לא רצים עם שיער בוער בפאניקה. מי שרכש AMD, לרוב, מודע ל-PhysX וטכנולוגיית PhysX ממש לא מעניינת אותו. אני אחד כזה, על אף היותי משתמש במפלצות ירוקות.

פורסם

כמו שתשובה באורך מילה היא "לא רצינית", גם שאלה בה אתה מכוון מלכתחילה לתשובה מסויימת היא "לא רצינית".

אם PhysX כזה חשוב לך ואתה משחק ברוב זמנך (איכשהו) במשחקים שתומכים בזה, אז מן הסתם, עבורך יש יתרון בכרטיסים שתומכים בזה

באותה מידה אני יכול להגיד שעגיל בגבה עלול לגרום בחלק מן הזמן לדלקת ולשאול "האם מומלץ לזרוק לאלתר את כל העגילים?". שכל אחד יחליט מה טוב לו. יש אנשים שהפיזיקס הזה לא ממש מעניין אותם. כלומר, שזה משהו בגדר של "נחמד אם יהיה, אבל לא ממש מעניין אותי שאין". יש אנשים שלא. תחליט מה ומי אתה. מה מישהו אחר "ממליץ" בעניין כל כך סובייטיבי זה לא משנה.

פורסם
  • מחבר

מטיפנות ריקה בתוספת אנלוגיות שבורות וקלישאות כמו "זה עניין של טעם". בקיצור: אפס מידע רלוונטי.

מה שאני מחפש זה מידע קונקרטי בנוגע לחשיבות של פיזיקס בעתיד הקרוב והאם לAMD יש מענה לכך.

פורסם

תגגל, גבר.

פורסם

מה זה בדיוק "חשיבות" אצלך?

אף מפתחת משחקים לא תוציא משחקים שלא עובדים בצורה טובה גם על כרטיסים של AMD. היא תפסיד אוטומטית חצי מהשוק.

לא אמרתי שזה עניין של טעם. כל אחד היה מעדיף שהיתה לו האפשרות. זה עניין של סדר עדיפויות - וזוהי לא קלישאה. לא לכל אחד באמת איכפת מזה. זו עובדה.

פורסם

רגע רגע

אז אתם טוענים שנניח שיש לי גם 9600GT, אני יכול לחבר אותו בPCI-E השני שלי ולהריץ רק עליו את החישובים של Physx בזמן שאני בעצם משחק עם 7870XT ?

ולמה זה לא אלגנטי הפתרון הזה? יש גם איזה פתרון להריץ על הכרטיס של AMD את הPhysx? למה גם הוא לא אלגנטי?

פורסם

הפתרון לא אלגנטי כי nvidia עושה כל שביכולתה למנוע את הדבר הזה בדיוק. הפתרונות הנוכחים הם בעצם פריצה של הדרייברים.

פורסם

You say it like it's a bad thing

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים