עבור לתוכן

התוכנות שיעשו לכם את השנה! - ExtraOrdinary

Featured Replies

פורסם

הם די זהים, במראה ובתכונות.

• תגובות 83
  • צפיות 10.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה השקעה! כל הכבוד!

נתת לי הרבה מידע על תוכנות שונות (בעיקר דיפ פריז)

פורסם

מגיע לך טפיחה על השכם, כן ירבו כמוך...

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה

pdfcreator,7zip,lingoes

כלים נחמדים

norton אחת התוכנות הזוועתיות עלי אדמות, בזמנו במשרד חלק מהמחשבים בקושי זזו עד שהסרתי את התוכנה והם חזרו לחיים נדמה לחברה הזאת שאנשים קונים מחשב ומרכיבים מפרט בשביל להתקין את התוכנות הגנה שלהם, זה אמור להיות ההפך

פורסם

norton אחת התוכנות הזוועתיות עלי אדמות, בזמנו במשרד חלק מהמחשבים בקושי זזו עד שהסרתי את התוכנה והם חזרו לחיים נדמה לחברה הזאת שאנשים קונים מחשב ומרכיבים מפרט בשביל להתקין את התוכנות הגנה שלהם, זה אמור להיות ההפך

זה היה נכון עד לפני כשנה בערך, כיום הם השתפרו מאוד בצריכת משאבים ולא פחות בהגנה, ונחשבת לאחת מתוכנות האנטי וירוס הטובות.

פורסם

נהנתי לקרוא וקראתי הכל!

נכון שהרבה מהדפים המצולמים של ההתקנות זה דבר מאוד בסיסי, אבל כמו שאמרת זה יהיה טוב לכלל האוכלוסייה

כל הכבוד על ההשקעה הרבה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

כל הכבוד על ההשקעה

pdfcreator,7zip,lingoes

כלים נחמדים

אז ככה, תודה רבה על הביקורת, ארצה רק לציין כמה נקודות שחשוב לי להדגיש:

הנקודה הראשונה היא Norton - מדובר בתוכנה שעלתה בכמה רמות מהשנים הקודמות, לקראת שנת 2010 חל בה שינוי גדול מאד,

בממשק, בצריכת המשאבים וכלה גם באחוזי מציאת המזיקים שהיא מציגה. מדובר באחד הכלים הטובים ביותר היום למחיקת וירוסים ושמירה

על אבטחת המחשב. כמובן שקספרסקי וביט דיפנדר עולים עליו בלא מעט מובנים אבל הוא עדיין מעולה ומציג ביצועים איכותיים ונוחות רבה למשתמש.

לגבי 7Zip, הייתה לי התלבטות אם להכניס אותו או לא, כחלק נוסף על דחיסת קבצים וארכיונים יחד עם Winrar, אבל החלטתי בסופו של דבר לוותר על הצגתו במסגרת האשכול (בעיקר בגלל מסגרת של גודל, הוא כבר נראה לי לא קטן בכלל ולא רציתי להעמיס יותר מדי), אבל כיום כמעט בכל מחשב כבר תמצא את Winrar, שאומנם אפשר להגיד שהוא יורד מ7ZIP בכמה מובנים, אבל עושה את העבודה בצורה שתספיק לכל משתמש באשר הוא והנוחות בשימוש בו גבוה וכך גם כמות הפיצ'רים שלו.

8)

פורסם

Avast vs Avira?

אני עם אוירה אבל אני מתחיל להתעצבן מהפרסומות כל הזמן.. :x

פורסם
  • מחבר

לגבי Avast וAvira - זה תלוי במספר פרמטרים, גרסה לדוגמה (בתשלום או לא), מדובר בסה"כ במוצרים הטובים ביותר בגזרה החינמית

יחד עם Comodo. דוגמה לכך ניתן לראות ביכולת הזיהוי של 2 המוצרים, Avira טובה הרבה יותר בבלימה (בזמן אמת), מAvast, עם אחוזי גילוי

שלא מהעולם הזה (מבחינת דיוק), ופשוט מדובר באנטי וירוס נהדר. Avast מציע יותר אופציות, הוא יותר נוח ויותר מעוצב, הוא כיפי לשימוש, והוא עושה את העבודה, הגילוי המוקדם שלו יותר טוב משל Avira ממה שיצא לי לראות.

פורסם

איך הפרסומות בAvast?

פורסם
  • מחבר

איך הפרסומות בAvast?

יש גם פרסומות לקנות את הגרסה המלאה, מאד דומה לAvira.

פורסם

אני לא מבין למה זה היה צריך להתפרס על כ"כ הרבה עמודים.

אפשר לפחות להוסיף קישורים לתוכן העניינים.

פורסם

קבל ח"ח! :xyxthumbs:

פורסם

זה אחד מהפוסטים המועילים ביותר בשנה האחרונה.

איזו השקעה!

אפילו שהייתי מוותר על מסכי ההתקנה , במחשבה שנייה גם מזה יצאה תועלת רבה מהחשיפה ל ninite

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים