עבור לתוכן

Crysis 3 - הדיון הראשי.

Featured Replies

פורסם

לפחות הוא עובד לך, רק באמת מראה שהמשחק הזה תוכנן לסדרות הכרטיסים של השנה. לכל שאר בעלי הכרטיסים בני שנה ויותר המשחק הזה

הוא אצבע משולשת אחת ענקית, זה ממש מעצבן.

המשחק תוכנן לקונסולות.

סך הכל הוסיפו אופציה להגדרות גראפיקה גבוהות בPC.

[סרקזם]

אוי לא!!! אתה לא יכול להריץ אותו על הכל V.HIGH עם פילטרים. ::)

ממש אסון.

למה!!!!???? למה לא הוצאתם את המשחק רק עם הגדרות MEDIUM וקראתם להם V.HIGH כדי שגם בעלי כרטיס מלפני שנתיים יוכלו להריץ את המשחק על מקסימום הגדרות????

למה הוצאתם משחק שנראה מעולה עם כרטיס מלפני שנתיים, ונתתם לבעלי כרטיסים חדשים אופציות לעשות שימוש בכל הכוח של הכרטיס שלהם??

למה!!?!?!?!?

[/סרקזם]

• תגובות 175
  • צפיות 28.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחק תוכנן לקונסולות.

[סרקזם]

ממש אסון.

למה!!!!? ??? למה לא הוצאתם את המשחק רק עם הגדרות MEDIUM וקראתם להם V.HIGH כדי שגם בעלי כרטיס מלפני שנתיים יוכלו להריץ את המשחק על מקסימום הגדרות? ???

למה הוצאתם משחק שנראה מעולה עם כרטיס מלפני שנתיים, ונתתם לבעלי כרטיסים חדשים אופציות לעשות שימוש בכל הכוח של הכרטיס שלהם??

למה!!?!?!?!?

[/סרקזם]

טוב קודם כל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק הרגת אותי :)

דבר שני, לגבי הפיתוח של המשחק, בדוק שהוא פותח על הקונסולות? אני די בטוח שהוא פותח באופן נפרד ל-PC והוא לא פורט.

פורסם

המשחק תוכנן לקונסולות.

[סרקזם]

ממש אסון.

למה!!!!? ??? למה לא הוצאתם את המשחק רק עם הגדרות MEDIUM וקראתם להם V.HIGH כדי שגם בעלי כרטיס מלפני שנתיים יוכלו להריץ את המשחק על מקסימום הגדרות? ???

למה!!?!?!?!?

[/סרקזם]

:xyxthumbs: - בגדול כל משחק שמפותח במקביל לפלטפורמות מתחרבן כגרסת הפיסי שלו בגלל שלא תריך לתמוך בכל כך הרבה קונפיגורציות חומרה.

פורסם

בגלל שהוא פותח לקונסולות הוא מוגבל בבסיס התוכן.

ההגדרות הגראפיות הגבוהות שיש לPC הם רק שכבות נוספות על המנוע והתוכן הקיים.

לכן הטענה שהמשחק תוכנן רק לכרטיסים החדשים אינה נכונה.

המשחק סך הכל לא כבד במיוחד, כי הוא אמור לרוץ במתכונתו הקיימת על החומרה של הקונסולות.

תעשו השוואה בין האיכות הגראפית שמקבלים בXBOX360 ובPS3, לעומת PC.

אפילו על מינימום הPC נראה יותר טוב מהקונסולות. :lol:

פורסם

ענק :D

פורסם

סיימתי את הקמפיין. לדעתי משחק קרייסיס מעולה שעושה יוטרן עצבני ככה לקראת הסוף של הטרילוגיה אחרי האכזבה של קרייסיס 2, אם זה בעלילה, במשחקיות ובגראפיקה כמובן (וול, זה לא באמת קרייסיס אם זה לא נראה ממש טוב אבל מקרטע לכרטיס את הצורה, יא? ;) ).

אפרופו הסוף והעלילה, הסוף של הטרילוגיה מושלם לדעתי, לא יכולתי לחשוב על סוף יותר נכון ו-"סמלי" לסדרה, אם כי מעט קלישאתי: ספויילרים מפה, לסמן- (פרופט -במקרה- נופל מכל המקומות שאפשר ליפול אליהם בכדור הארץ -דווקא- לאי לינגשן, איפה שכל הסיפור התחיל? כאילו סוג של גורלי ונבואי. אבל הו וול, קוראים לו פרופט...)

פורסם

crytek הוציאו אפליקצייה tweak. אפשר לשנות כמעט כל פרט בגרפיקה וכך להוציא מהחומרה שלכם את המקסימום שמתאים לה.

צריך לשחק עם ההגדרות שוב ושוב עד שמגיעים לתוצאה הטובה ביותר. עכשיו המשחק רק אצלי חלק בfps 60-90 במולטיפלייר.

הגדלתי מאוד את הפרטים במרחק ואת פריים הראיה, הורדתי למינימום את האפקטים ואת פירוט הצמחייה. זה רק לדוגמא.

המשחק נראה הרבה הרבה יותר טוב עכשיו ורץ חלק מאוד. אין לגים ברשת. רק בזהירות כי זה מוציא את המיץ מהחומרה, ממליץ להגביר מאווררים ולשים לב לחום בזמן אמת עד שמוצאים את ההגדרות הטובות לכם.

גם תצטרכו למצוא מחדש את הרגישות הנכונה לעכבר ולהתרגל לסביבה עמוסה ועמוקה וחדה שזה לא יאומן. לפעמים אני סתם רודף אחרי פרפר במקום להרוג את זה שרץ מולי.

http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=65&t=5695

בנוסף, לפני כמה ימים התחילה לרוץ תוכנה שתופסת הקרים/צ'יטרים בנוסף לעידוד של השחקנים לדווח על הקרים בליווי וידאו. המשחק נעשה מאוזן יותר ובאמת, מי שיותר טוב, מנצח.

פורסם
פורסם
  • מחבר

OReeh אכן סינגל מדהים

אני מאוד אהבתי את כל הסיפור החל מהמשחק הראשון, Warhead, המשחק השני והשלישי

השני אומנם לא גרם לוואו רציני אבל כן נהניתי לשחק בוא כמה פעמיים

המולטי פלייר קצת אכזבה.. בדיוק כמו ב -2

ורק עכשיו אני מבין למה Crytek הזניחו את קרייסיס 2

כמות השחקנים כל כך נמוכה.. וצעד נבון כלכלי מצד CRYTEK להפסיק את התמיכה במשחק

כמות השחקנים שמשחקים כרגע בקרייסיס 3 (PC,XBOX,PS3) הוא פחות מ 3,000 שחקנים... עצוב

לעומת זאת ב BF3 המספרים מכפילים את עצמם פי + 20 עם יותר מ 75,000 שחקנים

אז מה אפשר לצפות ?

ה DLC ש Crytek מציעים לא מצדיק את הכסף ולי שכן קונה בסופו של דבר מפסיד כי שרתי ה DLC לרוב ריקים

הסיכוי היחידי של Crytek הוא להמשיך לשפץ את C3, להציא הרחבות טובות וזולות ולאט לאט להמשיך להגדיל את הקהילה

אחרת הם יפסידו הרבה מאוד שחקנים שעוד איך שהוא נותנים להם צאנס נוסף עם המולטי

נ.ב.

הדבר הכי מזלזל ש Crytek יכולה לעשות ודבר קריטי מאוד שימנע ממני קניות עתידית מהם הוא ה 30 אחוז הנחה שהם מציעים פחות משבועיים לאחר ההשקה ..

זה שיא הזלזול, זה חוצפה שלא ניתן לתאר

אני מרגיש שגנבו לי כסף ועוד ירקו עליי.. לא מספיק שאתם גונבים סכום מטורף עבור משחק שלא מחדש הרבה מהמשחק הקודם, אתם גם מוזילים את המחיר אחרי שהצלחם לגרום לכל חובבי הסידרה לקנות את המשחק ? איכס ואיכס ואיכס

ממש עושה חשק לראות למחוק סופית את Crytek מהלקסיקון ..

פורסם

ה - MP של קרייסיס אף פעם לא היה פופולארי מאד אז לא חדש.

ולהתלונן על הנחה למשחק זה משהו מגוכך, מי הכריח אותך לקנות ישר בהשקה במחיר מלא ? זה אף פעם לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

אף אחד.. נכון זה לא משתלם אבל זה בחירה שלי

מצד שני, פחות משבועיים וכבר המשחק ירד ב 30 אחוז זה פשוט חוצפה

הם במילים אחרות אומרים, אל תקנו את המשחק בזמן ההשקה רק יומיים אחרי

הם צריכים לשמור על המחיר לפחות לחודש-חודשיים

אחרת כן, לפי דעתי זה יריקה בפנים

זה לא קורה הרבה שחברה מוריד מחיר לכותר שלה כמה ימים אחרי ההשקה וזה מעיד על זלזול מצד החברה

פורסם

זה לא קורה הרבה שחברה מוריד מחיר לכותר שלה כמה ימים אחרי ההשקה וזה מעיד על זלזול מצד החברה

זה מעיד שהמכירות כניראה לא היו להיט ענק

אז הורידו את המחיר

אני לא סובל את EA ,אבל הורדת מחיר למישחקים זה רק טוב לנו הגימרים

עם זה מגיע מוקדם זה רק טוב יותר

EA כניראה נלחצה ,כי יוצאים עוד כותרים עם שם ופירסום בתקופת זמן הזאת

אפילו כותר אחד שלהם (סים סיטי) ,וידוע שרוב הלקוחות לא קונים הרבה מישחקים במחיר מלא

בימקום קריסס אנשים יכלו ליקנות טומב רידר או DMC או ביושוק וכו וכו

פורסם
  • מחבר

סבבה, הם הפסידו לקוח..

פעם הבאה אני פשוט יוריד גירסא "זולה יותר"

פורסם

יש אנשים שמתלוננים על כל דבר. המחיר ירד לכמה ימים, מבצע קוראים לזה. מעניין עם אותם אנשים מתלוננים על מבצעים על קוטג' בסופר. למה קניתי קוטג' אתמול, יכולתי לצום ולאכול היום. ולמה יש קוטג' פרמיום, וקוטג' רגיל? זה מבאס את העניים.

קרייסיס הוא משחק שלא רץ על כל מחשב וגם משחק קשה יחסית (שותף שלי שאהב לשחק בטלפילד לא הצליח לשחק ולא הבין מה זה בכלל).

לא מבין מה זה צריך לעניין אותי עם משחקים בזמן נתון מאה אלף או חמשת אלפים אנשים. בכל שעה ביום, גם בשעות מוזרות מאוד מתנהלים עשרות משחקים שמלאים בשחקנים מפחידים. מבצע כזה מביא לגל חדשים שזה מבורך,

ובכלל, תמיד נראה לי שהמתלוננים הם המשתמשים הפירטיים והמרוצים הם אלו שאוהבים וקנו.

אגב אופנת הקטילות - מדל אוף הונור שנקטל בטירוף כולל את סצנות האקשן הטובות ביותר שנבראו, לדעתי. והגרפיקה מדהימה, לא פחות. אבל בטח לא הרבה הגיעו אל הסצנות האלו כי המשחק מצליח לעצבן הרבה קודם.

אז מי שאוהב שוטרים, ומי שאוהב את קרייסס, תהנו מהמשחק הכי מדויק ויפה שיצא עד היום, עד שיבוא המלך הבא.

ותקנו אותו, יש הנחה, מחכה לכם ברשת, בשחקנים חדשים הכי כיף לטבוח.

פורסם

המשחק ממש ממש קצר :(

אוף..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים