עבור לתוכן

Crysis 3 - הדיון הראשי.

Featured Replies

פורסם

לא, הוא פשוט הכין קובץ Config למשחק.

המוד עצמו הוא רק למשחק הקודם.

מאיפה אני יכול לארגן כזה CONFIG שמתאים לחומרה שלי?

• תגובות 175
  • צפיות 28.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול לשחק עם הסליידרים של התוכנה הזאת עד שתקבל את השילוב שמתאים לך בין ביצועים לאיכות תמונה.

הנה ההורדה שלה - http://maldotex.blogspot.co.il/2013/02/maldo-onthefly-for-crysis-3.html

קרייטק טוענים שגם המשחק הזה (הם כבר הודו לגבי המשחק הקודם וזה היה ברור מאליו) היה יכול להיות משוכלל/מתקדם/מרשים יותר אם היה מפותח רק למחשב ולא משחק Multi-Platform.

http://www.dsogaming.com/news/cryteks-ceo-admits-that-crysis-3-was-limited-by-current-generation-consoles/

פורסם

זה מוד לקובץ ה-EXE של המשחק אבל. :-\

פורסם

המוד לא פועל על גרסאות פירטיות , לידעתכם :xyxthumbs:

פורסם

המשחק הזה ממש , אבל ממש כבד על הגדרות גבוהות , אני ממליץ להוריד את הSHDOWS והשדרים לLOW וללא כל פילטר ולשחק על מדיום בלבד בשאר , הוא ממש מאמץ את כרטיס המסך.

פורסם

קצת הגזמת.

אני עם 680 משחק על Very High ויש לי ברוב המקרים 60FPS, הכי נמוך שהגעתי זה 40.

הורדה של OBJECT ל-HIGH

SHADOWS ל-HIGH

SHADING ל-HIGH

תפתור את רוב ההאטות, וכמובן לא לשכוח להשתמש ב-D3DOverrider כדי למנוע את הנעילה ל-30 FPS עם ה-VSYNC של המשחק.

פורסם

שלום לכולם!

למישהו עוד יש את בעיית הDXGI DEVICE REMOVED?

רכשתי המשחק לפני כיום (עם העדכונים שלו), ניסיתי אותו גם על הדרייברים הבטא וגם של היציבים של AMD אך הוא קורס לאחר כשתי דקות של משחק בממוצע. עקבתי אחרי החומרה עם תוכנת הטריקס של ספייר (הכרטיס שלי הוא Sapphire 6970) ועם Open hardware monitor ומה שכן שמתי לב היא שטמפרטורת הזיכרון של הכרטיס (memio) מגיעה ל 130 צלזיוס ואז יש הקרסה, מצד שני זה המשחק היחידי שזה קורה בו שכן נסיתי כמה מבחני ביצועים כמו Furmark aida64 וכן משחקים אחרים כגון Black ops 2 או Assassin's Creed 3 על ההגדרות הכי גבוהות והם עובדים מצוין - בכולם גם טמפרטורת הmemio נעה בין 80-90 שזהו הטווח הנורמלי. מה שגם על ההגדרות הכי נמוכות אפשרית קרייסיס קורס אחרי שתי דקות.

למרות שמרבית התלונות הם מבעלי כרטיסים שהם לא סדרות 7000 של ATI או NVIDIA של 600, אני יותר נוטה להאמין שהמשחק מבוגבג יותר מאשר שהוא מציג אתגר חדש לכרטיסי המסך (מה שעוד יותר לא סביר לדעתי שהוא שהכרטיס שלי מקולקל אם שאר המשחקים עתירי הגרפיקה עובדים עליו מצוין)

אשמח לעצה אם מישהו יודע יותר.

פורסם

130C?!?!?!?!?!?! לא שמעתי על דבר כזה בחיים. העלית מתחים באוברקלוק? הכרטיס אמור לכבות את עצמו כשהוא מגיע ל-100 מעלות אני לא מבין איך הגעת ל-130C בלי לקבל Throttling.

בכל מקרה אם העלית מתחים תחזיר לסטוק כי משהו אצלך לא תקין.

פורסם

130C?!?!?!?!?!?! לא שמעתי על דבר כזה בחיים. העלית מתחים באוברקלוק? הכרטיס אמור לכבות את עצמו כשהוא מגיע ל-100 מעלות אני לא מבין איך הגעת ל-130C בלי לקבל Throttling.

בכל מקרה אם העלית מתחים תחזיר לסטוק כי משהו אצלך לא תקין.

לא, הכל בסטוק ושוב, זה רק הטמפרטורה של הVRM, הGPU Core והשדיירים יציבים על 75 צלזיוס, כשהממוצע לכרטיס זה הוא 90 צלזיוס. עכשיו בכל המשחקים האחרים והבנצ'מרקים שעשיתי הGPU והשיידרים נעים בין 75-85 (שוב הממוצע להם הוא 90) והVRM נע בין 90-105 (הממוצע שלו זה 105) - זה רק המשחק הזה וזה אפילו על ההגדרות הכי נמוכות אפשרית למשחק זה. לכן אני נוטה להאמין שהמנוע של קרייסיס מבוגבג, כנראה שהוא גורם לאיזו לולאה מזינה שמעמיסה על הזיכרון יתר על המידה עד לקריסה.

פורסם
  • מחבר

הייתה לי בעיה דומה

גם ב Crysis 3 וגם ב BF 3

פתרתי את הבעיה ע"י פרמוט המחשב למרות שניסיתי רק להתקין מחדש את הדרייבר אבל ההתקנה נכשלה כל פעם מחדש עם מסך כחול

אז פשוט פירמטתי..

פורסם

הייתה לי בעיה דומה

גם ב Crysis 3 וגם ב BF 3

פתרתי את הבעיה ע"י פרמוט המחשב למרות שניסיתי רק להתקין מחדש את הדרייבר אבל ההתקנה נכשלה כל פעם מחדש עם מסך כחול

אז פשוט פירמטתי..

גם ניסיתי את BF3, רק חלק לגמרי על הכי גבוה. נראה לי פשוט שקרייטק הפרימדונות נדבקו מEA ומתחילים להיות עכשיו גם חמדנים ואינקומפיטנטים.

תג המחיר של המשחק הזה הוא לא 50 דולר אלא 550 כי צריך בשבילו או GTX660 ומעלה או HD7870 ומעלה כדי שיעבוד נורמלי.

פורסם

כן ,זה נכון מאוד, המשחק ממש מוציא את המיץ לכרטיס מסך , שומעים טוב מאוד את המאוורים :hat:

פורסם

משחק לא צריך להיות כבד גרפאית כדי לחמם את הכרטיס מסך. גם אם תיקח משחק קל ולא תגביל את הFPS תגיע ל100% שימוש בGPU, אין קשר לזה שקרייסיס נותן פריימים נמוכים אז הוא מאמץ יותר.

פורסם

כן ,זה נכון מאוד, המשחק ממש מוציא את המיץ לכרטיס מסך , שומעים טוב מאוד את המאוורים :hat:

לפחות הוא עובד לך, רק באמת מראה שהמשחק הזה תוכנן לסדרות הכרטיסים של השנה. לכל שאר בעלי הכרטיסים בני שנה ויותר המשחק הזה

הוא אצבע משולשת אחת ענקית, זה ממש מעצבן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים