עבור לתוכן

פרסומת באתרי אנטרנט

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי בעיה של פרסומת בצד שמאל למטה של הדפדפן

יש לידה X קטן שאפשר לסגור, והיא לא תמיד מופיעה

חשוב לציין שהמחשב חדש, ואני לא זוכר אחרי איזו תוכנה שהתקנתי זה הופיע

סרקתי עם malwarebytes ולא מצא כלום

גם במחשב הקודם שלי זה היה, העניין ששם התקנתי תוכנה שחוסמת פרסומת אבל אז היה דבר ממש ממש מעצבן: הפרסומת הייתה, אבל הייתה בלתי נראית! איך אני יודע שהיא הייתה שם פשוט בלתי נראית ? פשוט העכבר לא היה מגיב כשהייתי לוחץ על דברים שהיו באזור הזה של המסך

קישור לתמונה

יש פתרון ? :\

תודה מראש

פורסם

1. האם הפרסומת מופיעה רק לאתר הספיציפי שבו אתה נכנס (בתמונה שלך Hwzone)? תוריד Adblock Plus, ותשים בו מסננים של EasyList ו-IsraelList.

2. האם היא מופיעה בדפדפן בכללי, בכל אתר? תבדוק האם יש איזו שהיא תוספת בלתי מזוהה או טולבר ואם כן, תנסה להסיר אותם.

3. אין תוספת בלתי מזוהה או או טולבר בדפדפן, או יש תוסף חיצוני לא מזוהה או רצוי (שאין אפשרות להסיר ידנית מהדפדפן)? תכנס להוספה/הסרה של תוכניות (חלונות XP) או תוכניות ותכונות (חלונות 7), ותבדוק האם יש לתוכנה לא רצוייה המותקנת על המחשב, ואם כן, תסיר אותה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

1. לא אתר ספיציפי. (גם לא מופיע תמיד, רק כמה פעמים ספורות ביום [וגם אז יש לידו X שסוגר את הפרסומת, אבל זה עדיין מעצבן)

לגבי הADBLOCKER כמו שרשמתי התקנתי במחשב הקודם שהייתה בו אותה בעיה בדיוק ואז לא ראו את הפרסומת אבל היא עדיין הייתה בתאכלס כי העכבר לא הגיב במקום שבו הפרסומת הייתה אמור להיות, ואז גם לא יכלתי לסגור אותה כי לא ראיתי איפה ה X)

2. בכל דפדפן (ולא רק אז, גם למשל במסך פתיחה של ה STEAM, כי זה מציג אתר מהאנטרנט)

אין לי איזשהי תוספת של טולבאר

פורסם

אני משתמש בתת התוסף של Adblock Plus: ה-Element Hiding helper.

אני פשוט בוחר איתו את הפרסומת או הדבר שאני רוצה להסתיר ולוחץ אישור בתיבה, והדבר נעלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים